benim aklım durdu siz olsanız ne yapardınız ?

işte bunu yapan dede babanne o çocugu hakediyormu dersin ?
hayatım etmiyor ohoooo onlara bakarsak asla hak etmiyor
ben sana hak veriyorum senin annen fedakar biliyorum karsıda tam tersi sinsinin önde gideni ama olan evliliğine olur malesef
eger hesap sormaya kalksak inan neler varda yutucaksın
ben simdi eltime inat kv le dahada iyi olacagım bunu fırsat bildi ben iyiyken kötü gelin damgası yiyeycektim asla adıma leke sürdürmem hak etmedim bunları cünkü o akıllıysa ben ondan daha akıllıyım
buyursun hodri meydan
sende aklını kullan hırslarınla hareket etme

annemin onu söyleme sebebi şun sinsilere bak camda bekliyorla dedigi için o da yerter artık demiş tek kelime bu.güvendim çünkü 5 senedir evlisin çocugunuzmu olmuyor yapın bakarız dedi.ben lohosayken ona gel demedim zaten bana annem bakıyordu eşim sen annemi istemiyorsun dedigi için gel dedim yoksa istenmiyor oluyordu.sünnetinde annemi ben çagırmadım çünkü her fırsatta onları kv aşagılıyor.dogum gunu bebegin değil görümcemin eşim bana gidelim diyor ben gitmiyorum.o da gitmiyorum diye tavır yapıyor.

ailem seni sürekli ezdiler git ama eşine gidersem çcgu anne baksın bundan sonra de diyolar kv adım gibi eminim 2.günde kavga çıkartır ve gelmez ama sonucta bende el işinde çalışıyorum

Bu msjını Yeni okudum
Baktın kocan nankörlük ediyo senin huyuna gitmiyor çık işten dımdızlak kalsın hem otur çocuğunu kendin büyüt hemde annen o kadar yorulmasın

ben gitmem .. net.

şerbetten baklavadan cevizden olanlara bak
el iyisi kv ele düzgün görünsünde gerisi boş
söyle kvdene iyi yaransın millete

Ailesi dogur bakariz diye cocuk yapilmaz bunu sizde biliyorsunuz. Bakin dedigim sey size yardim etmek zorunda deiller ki etmiyolar da oglunu cok dusunen zaten eder dolandirilmista yani bu insanlikla alakli etmeyen etmez yardm etmek isteyen eder

şerbetten baklavadan cevizden olanlara bak
el iyisi kv ele düzgün görünsünde gerisi boş
söyle kvdene iyi yaransın millete
bu sadece bir kısmı daha neler var neler bende hata zamanında çok sustum nasılsa dediler susuyor buna kocamda dahil bindiler tepeme şuanda cvp verince istedklerini yapmayınca ben kötü oldum

Ailesi dogur bakariz diye cocuk yapilmaz bunu sizde biliyorsunuz. Bakin dedigim sey size yardim etmek zorunda deiller ki etmiyolar da oglunu cok dusunen zaten eder dolandirilmista yani bu insanlikla alakli etmeyen etmez yardm etmek isteyen eder
tamam etmesinler ama görüşmesinlerde

bende gitmek istemiyorum haksızmıyım ya
haklısınız koca kadın cocuk gbi davranmış
sizin zor zamanınızda buyuk olarak yapıcı olmalıydı
ben biraz kinciyim
onun gelmesını beklerdım

Okurken sinir oldum , yaşarken ne zordur! Kesinlikle gitmem. Sadece kv değil eşine de sinir oldum, bu kadar olaya , gitmeyeceksin diye sana surat sallamaya hakkı yok. Arkanda dursun azıcık! Sen nasıl çalışıp eve para getirip onun arkasında durmak için bebeğine annen bakıyorsa, kocanda bi zahmet senin arkanda dursun! Çok haklısın , gitme.

