• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni kullanıyor.. ???

Merhaba arkadaşlar
dertler hiç bitmezmi ?
çok yoruldummmm artık beni anlayan hiç kimse yok bu dünyada. ..
yıllardır çalışıyorum artık çok yoruldum çocuğumun annesi Evimin hanımı olmak istiyorum dedim eşime. .
ama eşim çocuk yapmayı erteledi ve ev aldı. . Bütün birikimimizi eve verdik. .
ve yakın bi zaman da işten atıldı bütün yükü omuzlarima attı. .
iş bulması çok zor bisey. ..
30 lu yaşlara geldik çocukta düşünemiyorum artık o işsiz ben işsiz nasıl olacak. ..
daha fazla yük yukleyecek üstüme. .

dün gece bu yüzden tartıştık. .
yeter artık bende normal bi kadın olmak istiyorum sen beni kullanıyorsun dedim. .
ev alıp krediyi de bana ödeti yorsun dedim ağladım dayanamıyorum ben bu yüke hersey benim üstünde. .
ev işi. . çalışmak. .borç a dan Z ye. .
böyle evlilik olmaz olsun. ..

bana yıllardır söz veriyor birakacaksin işi diye şimdi kendi işsiz. .
allahım kafayı yiyeceğim yakında. ..
dün geceden sonra konuşmuyor benle haksiz miyim allah aşkına
Beni kullanıyosun kısmı biraz ağır kaçmış

İyi de adam sevgilisine aldigi evin kredisini ödetmiyor sana beraber yasayacaginiz evin kredisini ödüyorsun.

evi isteyen kendisi ben bebeğim olsun istedim yıllardır tutturdu ev de ev şimdi odesin o zaman banami guvendide aldı evi beni çalıştırıp kredi ödüyor. ..

Merhaba arkadaşlar
dertler hiç bitmezmi ?
çok yoruldummmm artık beni anlayan hiç kimse yok bu dünyada. ..
yıllardır çalışıyorum artık çok yoruldum çocuğumun annesi Evimin hanımı olmak istiyorum dedim eşime. .
ama eşim çocuk yapmayı erteledi ve ev aldı. . Bütün birikimimizi eve verdik. .
ve yakın bi zaman da işten atıldı bütün yükü omuzlarima attı. .
iş bulması çok zor bisey. ..
30 lu yaşlara geldik çocukta düşünemiyorum artık o işsiz ben işsiz nasıl olacak. ..
daha fazla yük yukleyecek üstüme. .

dün gece bu yüzden tartıştık. .
yeter artık bende normal bi kadın olmak istiyorum sen beni kullanıyorsun dedim. .
ev alıp krediyi de bana ödeti yorsun dedim ağladım dayanamıyorum ben bu yüke hersey benim üstünde. .
ev işi. . çalışmak. .borç a dan Z ye. .
böyle evlilik olmaz olsun. ..

bana yıllardır söz veriyor birakacaksin işi diye şimdi kendi işsiz. .
allahım kafayı yiyeceğim yakında. ..
dün geceden sonra konuşmuyor benle haksiz miyim allah aşkına
30 bebek için niye geç olsun ben 30 yaşındayım ve 6 aylık oğlum var.Ve çok ayıp etmişsin ev almışsınız ve eşin işsiz kaldı diye eşine kızıyorsun bilerek mi yaptı yani ozaman seninde asla evde oturmak istemeye hakkın yok adam mecburmu senin özel ihtiyaçlarını karşılamaya( elin ayağın tutuyo çalış )dese sana zoruna gitmezmi hani iyi günde kötü gündeydi sen kocan yatalak olsa bakmazsında

Sorumsuzluk konusunda evet eski konuya göre bakarsak haklı olabilir ama kullanmak vs konusu bana saçma geldi evlilik sadece erkeğin herşeyi üstlenmesi değil ki işten de kendisi çıkmamış oaraya çıkarıldı yazmış vs vs ben ona takildim yani

verilen faturayı yatırmayıp parasını yemiş bir adam karısına sırtına dayıyor demektir ki evet buda karısını kullanmak oluyor,nasılsa karım halleder mantığı işte

