Merhaba,
15 haftalik hamileyim ve 1.5 yasinda bir çocugum var. Dünden beri adet sancısı gibi ağrılarım var. Çocukla gitsem muayene olamıyorum çünkü durmuyor. Bırakacağım kımsem de yok. Eşime akşam gelince gidelim dedim. Fakat arkadaşlarıyla buluşacak. Ayıp olur yarın gideriz dedi. Benmi çok alıngan oldum yoksa gerçekten alınmam mi gerekiyor bilemedim! Ama bir gerçek var ki aldığım cevaba çok üzüldüm.
benimde aklından geçen buydu. Akşam geldiğinde konuşmak. Gerçi o zamanda üste çıkıyor çünkü bir kez daha aynısını yapmıştı. Ben sizin dediğiniz gibi davrandı o günde 39 derece ateşi vardı nerdeyse.siz bozulmakta ve üzülmekte çok haklısınız, ama malesefki erkekler bazen böyle duyarsız olabiliyorlar eğer ağrılarınız çok aşırı değilse bırakın eşinizi gitsin çünkü şuan onu engelleseniz size içten içe öfke duyacak ama akşam eve geldiğinde gzl bi dille kırgınlığınızı dile getirip eşinize vicdan yaptırırsınız, siz onun için kendinizden fedakarlık yaptığınızı ondan da aynı şekilde bebeğiniz ve sizin için fedakarlık yapmasını beklediğinizi söylersiniz eğer odun değilse hatasını anlayıp bundan sonra daha dikkatli davranır...
Sessiz kalmanız olmamış, demek ki pek bir şeyi yok diye düşünecek.
"Çok mu önemli benim ağrım varken arkadaşların" diye sormanız yeterli olmaz mıydı?
önemli birşey olabilir..eşiniz önce sizi hastahaneye götürmeli sonra arkadaşlarıyla buluşur..
telefonda pek bişey demek istemedim. Gelince konuşuruz diye. Ama sesimde anladı. Ne oldu filan dedi. Bende daha ne olsun ki dedim neyse görüşürüz dedik kapattiküzülmek te aklısınız eşini z ayıp etmiş yanii. oçocuga bir şey olsa vicdan azabı duymaz mısın falan deseydiniz sizin üstünüze titremesi lazım b şekil sancılarınız oluyorsa vea ilk zamanlar böyle olur diyerek diğer çocuktan da tecrübeyle normalleştirmiş artık bu sancıları ama ne olursa olsun eşiniz haklı değil
aynen alınman gerekiyo.eşinin yaptıgı yanlış.onun önceliği arkadaşları degil sen ve karnındaki bebegin olmalıMerhaba,
15 haftalik hamileyim ve 1.5 yasinda bir çocugum var. Dünden beri adet sancısı gibi ağrılarım var. Çocukla gitsem muayene olamıyorum çünkü durmuyor. Bırakacağım kımsem de yok. Eşime akşam gelince gidelim dedim. Fakat arkadaşlarıyla buluşacak. Ayıp olur yarın gideriz dedi. Benmi çok alıngan oldum yoksa gerçekten alınmam mi gerekiyor bilemedim! Ama bir gerçek var ki aldığım cevaba çok üzüldüm.
Aksam üzerini değiştirmeye gelecek. Ozaman uygun bir dille konuşurum diye düşündüm. OÇok tepkisiz kalmışsınız.
Kavga çıkarın demiyorum, ama halden anlamayana da anlayana kadar anlatmak gerek.