Benim akıla ihtiyacım var. özellikle yaşı büyük deneyimli ablalar :(

Şimdi burda yazılanlar hç hoşuna gitmedi o kesin ama bir kulağından girer diğerinden çıkar nasıl olsa. Sen bir silkelen de kendine gel bence. Sana değil de ailene yazık. O kadın da, evliliğinin birinci ayında sübyanlarla nette sörf yapan iğrenç kocasından en kısa zamanda kurtulur inşallah.

Sen bu kafayla 9 değil bi 19 yıl daha beklersin.
Yazindada çelişkili ifadeler var
1.evlendikten bir ay sonra seni tanıyor ve bu çocuk nasıl oldu gökten zembillemi indi
2.okadar eminsinki ayrı yatıyor diyorsun nerden biliyorsun
Şuanda resmen METRES SIN bu durumu nasıl kabulleniyorsun.
SON OLARAK ALLAHIM SEN BÖYLE KISILERDEN KOCAMIZI KORU YARABBIM

Ayyy kuzum ișinmi yok ya, boșver ya git kendine dertsiz tasasız birini bul, onlamı uğrașıcan.

Hep aynı yalanlar:
1:Kağıt üstünde evlilik
2:Ayrı yatıyoruz
3:Oda farkında
4:Boşanmak istemiyor
5:Çok mutsuzum
6:Onu hiç sevmedim
Ya yapmayın gözünüzü seveyim yemeyin bu yalanları artık mutsuz adam bir şekilde boşanır ...yemiyo boşanmaya bisürü palavra.
Bekar adamların suyu mu çıktı boşansın öyle gelsin aklınızı başınıza alın sakın ilişkiye başlamayın sakın!!!!!

Daha okumaya başlar başlamaz bu adam evli dedim. Demek seni oğlundan hemde 6 yaşında ki oğlundan soğuyacak kadar seviyor ha? Yazıklar olsun öyle sevgiye öyleyse.

10 yıl nedir ya!
Tanıştığınızda evlenseniz 10 yaşında çocuğunuz olacakmış yuh yani!
Dinler misiniz bilmem uzak durun!
Böylesi evlerden Irak Allah düşmanımın evladına bile musallat etmesin
Ay çok sinirlendim 3 kızım var ondan galiba elime verseler boğarım adamı
Kadın istediği kadar boşanmam desin en çok 3 yıl sürerdi siz de şu an 7 yıllık evli olurdunuz
Adam hem o kadını hem seni idare etmiş herşey ortada
İnşallah gözünü açar tavsiyeleri dinlersin

Ben
Ben yazacaktım valla benden çok yaşayacaksınız :)
Hiç değişmez hep aynı yalanlar keşke biraz daha kafa yorup yenilerini üretseler diyeceğim ama neden yorulsunlar ki bunları da tutan var nasıl olsa :)

Ben

Ben yazacaktım valla benden çok yaşayacaksınız :)
Hiç değişmez hep aynı yalanlar keşke biraz daha kafa yorup yenilerini üretseler diyeceğim ama neden yorulsunlar ki bunları da tutan var nasıl olsa :)
Aynen öyle bu numaralar hala işliyor yenilerine ne gerek????

Rabbim kızlarınızı doğru yoldan ayırmasın doğru insanlarla doğru kararlar alırlar inşallah...

bak güzelim gencecik kızsın tamam adam seni seviyo diyelim boşanması bide kadın istemiyorsa enaz dört yıl sürer bu zamanı bekledim diyelim sadece bikaç kez görerek aşık oldugun bir adam için aileni karşına alıcakmısın gerçekten demiceklermi sana nerden buldun bunu nasıl oldu diye bide oglu var diyosun şimdi tamam o çocuk gün gelecek büyüyecek ve sana hesap sorucak nie annemle babamın arasına girdin diye huzurun kaçıcak kendin demişsin ailem istemez diye bende zamanında birine böle kör kütük aşık oldugumu düşünüyordum ve çok çabaladım ailemle kavgalar ettim agladım zrladım sonra bigün oturdum düşündüm kendi ailem benim mutsuzlugumu istermi istemez bukadar çabaladıklarına göre var bi bildikleri diye ertesi günü gittim hattımı degiştirdim mail adresimi facemi onunla olan tüm baglantımı kopardım suan bir senelik evliyim aileminde rızası olan bi adamla ve çok mutluyum kocamada aşıgım yani anlıcan vazgecilmez diye bişey yok mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla dolu gençligini bi heves ugruna heba etme derim ben o adamla bagını kopar küçücük bi çocugunda günahına girme karısıyla ne yaşadıgı beni ilgilendirmez ama adı üstünde karısı ....