Bence siz haklısınız hem ev işinde yardım etmeyip hem de illa çalış demesi çok saçma. Eğer yardımcı bir eş olsaydı evin sadece maddi değil bütün yükü ortak olsaydı da işsiz kalsaydı eşiniz haklı olurdu. Ama o hem bir işte çalışmıyor zorunlu olarak hem de evde çalışıyor. Tabiiki hayat ortak ama her konuda ortak. Ama şimdiki kadınlarımızın çoğu modern kölelik yapıyo. Sonra da buraya gelip eşinizin hiç yardımcı olmayan yapısına değil de aman gülüm çalışıyımuş iş bulur vs konuşuyorlar. Dedim ya modern kölelik anlayışı işte

Ev kimin üzerine ?

Bu adam düzelmez bu saatten sonra. Çocuk falan yapmayın sakın. Sevgililik döneminde belli etmedi mi kendini?

bence tepkiniz çok saçma. hayat müşterek, iyi gün kötü gün bilmem çağrışım yaptınız mı ??
sonuçta beraber oturduğunuz evi ödüyorsunuz, başkasına aldığı evi size ödeterek sizi kullanmıyor.
boşan ayrıl diyenleri de hiç anlamıyorum !

sorumsuz kocandan bu kadar çok bebek istediğine eminmisin. bide çocuk olduğunu düşün onunlada ilgilenmicek, sen hem çalışıp hem çocuk bakmak zzorunda kalcan. işten çıkma gibi bi lüksünde yok

Esim is bulamaz diyorsunuz, yurtdisinda yasadiginiza istinaden soruyorum lisan problemi mi var? Yani fabrikada dil gerektirmeyen bir pozisyonda mi calisiyordu?

Esim is bulamaz diyorsunuz, yurtdisinda yasadiginiza istinaden soruyorum lisan problemi mi var? Yani fabrikada dil gerektirmeyen bir pozisyonda mi calisiyordu?

Eski konusundan:

biz yurt dışında yaşıyoruz eşimin dili yetersiz zaten bu işi bile 2 yıl savastiktan sonra bulduk. . yani eşimin işe girmesi imkansız gibi bişey. ..

30 bebek için niye geç olsun ben 30 yaşındayım ve 6 aylık oğlum var.Ve çok ayıp etmişsin ev almışsınız ve eşin işsiz kaldı diye eşine kızıyorsun bilerek mi yaptı yani ozaman seninde asla evde oturmak istemeye hakkın yok adam mecburmu senin özel ihtiyaçlarını karşılamaya( elin ayağın tutuyo çalış )dese sana zoruna gitmezmi hani iyi günde kötü gündeydi sen kocan yatalak olsa bakmazsında
tabiki geç değil ama ilk çocuk için 30 erkende değil . illerde bır tane daha isterse yaş gidiyor...

siz aslan burcu eşiniz de terazi olabilir mi. Aynı ben dedim sizi okuyunca.
Evdeki maddi şeylerle hep ben ilgileniyorum. Eşime bi işi sen hallet dediğimde her zaman yüzüne gözüne bulaştırıyor sonuç çıkmıyor o işten. Ama yine de destek olmanız lazım bence. Sonuçta ev almayı da ikiniz için istemiş adam orda burda yememiş parayı. İyi tarafından bakmak lazım en azından elinizde bi eviniz var. Eşiniz iş bulana kadar idare edebileceğinize inanıyorum.
Tahminimce siz işi bırakıp dinleniyim deseniz bile bu yükleri yüklenmeye devam edeceksiniz. O yüzden fazla kasmayın akışına bırakın. Kendime çok yakın buldum karakterinizi. Ben de arada böyle patlama noktasına geliyorum ama sonradan düzeliyor.
Ayrıca çocuk için de nasip kısmet meselesi olduğunu düşünüyorum olacaktısa siz yapmayı düşünmezken de olurdu. ben yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyorum olmuyor. iş yüzünden yapamıyorum diye dert edinmeyin kendinize. iş meselesi olmasa başka bi engel çıkar yine olmazdı çocuk.

