• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni kullanıyor.. ???

Sonuçta kendi elinde olmayan bir durum ne yapsın ki dimi

Eski konularda yazan şu:
"4 senedir bu evin hem kadını hem erkeğiyim, herşey benim omuzlarımda. Bu ay eşime görev verdim faturaları ödesin diye, unutmuş yatırmayı."

Yani evet elinde olmayan kısım var ama sorumsuzluk da var ki benim bir erkekte tahammül edemediğim şeydir.

Birşeyler ibirikmişte patlamışsınız gibi geldi.Eğer eşiniz işten çıkarılmış yeni iş bulmak içinde gayret ediyor ama bulamıyorsa biraz daha sabredin.Ama iş beğenmeyip maaş beğenmeyip bulduğu işlere burun kıvırıyorsa iyi bir dersi hak ediyor.

valla benim çevremde çoğu kadın çalışıyor..eşin gayet mantıklı biri..sonuçta işten çıkarılmış..bu senin babanın yada başka birisininde başına gelebilir...devir bu şekilde malesef bir elin nesi var iki elin sesi var..sen evde oturup eşinin parasıyla geçinince onu kullanmış mı olacaktın...çok saçma bir düşünce...
bence silkelen kendine gel eşine destek ol birlikte iş bakın birlikte aşın bu zor zamanları...

Eski konularda yazan şu:
"4 senedir bu evin hem kadını hem erkeğiyim, herşey benim omuzlarımda. Bu ay eşime görev verdim faturaları ödesin diye, unutmuş yatırmayı."

Yani evet elinde olmayan kısım var ama sorumsuzluk da var ki benim bir erkekte tahammül edemediğim şeydir.

Sorumsuzluk konusunda evet eski konuya göre bakarsak haklı olabilir ama kullanmak vs konusu bana saçma geldi evlilik sadece erkeğin herşeyi üstlenmesi değil ki işten de kendisi çıkmamış oaraya çıkarıldı yazmış vs vs ben ona takildim yani

Açıklama yapmamışsınız, fakat sizin açınızdan bakacak olursak yıllardır çalışmanın üzerinizde yorgunluğu var,
Eşiniz açısından bakarsak sanırım oda yıllarca çalışmış ,ve parasını oraya buraya harcamamış herhalde ,
Birlikte ev almış ve biriniz evi geçindirmiş,
Çocuk yapmayı ertelemiş ama sanırım borç var diye,
Eşiniz çalıştığı sürece evi geçindirmiyor ve parayı orda burda yiyorsa sonuna kadar haklısınız,
Fakat yemeyip katkıda bulunmuşsa sizin şuanda eşinize destek yerine köstek olduğunuz görünüyor,
Buda çok yanlış evlenirken iyi günde ve kötü günde beraberlikten bahsedilir,şuan sizde bir yılma çabası var,
Çocuk için ertelemenizide anlamadım ! bizde ev aldık karı-koca çalışıyoruz kredi ödedik ne alaka ?
Çocukta yaptık yani bir engel değil bu ,
Bu arada ''Ömür biter borç bitmez ki'' !!!

Bu ilk değil ikinci işsizliği tam hersey rayına oturdu bebek düşüne bilirim diyorum is problemi çıkıyor. ..
fabrikası kapandı. .
ama bende bebek istiyordum ev almayalim dedim ona dinlemedi beni bütün herseyi eve verdi. ..
arıyor iş ama bulamıyor. .
bende bebek istediğim halde kalkisamiyorum çünkü çalışmak zorundayım. ..
ama yasimiz da geçiyor. ..
ben artık çok yoruldum bu evin erkeği olmaktan umursamiyor hiç bişeyi bana güveniyor. .. herseyi bana yüklüyor hiç bişey umrunda bile degil. .. çok yıprandım artık çoook :(

Eski konulara bakınca hep sizin bebek özleminiz hep eşinizin ev isteği

Bir savaş gibi resmen
Ve bu savaşı da eşiniz kazanmış.

Sizin isteklerinizi hep ikinci plana atmış.

Sizin bu konuda anlattıklarınız buz dağının su üstündeki kısmı.

Bu ilk değil ikinci işsizliği tam hersey rayına oturdu bebek düşüne bilirim diyorum is problemi çıkıyor. ..
fabrikası kapandı. .
ama bende bebek istiyordum ev almayalim dedim ona dinlemedi beni bütün herseyi eve verdi. ..
ben artık çok yoruldum bu evin erkeği olmaktan umursamiyor hiç bişeyi bana güveniyor. .. herseyi bana yüklüyor hiç bişey umrunda bile degil. .. çok yıprandım artık çoook :KK43:

Eski konuları okuyunca size hak verdim.

Evet eşiniz sizi kullanıyor.

30 yaşında bir kadınsınız, anne olmak en doğal hakkınız.

Ama eşiniz size ve isteklerinize saygı duymuyor.

Şahsi olarak ben de ev geçindirme yükünün kadının omuzlarında olmasına karşıyım. Faturaların ödenmesi, işleyiş, vs. Bunu derken ortak ödenmesin demiyorum, yine ortak ödensin ama erkek bu işi yönetebildiğini göstersin. Sorumsuzluk yapmasın.