Sevdiğin evli ve çocuklu adamı karısına yemek hazırlaması için teşvik ediyorsun
Ve bu ani görüntülü olarak izliyorsun.
Karısı da kendisini özelini kocasının sevgilisinin izlemesine ses etmiyor ve tepki olarak sadece kız kardeşini çağırıyor
Suan ben aynen böyleyim

Omu gidecek diyor?bence evli bir erkeye harcanan zaman sadeece omrunden gidecek.o adam mutsuz ve bencil cunki senin geleceyini dusunmuyor.seninle evlenmek niyyeti de yok kandirma kendini sadece sen onu iyi hissetdiriyosun oda bundan yaralanip yasiyor.bence digerleri ile gorusmelisin kendine ve onun cocuguna haksixlik etme zaten o adamla mutlu olamazsin izin vermez ailesi hep rahatsiz edilirsin geleceyi dusun

Gel anasını satıyım babamada yazıl gel gel piyasada adam kalmadı çünkü evlisine barklısına çoluklu çocuklusuna takılın.

Kimse durup dururken yuvasını bozmaz evde nasil bir adam oldugunh bilemezsin kadin cok mutlu olsa annesinin evini jiye tercih etsin. Akli basinda olan bir kadin Çöplük te olsa evini ister. Gidiyorsa vardir bir sebebi belki eziyet ediyo kadina seni gormek istemiyorum git diye kendi kovuyo yada evine bakmiyo kadin karin doyurmaya gidiyo olamazmi.? Hani bir laf var. Komşunun tavuğu karşı komsuya Şahin görünürmus. Aklini basina al eger cok aşık olsaydı. Karisinin bikmasini beklemezdi seni kaybetmemek adina bosanirdi. Seni alternatif olarak kullaniyo kimseye oyuncak olma kaybedersin.

anladığım kadarıyla karısının haberi yok izlendiğinden
konu sahibi de romantik sofraya kız kardeşini de getirdi adam çabalıyor kadın anlamıyor ayrılmaları hak gibi görüyor

konuyu okudukça şaşırıyorum bir insan kendi elleriyle hayatını nasıl mahveder
10 sene boyunca sadece netten tanıdığı (doğrusu doğru düzgün tanımadığı) insana nasıl bu kadar güvenir
evli olduğunu öğrenir ama yüz yüze konuşunca devam eder kendini başka bir sınıfa koyar
evli adamı bekleyip durduğu için kendisiyle tanışıp görüşmek isteyenleri durdurur
şimdi de orada adamın boşanmasını bekliyor benim ailem bu adama vermez diye düşünüyor tek düşünecek o kalmış gibi
en sonunda ailesini de üzüp desteklerini kaybedecek

insanın kendi kendine ettiğini 7 cihan birleşse yapamıyormuş gerçekten

gruba doğru kayıyor bu iş töğbe estağfurullah

Seninle konusmaya evlilikten bir ay sonra baslamis.
Belki de burda ki konular gibi kadin adamla senin konusmani yakalamistir...
aralari bozulmustur sonra adam inkar etmistir seni o ara hic aramamistir..
kadin affetmistir cocuk olmusturrr vs..

Sonra da bakmistir kadin adam yine baska kadinlarla konusuyo annesinin evine gitmistir sizde konusmaya devam etmissinizdir.

Sen kendini bosuna kandiriyosun.

Hangi yıllarını vermiş size ve ne emeği kusura bakmayın ama ben ortada ne emek görebiliyorum ne de aşk. Kağıt üzerinde olan bi evlilikse o çocuk nasıl olmuş kağıttan mı? ? Sizi istese coktan dava acardi ve 9 yilda o dava coktan sonuclanirdi zaten bırakın ve kendi hayatinizi kurun sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…