Eski konusundan:

biz yurt dışında yaşıyoruz eşimin dili yetersiz zaten bu işi bile 2 yıl savastiktan sonra bulduk. . yani eşimin işe girmesi imkansız gibi bişey. ..

Tam tahmin ettigim gibi, evlenmek icin Türkiye'den birini secmissiniz. Esinizin psikolojisini anliyorum. Ne kadar zorlandiklarini iyi biliyorum. Dil bilmiyor, alisik olmadigi bir toplum, karisinin ve ailesinin yaninda onlar sayesinde yasiyor. Kac yil gecmis hala dil ögrenememis, tahminime göre calistigi icin kursa gidemedi. Esinizle evlenirken onu yurtdisina yaniniza aldirirken bunlari da hesap etseydiniz keske. Bu adam dil bilmiyor kolay ögrenir mi, calissa bile düsük ücret kazanir, dil probleminden dolayi uyum saglayamayip isten cikarilirsa ne olur diye düsünmemissiniz.

Is bulamadigi ve calisamadigi icin bence eziklik duyuyordur. Anlayamadigim bu ev kredi banka olaylarini nasil halletti?

Bu ilk değil ikinci işsizliği tam hersey rayına oturdu bebek düşüne bilirim diyorum is problemi çıkıyor. ..
fabrikası kapandı. .
ama bende bebek istiyordum ev almayalim dedim ona dinlemedi beni bütün herseyi eve verdi. ..
arıyor iş ama bulamıyor. .
bende bebek istediğim halde kalkisamiyorum çünkü çalışmak zorundayım. ..
ama yasimiz da geçiyor. ..
ben artık çok yoruldum bu evin erkeği olmaktan umursamiyor hiç bişeyi bana güveniyor. .. herseyi bana yüklüyor hiç bişey umrunda bile degil. .. çok yıprandım artık çoook :KK43:

Sanada şaşırıyorum böyle sorumsuz bi adamdan illa çocuk yapıcaksın yani

işiniz zor bende almanyada doğdum büyüdüm ve burdan benim gibi almanyada doğup büyüyen biriyle evlendim. baziler güzel cevre ediniyor ışde buluyor.ama şu an isizlık her yerde çok ve dilidenilmiyorsa iş bulması zor. kusura bakamyın ama benim arkadım almanyadan trye gelin gitti. getırmeseydınız bir yaştan sonra yeni bir yere alişmak çok zor.madem tembel olduğunu biliyorsun niye ev alıyorsun....

Önceki konumdan. ...

ISSIZZAktif ÜyeÜye
Merhaba arkadaşlar
4 yıllık evliyim içimde biriken bir volkan var birgün çok kötü patlayacak. ..
4 senedir bu evde hem erkek hem kadınım eşim bütün sorumlulugu üstüme yükledi yada ben üstüme aldım mi bilemiyorum. .evde herşey bana bakıyor fatura.. alışveriş ..iş.. ev işi. .
8 saat çalışıyorum..ben yurt dışında yaşıyorum. .
üstümde o kadar ağır yük hissediyorum ki bazen dayanamıyorum artık. .
eşime bitane bişeyi de sen yap dedim. .
bi ay faturaları ona bıraktım ve olan oldu. .. Kimisini unutmuş kimisini geç yatirmis.. kafayı yiyeceğim allahım nedir bu çektiğim... iş ten çıkmayı çok düşündüm ama ev aldık ödemeler var babama kalsa çık diyor ne hali varsa görsün o erkek o düşünsün evi gecindirmeyi. .. ama işten çıkarsam banada batacak sonuçları aynı evde yaşıyorum sonuçta. .. düşünmekten kafayı yiyeceğim sorumluluğun altında eziliyorum Yarabbim ben nasıl yasayayim böyle...
benim gibi olan bayanlar neler önerirsiniz... 4 senede çok yıprandım çocuğum henüz yok. ..

ama böyle yazınca sana hak verdim
eşin basiretsiz gibi

Back