Beni kullanıyor.. ???

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.482
408
Merhaba arkadaşlar
dertler hiç bitmezmi ?
çok yoruldummmm artık beni anlayan hiç kimse yok bu dünyada. ..
yıllardır çalışıyorum artık çok yoruldum çocuğumun annesi Evimin hanımı olmak istiyorum dedim eşime. .
ama eşim çocuk yapmayı erteledi ve ev aldı. . Bütün birikimimizi eve verdik. .
ve yakın bi zaman da işten atıldı bütün yükü omuzlarima attı. .
iş bulması çok zor bisey. ..
30 lu yaşlara geldik çocukta düşünemiyorum artık o işsiz ben işsiz nasıl olacak. ..
daha fazla yük yukleyecek üstüme. .

dün gece bu yüzden tartıştık. .
yeter artık bende normal bi kadın olmak istiyorum sen beni kullanıyorsun dedim. .
ev alıp krediyi de bana ödeti yorsun dedim ağladım dayanamıyorum ben bu yüke hersey benim üstünde. .
ev işi. . çalışmak. .borç a dan Z ye. .
böyle evlilik olmaz olsun. ..

bana yıllardır söz veriyor birakacaksin işi diye şimdi kendi işsiz. .
allahım kafayı yiyeceğim yakında. ..
dün geceden sonra konuşmuyor benle haksiz miyim allah aşkına

Meslige neyki is bulmasi zor? Kendi dusuncemde kadin icin calisip calismamak bir tercih olabilir ancak erkek icin bu durum boyle degil. Erkek calismak zorunda.

ayrica genel olarak erkeklerde eve bakma egosu yok mudur ya? Eve bakip maddi yonden esine magdur olmamak ister. Sasirdim acikcasi. Insallah en yakin zamanda is bulur.

Neden yeni bir iş bulamıyor? Aramıyor mu?

Çalışmamasına rağmen neden ev işlerini o yapmıyor?

Bu iki noktaya takıldım. Diğer durumlar herkesin basına gelebilir. Hayat müşterek kadını erkeği yok bu işin. Önce çocuğun geleceğini bi ev alarak garantileyip sonra o çocuğu yapmak kötü bir fikir değil bence

İşten neden atıldı?

Evet kadin olarak.isiniz zor calisma.zorunlulugunuz yok ama sizde birakirsaniz ne olacak ?suan cok ayip olmus su durum itibariyle normal zamanda soyleseydiniz tmmda

Biraz empati yapınca sana hak verdim ben. Umarım en yakın zamanda iş bulur eşin..

Sizin kurduğunuz mantığa göre düşünürsek Erkekler eve bakarken köle sanki de kadınlar bakarken mi yük oluyor... İşten atılmış kendi keyfine bırakmamış olabilir insan işsiz kalamaz mı... Ben gene diyorum çok yanlış bir mantık borçları bana yıktı ben ödüyorum vs vs eee o ödese aynı şeyi dese doğru mu hayır neden erkek bakacak kadın öderse bir yük erkek oderse köle anam o ödeyecek... Bence bir düşünün hatalisiniz

Bende evlendim evleneli borç ödüyorum, öderim
Hayat şartları malum
Ama eşim çalışıyor, olur da çıkarılabilir yeni iş bakmalı
İş bakmayıp yerinde yatarsa işte o zaman bende böyle kibar kibar durmam

Siz niye kullanıldığınızı düşünüyorsunuz
Hep mi girer çıkar bi işte tutunamaz mı ?

O halde ev işlerini hala siz mi yapıyorsunuz?

İş bulması neden imkansız? Vasıfsız biri mi? Vasıfsiz da olsa gitsin inşaatta çalışsın en az 1500 TL alır. Kolaya alışmış o bence.

İş yeri kapanmış
Ben de şimdi eski konusundan okudum
ne yapsın adamcağız.
hem borç ikisinin borcu değil mi?

bizim evlilikte de bütün banka borçları, elden taksitli senetler, faturalar benim üstüme. ama eşim borcumuz diyor.
onun da işsiz kaldığı dönemlerde sadece ben ödedim. borç ödemek yıpratıcı ama hayat da müşterek...
umarım konuu sahibinin eşi kısa sürede iş bulur.

ev kimin üzerine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…