- 10 Mayıs 2023
- 100
- 47
- 29
-
- Konu Sahibi Nazendecan
Ahahhaha yok banlanmadan kapanmıyormuş o yüzden sizden rica ettim yoksa sizi yormak ister miyimOnu da mı biz yapalım, kapatın hesabı parmaklarınızı yoracak biraz ama
Ahahah tek konu bu değildi de insnalar derdimi küçük gördüler sıkıntı yok teşekkür ederim şikayetiniz içinMeyve yeyip kesenize bereket dememişler.
Ah bacııım.
Konuyu silmişsiniz. Ediyom şikayet.
Sinirli değilim sadece her insanın derdi tasası farklı. Ben burada pohpohlanmak istemedim sadece onlara küçük gelen bir derdimi açtım hakaret ettiler ben de üzüldüm. Konuyu sildim yöneticiler banlıyormuş bir de sizden rica ettim şikayet eder misiniz diye. Teşekkür ederimBir psikologa mi gorunseniz ne yapsaniz, iyi gelir bu kadar sinir size zarar
Sağ olun teşekkür ederim. Gerçekte kimseyi bulaamdım dost sanalda edinirim dedim ama o da olmadı..Ben ettim kuzum maksat isin gorulsun.Konuyu bilmiyorum ama insanlarin ne dedigini bu kadar takma ozellikle sanal alemde
Öf gerçekten, alıngan insan hem kendine eziyet hem çevresine.Beni şikayet eder msiiniz lütfen? Hesabımın kapanmasınk ya da banlanmasını istiyorum. Buraya bir derdimi yazdım ve yemediğim hakaret kalmadı..
Ne hakareti yediyse, abartıya bak.Konunuza da yazdım tekrar yazıyorum bu kadar alıngan olursanız hayatı yaşamanız zorlaşır. İnsanlar sizi eleştiriyor ne var bunda uyanı alın uymayani bırakın. Miz miz çok da ağır değil ki.
Böyle ilk eleştiri de hesap silmeniz bile sizi sorunlu yapıyor, yapmayın böyle
Burcun ne, Allah aşkına onu söylemeden gitmeSinirli değilim sadece her insanın derdi tasası farklı. Ben burada pohpohlanmak istemedim sadece onlara küçük gelen bir derdimi açtım hakaret ettiler ben de üzüldüm. Konuyu sildim yöneticiler banlıyormuş bir de sizden rica ettim şikayet eder misiniz diye. Teşekkür ederim
BanlandiBurcun ne, Allah aşkına onu söylemeden gitme
burda bazı üyelere neler neler deniliyor çıtı çıkmıyor, bu kız hassas konusunda da belli.Ne hakareti yediyse, abartıya bak.
Allah sabır versin iletişimde kalmak zorunda olan eş dost akrabasına.
Burcun ne, Allah aşkına onu söylemeden gitme
Yaymış eşimden sonra bi yaya daha tahammül edemezdim iyi olmuşBanlandi
29 kasim yazmis profiline
Yay burcu
Yaylar daha relax özgürdür oysa ki
Valla hassasiyet bu değil ya, net alınmaya yer aramak bu, böyle insanlarla ne iletişim kurulur ne bi şey. Fırsat bulsalar inanılmaz manipüle ederler herkesi, aslında çok tehlikeli yani; masum sessiz kırılgan gibi durup birilerini suçlu zalim kötü ilan eder böyleleri.burda bazı üyelere neler neler deniliyor çıtı çıkmıyor, bu kız hassas konusunda da belli.
Yaylari severim yaa, asla böyle alingan yorucu zirildak bi yay gormedim duymadim, ben şokYaymış eşimden sonra bi yaya daha tahammül edemezdim iyi olmuş