Esının annnene bı saygısızlıgı yoksa gıt bence onların gelmedıgıne de sevınmelısın aman ne gereke var ya kaynana gelse bır suru kavga samata haa kendın gıtmıyrsan da esını gnder senı arayan olursa dersın grumcem on gındur burada bana hıc gelmedıgı ıcın darıldım bende dgumgynune gelmedım de aramazlarsa arama bıle

BEN EŞİME GİT BEBEGİDE ALIP GİDEBİLİRSİN HER ZAMAN DİYORUM BUNU BEN GİTMEM DİYORUM.AMA O ERKEKLİGİNE YEDİREMİYOR ONLAR KARIN NERDE DİYECEK LAF GEÇİREMEDİN BİR KADINA DİYECEK BU ONLARI DUYMAK İSTEMİYORMUŞ

KAYNANA GELSİN BEN ZATEN İSTEMİYORUM AMA BEN O EVE GİTTİGİM AN ONLAR GELMEYE BAŞLAYACAK BEN BUNU İSTEMİYORUM BENİM BEBEGİME 5 AYDIR ANNEM BAKIYOR BANA NE HALDESİN DİYE SORAUN YOK

KONUŞMUYOR BİLE BENİMLE DÜŞÜNEBİLİYOMUSUNUZ.O ONUN AİLESİ İMİŞ HAKSIZLAR EVET AMA NE DERLERSE DESİNLER TMM DİYİP GÖRÜŞECEKSİN MECBURSUN DİYO.BOŞANALIM DEDİİGİMDE ÖLÜN ÇIKAR DİYO

Valla arada kalmak en zoru ama o da bu duruma dusmek ıstemıyrsa sıze yapılanlara sessız kalsaydı herkes yerını bılseydı o lafları duyarsa kıza yapmadıgınızı bırakmadınız yınede sıze saygısızlık yaomadı herkesın bı sabrı var yeter artık bı adımda sız atın desın oh ne ala keske bırazcıkda anasına deseydı zamanında karıma karsı benı mahcup etmeyın dıye

Valla kaynım da çocuğu alıp geliyo kaynanama veya bana eltimi soruyoruz işte işi var veya küçük olan çocuk hasta diyo herseferinde o onun ayıbı diyoruz bizde gelmesin napalım ama kocası aileyle bağını koparamaz ya siz de bi şekilde atlatacaksınız ama zaman alır.
Bide ben şunu tecrübe ettim kendi hayatımda:
Eğer birilerinden bi beklentin olmazsa dünyanın en mutlusu sen olursun. Kaynanam bana çocuklara hiç birşey yapmadı ama aramızda hiç bi sorun yok Gül gibi geçiniyoz.
Niye; çünkü beklentim Yok varsın yapmasın

Birincisi kocanın ailesi evet onlar ama bir ailesi daha var, kurduğu ailesi! Sen ve bebeğin!! Önce bunu idrak etsin. İkincisi sana artistlenip tek taraftlı davranacağına kendi ailesiyle adam gibi konuşup orta noktayı bulacaktı! Trip atıp surat sallamayla olmaz bu iş!!!
Sende bu kafada koca oldukça , görüşürsün canım. Lafa bak boşanırsan ölün çıkarmış!!!
Ellerinden geldikçe seni ezmeye de çalışır bunlar.
Adına cidden üzüldüm

ONLARA YETER ARTIK DİYO KÜSÜYOLAR 3 AY SONRA YİNE HERŞEY UNUTULUYOR BU BELKİ 50.BARIŞMALARI NE ANLADIM BEN YAP ET KAVGANI TATMİN ET GURURUNU SONRA SAR BAŞA BENIMKIDE CAN AİLEME GELİN BAKIN DİYORUM GELİYOLAR BUGUN GELMEYİN ONLAR GELECEK BAKACAK DİYORUM GELMİYOLAR YANI ONLARIN KEYFİNE KALMIŞ BİZDE KUKLAMIYIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…