Bugün ikinci gün olacak yani tam da olmadı aslında. Gün içerisinde saatler geçmedi. Kendimi dışarıya attım hatta eşimle korku evine falan gittim.
Böyle damagim kaşınma ve acı hissediyor beynimde biri konuşuyor sanki iç artık diye. Midem balon gibi sanki ama söz verdim bu kez.
Bana destek olur musunuz ? Ne olur
Yapabilirim değil mi ? Bende tertemiz bir nefes alabilirim.
Super! Elbette basarabilirsiniz.
arkadaşım öncelikle tebrik ederim
en zoru 4. günmüş, bir şey kalmamış
dayan
bravo!
Bırak tabi çok rahat edersin, nefesin açılır, rengin değişir,tat alna duygun daha da artar, paran cebinde kalır sağlığını kazanirsin. Gün de 3 paket içerken bir anda bıraktım ilk günler uyuşuktum inat ettim ve bitti, 7 sene oldu kokusundan bule tiksinirim, içenin yaninda durmam. Aferin yılma sakin devam.
Darısı bana , kolay gelsin canım
Yolu yarilamissiniz. Ha gayret. Istiyorsanız elbet yapabilirsiniz.
Sakın vazgeçmeyin. Bırakanlar nasıl bırakıyor.
Kulluk , izmarit, önceki sigara kokulu kıyafetlerinizi koklayın.
Ha bu arada çok önemli , devamlı.olarak fesleğen atın ağzınıza. Sigara isteğini çok azaltıyor.
Maden suyu , elma, su , mümkünse çiğ patlıcan, dere otu, tere, yoğurt ( bir iki tane daha vardı unuttum , sık tüketin.
Darısı başıma
On yıldır içiyorum bi ara üç aylığına ilaç ile bırakmıştım ama ilacı içmeyince tekrar başladım..
Sen ne yaptın ilaç içiyor musun yoksa iradenle mi bırakmaya çalışıyorsun ?
21. Gün sonunda tamamen kurtulmuş olacaksın canım az kalmis sabret
Tebrik ederim
Bende sigara kullanıyorum, ama bir şey farkettim, bir şeylerle çok yoğun olarak meşgulken unutuyorum..
Eskiden 1 paketti, iş hayatında da stres kaynaklıydı, şimdi günde 3-5..
Aklından çıkarırsan başarırsın gibime geliyor..
Birde arkadaştan gördüğüm yöntem, aklına geldikçe dişlerini fırçalıyordu..
2 günü atlatmışsın bile, inşallah 1 hafta sonunda tamamen unutursun..
Allen Carr in videolarini izleyin lütfen..Ben 6 mayista biraktim ama arada bir iki içtim.Bence ben artik bagimli değilim.Allah yardimcimiz olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?