beni öyle bir nişan bohçasına layık görmüşler ki... çok üzüldüm hakediyor muyum bunu ?

bilmiyorum.. kb beni çok seviyor her halinden belli.. kızım derken bile çok içten.. ama kv ve ablası soğuk ve samimi gelmiyopr bana...

aceleye gelmiş bilmiyorum hazırlamayı falan demiş.. ilk defa hazırlıyomuş, yani bilmiyorum bu bahaneler çok saçma geliyo bana. ilk bile olsa bu kadar dandik olmamalıydı içine konulanlar
Kesinlikle haklisin. Bilmiyorsa konu komsuya akrabaya sorsun. Olmadi anneni arasin dunur sizin bohca adetiniz nedir desin. Hepsini gectim sizin yaptiginiz bohcada mi ornek olmamis ona?

canım ya Allah yardımcın olsun. çok zor bir durum.. inşallah düzelir

bohçayı yenıden kabul etmekle yanlış yapmıssınız aynen gerı yollayacaktınız bunun tabı bı anlamı var bılıyorsunuz cok sevıyorum herseye katlanırım dıyorsanız buyrun hayat sızın

Kesinlikle haklisin. Bilmiyorsa konu komsuya akrabaya sorsun. Olmadi anneni arasin dunur sizin bohca adetiniz nedir desin. Hepsini gectim sizin yaptiginiz bohcada mi ornek olmamis ona?
önce erkek gönderir biz de sonra kız tarafı gönderir.. biz gönderdikten sonra bayagı mahçup olmuşlardı zaten.. işte baştan hazırladıkları şeyler en kaliteli en güzel olanlarıydı.. güya bizim bohçaya denk olsun diye.. ya ne bileyim önemli olan o kalite o bohça o eşya falan değil, önemli olan bana yakıştırmaları.. çok zoruma gitti.. hele gazete kagıdındaki iç çamaşırları... annem aklıma geldi.. o da çok çekmiş kv tarafından.. bn Allahın izniyle mutlu olmak ve deger görmek istiyorum. çünkü gerçekten deger veriyorum

bohçayı yenıden kabul etmekle yanlış yapmıssınız aynen gerı yollayacaktınız bunun tabı bı anlamı var bılıyorsunuz cok sevıyorum herseye katlanırım dıyorsanız buyrun hayat sızın

canım geri yollamadım çok ayıpmış ve nişanı atmak anlamına geliyomuş.. o sinirle heraket etmek istemedim.. sakince düşündüm ve tekrar hazırlatmak daha mantıklı geldi.. dişimi görsünler istedim. onlar yüzünden sevdiğimden olamam

Bohça olayı cidden rezil olmuş ben olsam o bohçayı geri verirdim. hatta nişanlımın yanında açardım kv varken bunlar mı konur derdim..

diğer mevzuya gelince az beklenti çok huzur. bende evin tek oğlu ile evlendim ve herşeyi eşim yaptı.
kafamız rahat.
siz neden ailesinden beklenti içindesiniz??

sana oğlunu veriyor daha ne istiyorsun
Nişanlın ana kuzusu olsaydı bohçayı bir daha senin istediğin gibi yapmaz ya da annesini herşeye karıştırmak istemezdi.

yazık üzülüyorum böyle yeni gelin olacakların hevesinin kırılmasına

benim bildiğim gider gelin seçer böyle de bir sorun yaşanmaz yani
Aynen. Günah değil mi kızı nasıl mahcup etmişler. Hamama giren terler iyi bi bohça 400-500 e çıkar daha sadece o sayılanlarla. Tabi bizim yaptıklarımızın rahat 2000i oluyor bizim de adetimiz başka. Kozmetiği bile lancome chanel oluyo da bakalım bize ne gelcek

İnsan mutfak masrafından kısar gene yapar yazıktır değdi mi kızcağızı üzdükkerine.

Bence sen onun getirdiği bohçayı sert bi şekilde kucağına ya da önğne bırak "lazım olur bunlar size. X bana istediğim gibi aldı zaten bunları da size getirdim anısı vardır" de bence son derece ağır bir söz efenim

haklısınız ama bunlar ilerde başıma gelebileceklerin de bir belirtisi olabilir mi diye düşünüyorum canım.. çok mutlu olun inşallah yuvanızda..

düşünüyorum da saygısızlık yapmak istemiyorum

beklentim yokkki öyle.. ama bunlar da pes doğrusu denecek şeyler.. gazete kagıdı,kendi iç çamaşırı falan.. çok şükür o konuda evet nişanlımın destegini gördüm e bi zahmet yani anasının açığını ancak böyle kapatabilirdi.. ayıp yani siz gelin alıyosunuz böyle olur mu ?? oğlunu veriyor nerdeyse başlık isteyecek vallaa bu zamanın kv'leri

cok sevıyorsan ayrı eşine ana kuzusu dıyebnler olmus hepsını okumadım onu nıye dedıler kı

kızlarına bu kadar düşkün değiller.
ne varsa oğullarında
kv bana arada diyo yok evlendi beni unuttu Allahım ya evlendi oğlun artık hanesi ayrı önceliği ayrı dedim bende geçenlerde

Bohca önemli degil okadar diye düsündüm basligi okuyunca.
Ama yolladiklari seyler rezaletmis gercekten.
Hadi seni sevmese bile kendisine bile saygisi yok galiba..kendi rezilligi dir bu.
Ben birine hediye aldigim vakit bile en iyisini aliyorum.
Bu kayinvalideler niye böyle yapiyor anlamiyorum.. onlar hic mi genc olmamis heves etmemis birseylere.. ne var iki üc güzel hediye alsan .. böyleleri oglunuda düsünmüyor sanirim.. sonucta sizin mutlulugunuz onun ogluna da yansiyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…