İş isten geçmiş tabiki olan olmuş artik bu yorumumun onemi pek yok ama ,neden bu kadar destek olmayan, kendini sürekli dışarıya atan ve sizden gizli yatırımlarını babasına yapan birinden 2.çoçuğu yaptınızMerhaba yıllardır forumu okuyucu olarak kullanıyorum beni tanımayan objektif olarak bana yorum yapabilecek burdan baska bir yer gelmedi aklıma .8.5 yıllık evliliğim ve biri 7.5yasında biri 8 aylık iki kızım var evlendiğimiz neredeyse ilk günlerden bu yana esim sureklı evde durma konusunda problem yasıyo ben uyuduğumda oda dısarıda arkadasları ile olmak istiyo ve gec saatlerde dönüp sabah kalkamadığımiçin 10-11 gibi evden cıkmış oluyo (kendi işini yaptığı için rahat ) evlendiğimiz günden bu zamana kadar aramızda surekli bir didişme var ilk kızım doğduktan sonra sorumsuz olup eve gelme cocukla ilgilenme konusunda beni çok gerdiği için bosanma lafı cok gecti kızımız 2 -3 yaslarındayken esimin benden habersiz işyerini babasına devir edip kendini asgari ücretli çalışan yaptıgını ögrendim ilk güvensizliğim burda basladı kendimi çok kandırılmış hissettim farklı sebepleri vardı dedi bir sekilde ikna oldum daha sonra evlenmeden önce babasının üzerine alınmış bizim oturdugumuz evi bir küslük zamanında bana sormadan sattılar o sırada yine bosanmaya kalktık bir şekilde barıstık sonra bizim bundan sonra alacagımız ev senin üzerine olmazsa evliliğimiz bitmiş bil şeklinde sart kostum belli zaman gecti ve oturacagımız evin tapusu yine bır sekilde babasının üzerne alınmış sürpriz olarak bana emrivaki yapıldı yıne sesimi cıkarmadım artnıyetli düşünmedim gectim oturdum 2. Kızım dunyaya geldi 8 yıllık evliliğimizde evlilik birliğinde edindiğimiz 1 tane malımız yok ticaretle ugrasıp iyi kazandıgını söylediği halde bu 1. Konu 2 ise esim kızım 8 aylık 80 dk yanımızda kalmadı lohusalığımda ve sonrasında hep yanlız kaldım ailesinden ve esimden hiç destek görmedim benim yanım hariç her yerde ve herkese destek oldu tek basıma kalıyorum cocuguma tek bakıyorum ama evliyim ve son gunlerde herseyi sürekli düşünür oldum saglıkta iyi gunde veya hastalıkta (bir kez cok hastalandım bana gecmesinde bende diger kızla ilgileniyim diye yanıma bıle ugramayıp annesigile gitti) yanımda olmayacak beni eşi gibi görmeyen biriyle daha yazamadıgım o kadar çok sey varki çocuklarım için devam etmelimiyim bu arada devlette calısan maasımın kendi kendime yetebileceği biriyim
Aslında eşiniz numara yapmamış adam böyle biri ve siz bunu bile bile 8,5 yıl evli kalıp 2 çocuk doğurmuşsunuz. Bu saatten sonra nasıl yaşamak istiyorsunuz bunun kararına varıp ona göre hareket edin.Merhaba yıllardır forumu okuyucu olarak kullanıyorum beni tanımayan objektif olarak bana yorum yapabilecek burdan baska bir yer gelmedi aklıma .8.5 yıllık evliliğim ve biri 7.5yasında biri 8 aylık iki kızım var evlendiğimiz neredeyse ilk günlerden bu yana esim sureklı evde durma konusunda problem yasıyo ben uyuduğumda oda dısarıda arkadasları ile olmak istiyo ve gec saatlerde dönüp sabah kalkamadığımiçin 10-11 gibi evden cıkmış oluyo (kendi işini yaptığı için rahat ) evlendiğimiz günden bu zamana kadar aramızda surekli