beni öyle bir nişan bohçasına layık görmüşler ki... çok üzüldüm hakediyor muyum bunu ?

ondan korkuyorum inşallah öyle olmaz.. kesinlikle pahalı degil özen.. en azından gazete kagıdı değil, kendi iç çamaşırı degil.. haketmiyorum.. Allah kimseye böyle insanları denk getirmesin.

Bohca kadar gereksiz bir sey var mi yaa. Icinden gelir hediye verirsin oyle sozlesipte size hediye bize hediye durumu cok sacma. Sonucunda da boyle seyler oluyor.

Ayrica bohcayla kendinize deger bicmeyin. Bohca kotuyse onlarin ayibi, sizin degil.

Bohca kadar gereksiz bir sey var mi yaa. Icinden gelir hediye verirsin oyle sozlesipte size hediye bize hediye durumu cok sacma. Sonucunda da boyle seyler oluyor.

Ayrica bohcayla kendinize deger bicmeyin. Bohca kotuyse onlarin ayibi, sizin degil.

onların bu ayıbına yaraşır ne yaptım ki... insan olan bunu yapmaz kesinlikle.. kendime bohçadan dolayı pay biçmiyorum yapılanları okudunuz degil mi ? kimse kv sini n kendi çeyizindeki iç çamaşırının hediye gelmesini istemez.. bu çok saçma ayıp densizce bişey.. kadını tanımasam akli dengesi bozuk diyecem ... maalesef adetlerimizde var canım.. aslında güzel de bir adet ama degerini bilmek gerekir.. insanları aşşağılayıcı şeyler koymamak gerek..

İnslh mutlu olursn canim ben gorusmuyrm zatn bir degil bin degil bana yapilanlar inslh daha kotulerini yasamzsn mutlu olursun ;-)

Bence hiç takma nişanlın kıymetini biliyorsa o önemli.banada bişey almadılar evlendikden sonra gittik güya bişeyler alcaklar bende masraf olmasın diye bi kaç şey alıp çıktım 2parca sırf almak için.bi terlik begendim kaliteliydi giydim çıkardım baktım pahalı gerek yok dedim. Çıktık magazadan kayınvalidemin elinde terlik kutusu almış herhalde dedim ben deneyince.eve bi gittik meger kendi kızına almış benim begendiğim terliği.hala aklıma gelir.bu kayınvalideler ndn böyle.ama eşimde bana ne alacagını yapacagını sasırır.herseyden cok beni düşünür önemli olanda o.çok beklenti içine girme yani herkesin kayınvalidesi almıyor.sen nişanlı na odaklan o degsmesin keşke.bu arada biz kendi gelinimize alışverişe çıktık gelinimiz ay saolun harika hepsi diye diye ölmüşdü.herseyin en kalitelisini almıştık.iç çamaşırından makyaj malzemesine kıyafetine çantasına ayakkabısına. Ama hayat işde.umdugun seyler olmuyor

Nişanlın sonuç olarak yine senin layık olduğun şeyleri aldırmış .
Annesinin ağzına bakıp seni haksız bulabilirdi.
En önemli nokta annesine ne derece dur diyebiliyor ? .
Ana kuzusuysa eğer hayat boyu çok mutsuz olursun.

evet nişanlımla iyi olayım inşallah... bizde de öyle gelinler bi kıymetlidir ki sormayın... gittiğimiz yerde neden kıymet bilmez bu kv... dediğiniz gibi önemli olan eş.. Allah onu da beni de şaşırtmasın

evet evliliğinizde de müdahaleleri olacak huylarını göstermişler...birde 2015 yılının en büyük adetini es geçmişsiniz artık erkek tarafı biricik oğullarını kar karşılığında evlendiriyorlar yani altın dı paraydı puldu hepsini alıp hiçbir masraf yapmayıp düğünden para kazanıp birde ele güne her şeyi biz yaptık mesajı vermek adet olmuş gördüğüm kadarıyla..artık ne kadarını yerseniz

tabiiii.. çok şükür Allah ondan razı olsun yaptı herşeyi en ince detayına kadar.. ben kaynananın bana layık gördüğü şeyleri hazmedemedim sadce.... annesine ben çok karşı oldugum zaman karşı gelebiliyor.. mesela asla,kesinlikle kabul etmem gibi net konuştugumda.. ama ilerde evlenince değişmez umarım..

Üniversite mezunu, kendi parasını kendi kazanan su genc kızlarımızın haline üzülüyorum.

evet ünv mezunu, çalışan gelin alıyorlar oğullarına, ama bi zahmet edip de küçük de olsa özenli hedie almayı bilmeyen kaynanalar var işte... bir de çalışan gelin isterler, güzel olsun isterler, borcu olmasın isterler.... üzülecek ve acınacak halde birileri varsa o da görgüsüz kaynanalar.

Ben kayınvalide değilim. Çalışan gelip isteyip istemedikleri beni bağlamaz. İnsan yaptığından sorumludur. Uğraştığınız seylere bakın ya, bohca mı kaldı?

ya sormayın... düğün bile istemiyorum artık çünkü onu da oğullarına kredi çekip yaptıracaklar.. hani eşyaları ev tutmayı diğer evır zıvırı anlarım hadi düğünü de oğlana yıkın onu da anlarım ama hediye olarak takılacak altınları da oğlana yıkacaklar.. hepsine karşı çıkıyorum bakalım ne kadar başarılı olacam.. amacım az borçla evlenebilmek.. elegüne hava atıp,yedirip içirip o borcun altında ezilmek istemiyorum.

bu konuda anladıgınız tek şey bohca mıydı ??
Cıkın su psikolojiden. Bohcanın en iyisi, bohcanın iceriğinin en güzeli, en güzel saat bla bla bla. Kayınvalideniz düşüncesiz bi insanmış demek ki. Resimlerini cekip aldırmalar fln. Ne gereği var tüm bunları yaşamaya?

Heheeee benmkide oyleydi iki tane sandiktan cikmis oyasiz ortu bir iki tane kotu lif geri kalanida esimle beraber aldigimiz seylerdi onlarada hic karismadilar ordan burdan arastirdik ne alinir diye iyiki onlari aldirmisim :))dugun alisveriside hic yapilmadi annem aldi pijamami ic camasirimi:)baldiz yuzugu icindd para gondermisti kaynnanm o kadar basite aldi iste beni ama onemli olan esim gerisi teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…