Benim akıla ihtiyacım var. özellikle yaşı büyük deneyimli ablalar :(

Ayrica o adam sizin sevgilinizin telefon konusmalarini nasil buluyo. Hadi onu gectim adamin evli olduğu mesajini atan kisi o adamjn evli olduğunu nerden biliyo ve senj nerden biliyo. FBI da falan mi çalışıyolar acaba

Görüntülü aramadan nasil izliyorsun sen onlari karısı gormuyormu seni nasil izletti herseyi oldugu gibi hadi bi sekilde izletti sen midesizmisin kuzum nasil sessiz sakin kalabiliyorsun onlar orda yemek yerken?
Ve en önemlisi yaptigin dogrumu 9 sene oncesinde basladiginda 17 yasinda isen suan 26 yasindasin ayni sey basina gelse naparsin? Yaa kizina yapilsa aldatilsa naparsin? Bizim Türk örf anane mize uygunmu senin bu yaptığın? Akillida olsa deli de olsa bir cocuk anne babasiyla olmak ister cocuklar icin yok evi birakip gitti yok baska birini sevdi böyle bi kistas yoktur.
Herseyi bırakın o çocuğun ahini almayin hanfendi birakin siz ikinci olmayi baskasi olsun.
Benim şu msjinizi ojurken midem bulandi ya Allah nasill bi fitrat vermiş sizin gibi kadinlara anlam veremiyorum allah islah etsin

Yok..... kagit ustundeymis evlilik, yok yatmiyorlarmis, yok o acacakmis davayi vs vs....

Biz burdan anladik, adamin seni kekledigini de sen niye anlamadin.

İnanma, her aldatan erkek karisi icin boyle iftiralar atar, diger kadina. Diger kadin da nedense hep saf aşık olur.

Ayrica yuva yikanin yuvasi mi olurmus.

Bu adam denizciydi dimi. Demek denizde sandigin zamanlar evde karisinin yanindaydi.

Sen sevmeye, kör aşık olmaya devam et. Ne dersek diyelim sana, hava civa.

Bu kadar inandigina gore.

Durumun gercekten zor canim kagit uzerinden evli diyorsun peki sen ne kadar guvenebiliyorsun yani bide evli sonucta karisi hakkinda bisey biliyo musun? Cocugu da var yani buyudugu zaman hesap sormaz mi yuva yikan kadin durumuna dusmek ne kadar kotu bisey ? Ailen cok onemli dunyanin en kotu insanlari dahi olsa bence bu durumu ailenle paylas onlarla ortak bi noktaya varmaya calis olmaz diyorlarsa zorlama kirilirsin... bide belki zor bi zaman gecirirken sen ciktin karsisina o boslugu seninle doldurmus olabilir. Seviyor zannediyordur. Bilemedim sanirim cozum Ailende yine degil mi ? Evlilik hic sakaya gelcek bisey degil babanin kapisindan ciktigin zaman eskisi gibi evin sevimli simarik kucuk kizi olarak gelmiceksin evine cok iyi dusun canim Allah yardimcin olsun

Ee demekki kadin senin varligindan dolayi kocasindan uzakta duruyor .. Adam senin icin onu kendinden uzaklasyirmis.. Yakidtiriyor musun kendine ....? Kadin kocasini istemese sana niye mail atsin evli diye .. Adam senden Saklamid evliligini.. Nasil guveniyorsun.. Bugun kendine yeni bir sayfa ac .. Kendin icin bir iylik yap .. Konusma birdaha...

Hiç bir erkek yoktur ki sevgilisine eşimi seviyorum desin ve hiç bir erkek yoktur ki sevgili için kötü eşinden vazgeçsin.

Sende sadece rahatlıyor hepsi bu.

Burada sevgilim eşiyle ayrı ayrı yatıyor aslında dedikten sonra eşinin hamile olduğunu öğrenen bir kız vardı. Adam sana bekarım diye senelerce yalan söylemiş şimdi diyorsun ki gecesine gündüzüne şahit oluyorum ayrı yatıyorlar. Tek ayak üstüne yalan söylüyor sana. Bir kadına eş, çocuğuna da baba olamayan adamdan bir cacık olmaz. Seni seviyormuşmuş. Madem seviyor davayı neden o açmıyor? Ne güzel kandırılıyorsunuz ya devaam. Ayrıca çevrende hiç mi erkek kalmadı da evli çocuklu adamla görüşüyorsun yaa yazık etmişsin kendine

Cocuk nasil olmus kâğıt ustundeymisde bal gibi evliler işte bence kendinizi yakmayin yarin bigun sizide birakmayacagi ne belli sonucta cocugunu birakiyor

Yarisina kadar okudum yazinizi.Su evlenmek icin uygun dediginiz adam var ya,ben bu hikayede bi ona acidim.İyi aile kizi diye talip olacaklar, ama nerden bilsinler sizin evli bi adamla gorustugunuzu..Agir yazdigimin farkindayim ama yapmayin etmeyin.O adam anlattiginiz kadar masumda esi niye adamin yuzune bakmiyor? İnanmayin bu hikayelere..