bir didişme var ilk kızım doğduktan sonra sorumsuz olup eve gelme cocukla ilgilenme konusunda beni çok gerdiği için bosanma lafı cok gecti kızımız 2 -3 yaslarındayken esimin benden habersiz işyerini babasına devir edip kendini asgari ücretli çalışan yaptıgını ögrendim ilk güvensizliğim burda basladı kendimi çok kandırılmış hissettim farklı sebepleri vardı dedi bir sekilde ikna oldum daha sonra evlenmeden önce babasının üzerine alınmış bizim oturdugumuz evi bir küslük zamanında bana sormadan sattılar o sırada yine bosanmaya kalktık bir şekilde barıstık sonra bizim bundan sonra alacagımız ev senin üzerine olmazsa evliliğimiz bitmiş bil şeklinde sart kostum belli zaman gecti ve oturacagımız evin tapusu yine bır sekilde babasının üzerne alınmış sürpriz olarak bana emrivaki yapıldı yıne sesimi cıkarmadım artnıyetli düşünmedim gectim oturdum 2. Kızım dunyaya geldi 8 yıllık evliliğimizde evlilik birliğinde edindiğimiz 1 tane malımız yok ticaretle ugrasıp iyi kazandıgını söylediği halde bu 1. Konu 2 ise esim kızım 8 aylık 80 dk yanımızda kalmadı lohusalığımda ve sonrasında hep yanlız kaldım ailesinden ve esimden hiç destek görmedim benim yanım hariç her yerde ve herkese destek oldu tek basıma kalıyorum cocuguma tek bakıyorum ama evliyim ve son gunlerde herseyi sürekli düşünür oldum saglıkta iyi gunde veya hastalıkta (bir kez cok hastalandım bana gecmesinde bende diger kızla ilgileniyim diye yanıma bıle ugramayıp annesigile gitti) yanımda olmayacak beni eşi gibi görmeyen biriyle daha yazamadıgım o kadar çok sey varki çocuklarım için devam etmelimiyim bu arada devlette calısan maasımın kendi kendime yetebileceği biriyim
Yapılacak şey belli boşanmak.Hiç yanımda olmamak derken gercek anlamda evde değilde annesgilde veya bahcede kalmaktan bahsettim yazamadıgım sürekli aklımda döndürdüğüm bir çok sey var ama 8 aydor kızıma hastalıkta asıda geceli gündüzlü bezi maması evin alısverişi herseyiyle tek basıma baktım surekli evde yanlız kaldığım içib kendime cok yanlız ve bu durumu fazasıyla alısmış hissettim suan çok arada bi durumdayız bu hafta yıne guvensizlikle alakalı bi durum yasandı ve esime ne şimdi bede sonrasında asla guvenemiyecegime hiçbir anlamda bana guven vermediğine emin oldum siz olsanız nasıl bi yol izlerdiniz
Evet bende bunu düşünüyorum sürekli beni ailesi gibi görmediğini o yuzden hastalıktada saglıktada yanımda olmadıgını yıllar gecsede bunu asla düzeltemeyeceğimi tabi bunlar olurken bende sürekli konustum eve gelmediğinde sabah kalkıp işe gitmediğinde kendimi ifade etmek için konuştum sonuc olarak sen cok konustugun için eve gelmiyorum dedi ve ailesinide inandırıp hep birlikte bunu savundular bana karsı dahasıda var cok sey var ama ilk kez böyle bi yerden destek almak istedim ve hangisini yazacagımı sasırdımKocanız siz hiç ailesi gibi görmemiş.
İlk çocuğunuz oldu hadi evliliğinizin başıydı. Sonrasında sizden mal kaçırmış sürekli.
Sorumsuzluğu devam etmiş, çalışan işi gücü olan bir kadinsiniz nasıl bu evliliğe devam edip de üstüne yeniden çocuk yapıyorsunuz?
Kendinize yazık en çok da baba görmeden büyüyen, büyüyecek çocuklara yazık.
