- 17 Temmuz 2018
- 48
- -75
- 16
- Konu Sahibi whiteorblack
Herkese merhaba arkadaşlar. İlişkim hakkında objektif fikirler almak için buraya yazmak istedim. 22 yaşındayım ebelik son sınıfta okuyorum. 3,5 yıldır erkek arkadaşımın gözüyle baktığımda sorunsuz giden ama beni oldukça yıpratan bir ilişkim var. Erkek arkadaşım okulu yeni bitirdi ve şuan özel bir kurumda çalışıyor. Ona bu işin sonunun olmadığını ve polislik sınavına girmesini söylüyorum çünkü ben atanacak bir puan aldım ve yakında atanacağım onunda işleri bir an önce yoluna koymasını istiyorum. Şuan çalıştığı yerde sadece vakit kaybediyor bunu ona anlatamıyorum veya anlamak istemiyor. Artık haklı olarak ilişkim olduğunu annemlere açıklamak istiyorum,yalanlar söylemekten yoruldum. Onun da ailesine beni söylemesini ve ilişkinin adının konmasını istiyorum. Ama o şu an resmen kaplumbağa hızında ilerliyor. Hiçbir çaba görmüyorum onda. Üzüldüğümü gördüğü halde kendi bildiğini yapmaya devam ediyor. Ailesi dindar insanlar ve ben kapalı değilim. Önceler de bunu sorun ediyordu ama şuan bununla ilgili hiçbir şey söylemiyor. Nerdeyse 4 yıl olacak ve beni yeterince tanıyor. Ben kapalı olsam da aynı kişi olacağım. Bazen acaba bunu mu sorun ediyor diye düşünmüyor değilim. Ama seven insan her şekilde kabul eder ve o beni böyle tanıdı,iyi niyetimi merhametimi her şeyi biliyor.Arkadaşlar çok üzülüyorum. Bunca zaman geçirdiğim insanı ve ilişkimi bitirmeye kıyamıyorum. Lütfen fikirlerinizi yazın çok ihtiyacım var