Kağıt üstündeki evlilikten çocukta mı oluyormuş

Saf mısın salak mısın
Aa aa siz duymadiniz mi? Oluyor tabi..
Erkek kalmadi ya, evli erkeklerle gorusen kizlarin gorustugu iyi kalpli adamlarin cocugu ayri yatarkende oluyormus.Garibim bi buraya anne olamiyorum diye konu acanlara nasip olmuyor cocuk sahibi olmak.Ne varsa kagit ustunde

Ulan yıl 2015 ve yıllardır en ufak ayrıntısı değişmeyen, yaratıcılıktan zerre nasibini almamış yalanlar..ve hala bunlara inanan kadınlar..ondan sonra ülkemin iq sunu kim düşürüyor ..

Gerçekten boşanmak isteseydi 9 yılda 3 kere boşanırdı. 3 seneden sonra zaten boşanma oluyor diye biliyorum? Yanlışta olabilir ama adam 3-4 yıl boyunca mahkemede boşanmak istiyorum derse zaten boşanırdı. Niye dava açmıyor? Çünkü arada seninle flört etmek hoşuna gidiyor. Yok eşi bıkıcak o dava açıcakta oo bıraksın bu ayakları 9 yıl olmuş!

kagit ustunde de olsa bu adam evli, ve sen bir yuvayi yikiyorsun, yada seni bosanacam diye kandiriyor(buyuk ihtimal boyle), bide kucuk cocuk var....migden bulanmiyormu??? kendini nasil hissediyorsun? ha bu arada bu adamin sana esiyle evliligiyle anlattigi hikayaler de yeni degil, evli olupta esini aldatan butun erkekler ayni hikayeyi anlatiyor(yeni yalan bulmaya kafalari basmiyo zahar)

AdAm_OLaCaK_KIZ balperisi siz duymadınızmı bir avuç şekeri yastığınızın altına koyuyorsunuz ama hiç yastığı kaldırıp altına bakmayın bir hafta sonra aaaa bide bakıvermişsiniz bebek olmuş ister birlikte yatın ister ayrı bebek olması için tek yol bu

Bak guzelim su fikri kafandan at beni onun kadar kimse sevemez ..emin olki daha cok seven bile bulunur ..Sende bi enkazin ardindan gozu yasli masum bi cocugun ardindan mutlu bi yuva kuramazsin hayatini karartmadan evvel iyi dusun ...kimse mutlu yuvasini birakip annesinin evine gitmez o adam da neler yapti kimbilir bastada aldatmak olmak uzere icinde degildin bilemezsin saf olma kanma iki tatli soze cok canin yanar .

Koca dünyada bekar erkek mi kalmadı evli çocuklu adama inanıp hala taliplerini geri çeviriyorsun kendine yazık ediyorsun

Günaydın. Tüm yorumları okudum ve sert yorumları da sevinerek kabul ettim.
Midem kaldırmadığı doğru ben o çocuğa bunu yapamam büyüyüp karşıma dikilecek diyerek ağladığım çok oldu.
Kadın için de aynı şekilde. Seni seviyor sevmese çoktan boşanıp hayatını kurardı deyip sevse yanımda olur inadına yapıyor cevabını aldım.
Benim yaşadıklarımın elle tutulur bir yanı yok gerçekten Allah hiç kimsenin çocuğuna yaşatmasın.
Sert yorumlara kızacak kendimi savunacak zaten değilim ki zaten bu sert yorumları duyup silkelenmek için açtım bu konuyu da. dediğim gibi gerçekleri kendi kendime söylemem bir işe yaramıyor başkalarından duymam gerektiğini düşündüm. Yoksa konuyu hiç açmazdım durumdan memnun olsam zaten yaşayıp giderdim. Şöyle söyleyeyim şoka girmiş gibiyim ben bile kendime inanamıyorum ve sert tokatlar yemem gerekiyor.
Yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum ve bu yazılanlar gerçekten bana mı ben ne yapıyorum dedim. Buna ihtiyacım vardı.
Aileme gelince evet öğrenseler çok kızarlar babam beni eve almaz. Ama Beni 12 yaşında yurda verdiler. Okullara hep yurtta gittim. servis parası vermemek için yurtta bıraktılar beni. 12 yaşımdan beri. ilkokul lise üniversite hep yurttaydım. şuanda da ailemden uzakta amcamın yanında kalıp çalışıyorum. güya para biriktiriyorum. yurtlarda çok aç kalmışlığım arkadaşlarımın evlerinden getirdiklerini yemişliğim oldu. çok yalnız kaldım ve yalnız büyüdüm. evet annem babam çok kızar beni istemezler ama biliyor musunuz ben de zaten onlar olmadan yaşamaya alışkınım. benim gözümü karartıp bu yola girmemdeki etkenlerden biri de bu.
Savunulacak bir şeyim yok. destek falan istemedim sadece sert tokatlar yemek istedim. hepinize teşekkürler.

Buradaki BDV hikayelere bak bi erkeklerin bahaneleri aynı yok bıkarmışta bırakırmışta hikaye bunlar... Madem mutsuzdu seni evlendikten 1ay sonra tanıdı oğlunu leylekler mi getirdi? Hayatını boşa harcama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…