beni öyle bir nişan bohçasına layık görmüşler ki... çok üzüldüm hakediyor muyum bunu ?

kv yaptıgı terbiyesizligi tartışıyoruz şurda... siz nasıl anladınız konuyu ya.. herhangi bir psikolojide degilim gayet iyiyim dertlerşiyoruz şurda siz neden bu kadar abarttınız anlamadım.. benim derdim bohca falan degil hanımefendicigim.. lütfen ama... ya iyi okuyun,anlayın ya da iyi günler.

Canım yaa götürüp atsaydın önüne tekrar bohça hazırlatmak ta çok eğrelti olmuş... Bence nişanlın içine sinmiyorsa evlenmek zorunda değilsin.

Canım yaa götürüp atsaydın önüne tekrar bohça hazırlatmak ta çok eğrelti olmuş... Bence nişanlın içine sinmiyorsa evlenmek zorunda değilsin.

nişanlımla sıkıntı yokki canım ailesinin bu yaptıgı terbiyesizligi görsün istedim.. geri verip yüzüne fırlatmak geçti aklımdan ama saygımdan yapmadım.. tekrar da hazırlattım ki dişimi görsün.. beni hafife almasın..

Bohcayi gozumun onune getirdim iyy.
Eskiciden almis gibi.
Ic camasiri ne ya? Gazetede.

Ama nisanlin bence dengeyi koruya bilir.
Ben pek umitsiz gormedim nisanlinin ilerki durumunu.

tabiki eşiniz ve mutlu olmanız daha önemli. Allah daha iyi etsin.. cümlemizinkini

kv sizi istemedi mi zorla mı oldu nişanınız ?

Bohcayi gozumun onune getirdim iyy.
Eskiciden almis gibi.
Ic camasiri ne ya? Gazetede.

Ama nisanlin bence dengeyi koruya bilir.
Ben pek umitsiz gormedim nisanlinin ilerki durumunu.

içimi ferahlattıgınız için tşk ederim. ben de ona güveniyorum. ailesine sınırı çizecegi zaman resti çekebiliyor. ilerde degişir mi işte ondan emin degilim

bohça hazırlama olaylarını geçtim
kimileri yapmıyor da karşılıklı anlaşarak
özenerek, verdiği değeri gösterirdi canım
yanlış anlama sanki hiç istemiyor seni gibi yaptığı hareket

Ben söyleyim altınlarımızı eşime aldırtıp düğünden sonra fazlasıyla geri isteyip aldılar..o yüzden beklentiniz olmasın ki gününüz rezil olmasın..gram iplemedim yeminle..borcuda hemen bitirdik sonuç benim gram minnetim yok o yüzden sıkıntım yok kafam rahat

Konuyu okuyunca istemsizce güldüm kusura bakmayın gazete kağıdının içinde bi iç çamaşırı hayal ettimde hiç yapmasalarmış daha iyi olurmuş.
Benimde nişanımda öyle bohça falan gelmedi daha sonrasında eşim üzülüyorum diye kendisi çıkıp almıştı bi kaç hediye kıyamam bebeğime Sonuç olarak onlarak nişanda gelmedi diye hayatımızdan bişey eksilmedi. Çok şükür huzurumuz yerinde gül gibi geçinip gidiyoruz.

yo kabul etmek zorunda değil de hani bu anlatımdan şunu çıkardım kv hiç istememiş oğlu zorla alcam diye tutturmuş tavırları onun gibi yoksa kimse şu yaptığını yapmaz seni düşünmese bile kendini düşünürdü kendi rezil olmuş çünkü

keşke bana da almasalardı.. en azından böyle rezil olmazdı kv... almasa bişey eksilmezdi. ben zaten bohca diye tutturmadım ki durduk yere kendileri getirdi.. iç çamaşırı gazetede komik ama yanii

keşke bana da almasalardı.. en azından böyle rezil olmazdı kv... almasa bişey eksilmezdi. ben zaten bohca diye tutturmadım ki durduk yere kendileri getirdi.. iç çamaşırı gazetede komik ama yanii

Aynen özentisiz yapılacağına hiç olmasaymış. market poşetine koysa daha iyiymiş gazete ne alaka acaba

bohça hazırlama olaylarını geçtim
kimileri yapmıyor da karşılıklı anlaşarak
özenerek, verdiği değeri gösterirdi canım
yanlış anlama sanki hiç istemiyor seni gibi yaptığı hareket

canımm yaptıkları onu gösteriyor ama napayım o istemiyor diye nişanımı mı bozayım.. ben de sessiz sakin dişimi göstermeye çalışıyorum.. elimden gelen bu

Aynen özentisiz yapılacağına hiç olmasaymış. market poşetine koysa daha iyiymiş gazete ne alaka acaba

nişanlıma ilk söylediğimde iananamadı, sonra annesi eveleyip geveleyip dogrulayınca o da çok şaşırmış.aceleye gelmiş koymasaydınız dedim bende.. ayıp degil ki yapmasaydınız bohca....
şimdi arasıra konu açılınca gülüp geçiyoruz biz de nişanlımla o gazetedeki iç çamaşırı olayına ama keşke yaşanmasaydı..

Bi de bu var "iyi okumadınız sanırım" hı hım okuyamadım, iyi günler :)

oh ne güzel iyi yapmışsınız.. ben de iplemiyorum ama içten içe üzülüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…