Benim akıla ihtiyacım var. özellikle yaşı büyük deneyimli ablalar :(

Sevgi seni aldatmasın kardeşim, esi ile neler yaşayıp evlendiğini nereden bileceksin.. gençliğini harcama ve ah alma.. Allah daha iyisini çıkarır karşına istersen.

adam yalan söylüyor nerden bilceksin kadının para için geldiğini. ileride sana da aynısını yapabilir onada karım benle yaşamıyor basanıcaz der

Sen universitedeykenmi olmus cocuk?
Evlendigimden 1 hafta snra senle tanisdim dememismiydi bu dedigin adam? Yani kadin 1 haftanin icinde hemen hamile kalmamissa. Bildigin bal gibi senle konusurken( sana asik olmaya basladigini iddia ettigi gunler) bildigin ayni yataga girmis karisiyla.

Yani gecicen seni sevdigimden beri ayni yatakta yatmiyoruz hikayesini.

Durumna cok üzüldüm canım. Ama karısına bunu yapan yarın sana yapmayacağını nerden biliyorsun. Kadın boşanmak istemiyorsa birşey vardır bunda. Ayrıca adamın tekin olmadığını ailesinin bile arayıp sormamasından anlayabilirsin. O adamdan uzak dur derim. İlerde çok büyük sıkıntılar yaşarsın. Evet sıkıntısız bir hayat yok. Ama dul bir adamla üstelik çocuğu olan bir adamla huzurun olması biraz zor. Çünkü adam senin için karısını bıraktığını söylüyor. Bir düşün kardeşim. Klasik olacak ama yuva yıkanın yuvası olmaz. Bu söze çok inan. Rabbim yardımcın olsun. Doğru olanı sana göstersin inşallah...

ablalarim diye yardim isteyince kucuk bi kiz sandim, yaş 26..
'bana yillarca emek verdi' ne igrenc bi klise cumledir ya, ici bombos.. ne emegi pardon?
kadini sevmiyo, yillardir ayri yatiyo, cocugu yaparkenki fiili de kadin tek basina gerceklestirdi zaten.. masum jönümüz kirletilil atildi..
son olarak, nedir arkadasim bu gizem, biri mail atar ihaneti ortaya cikarir, digeri msj atar evliligi ortaya serer..
ne yaparsin bilmem ama konun 'ama'larla bahanelerle dolu, hic samimi bulmadim seni de o herifi de..

Niye boşanmıyo o zaman kızım, niyeeeeeeeeeeeeee ay siz hayatı ne sanıyorsunuz yaa
karisi olacak aşüfte(!) gizemli denizciyi kirletip bir de bebek yapmis.. yapismis bir de adama, birakmiyo ko sevenler(!) kavussun.. boyle masum ask en son ediz hun filmlerinde goruldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…