Aile gibi görmemek sonradan düzelecek bir sey değil ki zaten. Bunu bekleyip yeniden çocuk yaptıysanız geçmiş olsun.Evet bende bunu düşünüyorum sürekli beni ailesi gibi görmediğini o yuzden hastalıktada saglıktada yanımda olmadıgını yıllar gecsede bunu asla düzeltemeyeceğimi tabi bunlar olurken bende sürekli konustum eve gelmediğinde sabah kalkıp işe gitmediğinde kendimi ifade etmek için konuştum sonuc olarak sen cok konustugun için eve gelmiyorum dedi ve ailesinide inandırıp hep birlikte bunu savundular bana karsı dahasıda var cok sey var ama ilk kez böyle bi yerden destek almak istedim ve hangisini yazacagımı sasırdım
İkinci cocuk esimin ve ailesinin çoook bosanma tehdidine varan ısrarlarla oldu en çok beni üzen kısmıda o kadar dualarla olmuş cocukta ne eşimin nede ailesinin 10 dk lık emeği yokAslında eşiniz numara yapmamış adam böyle biri ve siz bunu bile bile 8,5 yıl evli kalıp 2 çocuk doğurmuşsunuz. Bu saatten sonra nasıl yaşamak istiyorsunuz bunun kararına varıp ona göre hareket edin.
Ben nafaka veya herhangi bişey almak istemiyorum ben hep bi bahane bukdum kendimce işte babasının işi öyle olması gerekiyodur beni ilgilendirmez dedim tek sartı oturacagımız eve kosmustum onuda bir sekilde babasının elinde tapu süpriz seklinde getirdiler yine art niyet arayıp bişey demedim takii kızım 3 aylıkken yıne sorumsuzluk yuzunden olan bi kavgada defol git annengile benden harac keser gibi evmi istiyosun diyene kadar ( ayrılırsak kızlarımla kalacagım 2-1 ev alınır bana demiştim ) ogun hersey kafamda dan ettiAile gibi görmemek sonradan düzelecek bir sey değil ki zaten. Bunu bekleyip yeniden çocuk yaptıysanız geçmiş olsun.
Adamın kumaşı başından beri belli. Size, çocuklarına bir şey kalır diye ödü koptuğu için her şeyi babasının üstüne yapmış. Bu ne kadar onur kırıcı farkında değilsiniz ki bir şekilde ikna olup devam etmişsiniz. Asgari ücretli maaşlı çalışan olarak görüldüğü için doğru düzgün nafaka bile alamazsınız bu sahtekardan.
Kaç yaşındasınız?İkinci cocuk esimin ve ailesinin çoook bosanma tehdidine varan ısrarlarla oldu en çok beni üzen kısmıda o kadar dualarla olmuş cocukta ne eşimin nede ailesinin 10 dk lık emeği yok
İşte tam olarak burda karar verdim ayrılmaya kalktık bu surecte bende cok konustum oda zateb eve gelmiyordu ayrı kaldık tekrar deneyelim dedik 2. Gunden baktım gece 5 evde yok bahcedeyim diye mesaj atmış sabahı aradım 10 da annesigikde 1 yıne aradım uyuyordu neyse dedim aksamı yıne muhabbet döndü ben istediğim zaman arkadaslarımla cıkarım bana gıdenezsın dersen daha cok gıderim bunun gibi bir çok sey hepsini yazsam cok sıkıcı olur ogunden sonra dedimki oluru yok sanırım baktım kendimi hastalandırıcam tek basına debelenmekten vezgecmeye karar verdim . Soruyada cevabım refah dediğim gibi durumunda bi sıkıntı yok yemek yemek istediğimizde dısarı cıkmak istediğimizde bi problem olmaz yenilen içilen esirgemez cocuklardan bendenKocanız çekilir dert değil. Size ne veriyor bu evliliği devam ettiriyorsunuz?
Sevgi saygı anlayış beraber bir şeyler yapma yol.
Çocukların yükü sende.
Adam bekar gibi gezip tozuyor zaten yalnızsın.
Maddi bir refah mal mülk de yok.
Tam olarak bu evliliğin size kattığı şey ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?