Sabır diliyorum size konu sahibi.

fabrikası kapandı. .
ben artık çok yoruldum bu evin erkeği olmaktan umursamiyor hiç bişeyi bana güveniyor. .. herseyi bana yüklüyor hiç bişey umrunda bile degil. .. çok yıprandım artık çoook :KK43:
ozaman boşan tek care bu

işsizlik zor, eşiniz tembel tiynette biri değilse zaten üzülüyordur, kaldı ki ev sahibi olmak -bir takim aileden şanslılar hariç- herkesin gayreti, hedefi... çocuğunuz da olur inşallahi evin de borcu biter, hayat çok kolay değil ki ne yazık ki... diş ile tırnak ile kazanılan hayat daha zor ama daha huzurlu geçecektir.
bence maddi durumu yerinde olsa da tüm kadınlar çalışmalı.

Önceki konumdan. ...

ISSIZZAktif ÜyeÜye
Merhaba arkadaşlar
4 yıllık evliyim içimde biriken bir volkan var birgün çok kötü patlayacak. ..
4 senedir bu evde hem erkek hem kadınım eşim bütün sorumlulugu üstüme yükledi yada ben üstüme aldım mi bilemiyorum. .evde herşey bana bakıyor fatura.. alışveriş ..iş.. ev işi. .
8 saat çalışıyorum..ben yurt dışında yaşıyorum. .
üstümde o kadar ağır yük hissediyorum ki bazen dayanamıyorum artık. .
eşime bitane bişeyi de sen yap dedim. .
bi ay faturaları ona bıraktım ve olan oldu. .. Kimisini unutmuş kimisini geç yatirmis.. kafayı yiyeceğim allahım nedir bu çektiğim... iş ten çıkmayı çok düşündüm ama ev aldık ödemeler var babama kalsa çık diyor ne hali varsa görsün o erkek o düşünsün evi gecindirmeyi. .. ama işten çıkarsam banada batacak sonuçları aynı evde yaşıyorum sonuçta. .. düşünmekten kafayı yiyeceğim sorumluluğun altında eziliyorum Yarabbim ben nasıl yasayayim böyle...
benim gibi olan bayanlar neler önerirsiniz... 4 senede çok yıprandım çocuğum henüz yok. ..

Bu adamdan bebek yapmaya eminmisiniz?
Bebek bakimi inaninki cok zor.
Ha tv onune oturtup sssttt pisttt diyerek buyutmeyeceginizi dusunursek....
Soyle soyleyim esim aksam isten gelince tuvalete diye gidip oturuyorum wc de bildiginiz oturup dinleniyorum derken kizim gelip kapiya vuruyor hadiii hadiii diye agliyor yani babanin destegi acaip onemli acaip...
Yarin birgun cocugun bakiminada yardim etmesse siyirirsiniz kafayi..

Merhaba arkadaşlar
dertler hiç bitmezmi ?
çok yoruldummmm artık beni anlayan hiç kimse yok bu dünyada. ..
yıllardır çalışıyorum artık çok yoruldum çocuğumun annesi Evimin hanımı olmak istiyorum dedim eşime. .
ama eşim çocuk yapmayı erteledi ve ev aldı. . Bütün birikimimizi eve verdik. .
ve yakın bi zaman da işten atıldı bütün yükü omuzlarima attı. .
iş bulması çok zor bisey. ..
30 lu yaşlara geldik çocukta düşünemiyorum artık o işsiz ben işsiz nasıl olacak. ..
daha fazla yük yukleyecek üstüme. .

dün gece bu yüzden tartıştık. .
yeter artık bende normal bi kadın olmak istiyorum sen beni kullanıyorsun dedim. .
ev alıp krediyi de bana ödeti yorsun dedim ağladım dayanamıyorum ben bu yüke hersey benim üstünde. .
ev işi. . çalışmak. .borç a dan Z ye. .
böyle evlilik olmaz olsun. ..

bana yıllardır söz veriyor birakacaksin işi diye şimdi kendi işsiz. .
allahım kafayı yiyeceğim yakında. ..
dün geceden sonra konuşmuyor benle haksiz miyim allah aşkına

insan böyle dönemlerden geçiyor maalesef.

Önceki konumdan. ...

ISSIZZAktif ÜyeÜye
Merhaba arkadaşlar
4 yıllık evliyim içimde biriken bir volkan var birgün çok kötü patlayacak. ..
4 senedir bu evde hem erkek hem kadınım eşim bütün sorumlulugu üstüme yükledi yada ben üstüme aldım mi bilemiyorum. .evde herşey bana bakıyor fatura.. alışveriş ..iş.. ev işi. .
8 saat çalışıyorum..ben yurt dışında yaşıyorum. .
üstümde o kadar ağır yük hissediyorum ki bazen dayanamıyorum artık. .
eşime bitane bişeyi de sen yap dedim. .
bi ay faturaları ona bıraktım ve olan oldu. .. Kimisini unutmuş kimisini geç yatirmis.. kafayı yiyeceğim allahım nedir bu çektiğim... iş ten çıkmayı çok düşündüm ama ev aldık ödemeler var babama kalsa çık diyor ne hali varsa görsün o erkek o düşünsün evi gecindirmeyi. .. ama işten çıkarsam banada batacak sonuçları aynı evde yaşıyorum sonuçta. .. düşünmekten kafayı yiyeceğim sorumluluğun altında eziliyorum Yarabbim ben nasıl yasayayim böyle...
benim gibi olan bayanlar neler önerirsiniz... 4 senede çok yıprandım çocuğum henüz yok. ..
Boşanmak denen bir seçenek var biliuprsunuz değil mi?boşanamam derseniz daha çok kullanılırsınız.böyle adamlardan çocuk yapıp da üremelerine neden olmayın.azalarak bitsinler.

artık eşininiz düzgün bir iş bulması sizinde evde oturup ,çocuk bakıp dışarıdan emekli olmanız gerekiyor.

Back