Beni önemsemiyor mu ben mi büyütüyorum bilemedim??

xanax22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
120
10
Merhaba,
15 haftalik hamileyim ve 1.5 yasinda bir çocugum var. Dünden beri adet sancısı gibi ağrılarım var. Çocukla gitsem muayene olamıyorum çünkü durmuyor. Bırakacağım kımsem de yok. Eşime akşam gelince gidelim dedim. Fakat arkadaşlarıyla buluşacak. Ayıp olur yarın gideriz dedi. Benmi çok alıngan oldum yoksa gerçekten alınmam mi gerekiyor bilemedim! Ama bir gerçek var ki aldığım cevaba çok üzüldüm.

hem hamılesınız hem sancım var dıyorsunuz ve daha cok yenı hamılelıgınız esınızın oncelıgı sıze vermesı gerekırdı, ben olsam kavga ederdım, gıtsede burnundan getırırdım valla , alsın gotursun benı ıcım rahatlasın sonra nereye gıdıyorsa gıtsın..

Hiç birşey demedim biraz geç gitsen dedim sadece yetisemem zaten geç çıkıyorum deyince tamam dedim. Telefonda tartışmada çıkarmak istemedim. Ama çok bozuldum.

siz bozulmakta ve üzülmekte çok haklısınız, ama malesefki erkekler bazen böyle duyarsız olabiliyorlar eğer ağrılarınız çok aşırı değilse bırakın eşinizi gitsin çünkü şuan onu engelleseniz size içten içe öfke duyacak ama akşam eve geldiğinde gzl bi dille kırgınlığınızı dile getirip eşinize vicdan yaptırırsınız, siz onun için kendinizden fedakarlık yaptığınızı ondan da aynı şekilde bebeğiniz ve sizin için fedakarlık yapmasını beklediğinizi söylersiniz eğer odun değilse hatasını anlayıp bundan sonra daha dikkatli davranır...

Sessiz kalmanız olmamış, demek ki pek bir şeyi yok diye düşünecek.

"Çok mu önemli benim ağrım varken arkadaşların" diye sormanız yeterli olmaz mıydı?

o arkadaşlarıyla buluştuğu zaman atlayın taksiye gidin hastaneye sonra msj atın ağrım arttı hastanadeyim haberin olsun deee sen rahatını bozma arkadaşlarına ayıp olmasın şimdi deeee bidahada cevap verme arasın dursun...

üzülmek te aklısınız eşini z ayıp etmiş yanii. oçocuga bir şey olsa vicdan azabı duymaz mısın falan deseydiniz sizin üstünüze titremesi lazım b şekil sancılarınız oluyorsa vea ilk zamanlar böyle olur diyerek diğer çocuktan da tecrübeyle normalleştirmiş artık bu sancıları ama ne olursa olsun eşiniz haklı değil

benimde aklından geçen buydu. Akşam geldiğinde konuşmak. Gerçi o zamanda üste çıkıyor çünkü bir kez daha aynısını yapmıştı. Ben sizin dediğiniz gibi davrandı o günde 39 derece ateşi vardı nerdeyse.

Sessiz kalmanız olmamış, demek ki pek bir şeyi yok diye düşünecek.

"Çok mu önemli benim ağrım varken arkadaşların" diye sormanız yeterli olmaz mıydı?

önemli birşey olabilir..eşiniz önce sizi hastahaneye götürmeli sonra arkadaşlarıyla buluşur..

telefonda pek bişey demek istemedim. Gelince konuşuruz diye. Ama sesimde anladı. Ne oldu filan dedi. Bende daha ne olsun ki dedim neyse görüşürüz dedik kapattik

aynen alınman gerekiyo.eşinin yaptıgı yanlış.onun önceliği arkadaşları degil sen ve karnındaki bebegin olmalı

ben olsam kesinlikle o gittikten sonra taksiye atlar giderim dr... sonrada derimki sana ihtiyacım yok git başımdan ayyyy çok sinirlendim şimdiiii ...

Ilk gebeligimdede ağrılarım olmuştu. Bişey çıkmamisti. Ondan mi böyle davrandı. Anlayamadım. Ama her gebelik aynı değil ki

Hastaneye ben o olmadan da gidebilirim pekala fakat oğlum durmuyo ben muayene olurken. Diyorum ya biri olsa yanımda ben onsuz şimdi giderim

Çok tepkisiz kalmışsınız.

Kavga çıkarın demiyorum, ama halden anlamayana da anlayana kadar anlatmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…