- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
:/Bende tam sizin gibiyim sınava aylar varr ve beni her gece bir stres basıyor çünkü hayatımı buna bagladım ya olmazsaa naparım diye düşündüğğmde düşük ayarda alteenatif şeyleri düşündüğümde biraz rahatlıyorum çok iyi olmasa bile yinede iyi olabilecek şeyleri düşünün hiçbir şey çözümsüz değil o olmazsaa bu olur diyebilelimm belki alt seviyede olur ama ölmeyiz bi şey kaybetmeyiz
Teşekkür ederim.Ben senın sızofren olduğuna emınım artık
Sınav degıl genel olarak sızofrensın senın açtığın konulardan ne kadar takıntılı bırı oldugunu bılıyorum konularına HIc yorum yapmadım sağlıklı bırı degılsın umarım duzelırsın .Teşekkür ederim.
Ben sınav kaygısı yaşamanın olağan bir durum olduğunu düşünüyordum ama öyle değilmiş size göre galiba.
Ahaha genel olarak şizofrensin demek ne yahu? Genel olarak gripsin falan demek gibi saçma bir cümle.Sınav degıl genel olarak sızofrensın senın açtığın konulardan ne kadar takıntılı bırı oldugunu bılıyorum konularına HIc yorum yapmadım sağlıklı bırı degılsın umarım duzelırsın .
Arkadaş zor zamanlar geçiriyor, gereksiz bir hırs hatta bazen kötü planlar içine bile girebiliyor bunu ben de konularında fark ettim umarım en kısa zaman da kendine çeki düzen verir de ama"şizofrensin" ne demek ya ? Nasıl böyle pervasız yorumlar yapabiliyorsunuz hiç tanımadığınız insanlar hakkında anlayamıyorum. Burada insanlar sıkıntılarına yardım aramak için konu açıyorlar sizlerin hakaretlerine maruz kalmak için değil. Yorum yazarsınız baktınız hala aynı şeyleri yapmakta ısrarcı biri, bir dahakine konularını atlar, okumazsınız bile olur biter .Bir de hiç sıkılmadan açıklama da yazmışsınız" şizofrensin inşallah düzelirsin " vs diye. Şizofrenin ne olduğunu bildiğinizden bile emin değilim. İnsan hayatında bir kez bile görmediği biri için nasıl şizofrensin, öylesin, böylesin diyebiliyor. Hayretle okuyorum bazı yorumları.Ben senın sızofren olduğuna emınım artık
Çok teşekkür ederim harika yorumun için.Arkadaş zor zamanlar geçiriyor, gereksiz bir hırs hatta bazen kötü planlar içine bile girebiliyor bunu ben de konularında fark ettim umarım en kısa zaman da kendine çeki düzen verir de ama"şizofrensin" ne demek ya ? Nasıl böyle pervasız yorumlar yapabiliyorsunuz hiç tanımadığınız insanlar hakkında anlayamıyorum. Burada insanlar sıkıntılarına yardım aramak için konu açıyorlar sizlerin hakaretlerine maruz kalmak için değil. Yorum yazarsınız baktınız hala aynı şeyleri yapmakta ısrarcı biri, bir dahakine konularını atlar, okumazsınız bile olur biter .Bir de hiç sıkılmadan açıklama da yazmışsınız" şizofrensin inşallah düzelirsin " vs diye. Şizofrenin ne olduğunu bildiğinizden bile emin değilim. İnsan hayatında bir kez bile görmediği biri için nasıl şizofrensin, öylesin, böylesin diyebiliyor. Hayretle okuyorum bazı yorumları.
Konu sahibi, yukarıda da belirttiğim gibi sıkıntılı bir süreçte olduğun kesin. Belli ki yapı olarak da hırslı ve hemen kötü planlar yapmaya meyilli gibisin. Kötüsün demiyorum kesinlikle, çünkü seni tanımıyorum böyle yorum yapmak çok yanlış olur, kötü planlar yapmaya meyillisin. Ne kadarını uygulamaya geçiriyorsun bilemiyorum tabi ki. Hayatını bir düzene oturmaya çalışmanı ve erkeklerle olan ilişkini fazlasıyla gözden geçirmeni tavsiye ediyorum. Bir şeylerin yanlış gittiği çok aşikar. Bir sınava hazırlanıyormuşsun, çok güzel bir adım. Sınav hayatın sonu değil tabi ki ama hayatını yoluna sokman için bir adım. Böyle bakarsan başarılı olacağına inanıyorum. Eğer kendinle mücadele etmekte zorlanıyorsan bir psikolog yardımı alabilirsin. Şimdiden başarılar sınavında.
İşte bu ben. İki senedir bir sınav için hırs yaptım. Ama sonunda anksiyete baş gösterdi. Valla hiiiç tavsiye etmiyorum. Şimdiki aklım olsaydı bu denli kendimi yıpratmazdım.Elimdeki, hayatımdaki tek şey bu sınav olarak geliyor, öyle düşünüyorum. Kazanamama ihtimalim bile anında ağlamama sebep oluyor.
Evet bazı insanlar burada öyle şeyler yazıyor ki normal hayatta iyi ki bu denli pervasız insanlar yok çevremde diyorum. Dediğim gibi psikolojik destek alman sana iyi gelecektir. Baba figürü önemli bir etken tabi ki. Hepimizin öyle ya da böyle hayatında birtakım sorunlar oluyor, olmaya da devam edecek. En azından sorunun kaynağı hakkın bir fikir edinmişsin, ne güzel. Kendini iyiye ve güzele odaklamak ve gerisini zamana bırakmak konusunda biraz zorlaman yaşantında iyi bir şeylere sebep olur bence. Dediğim gibi bu durumu psikolog yardımı ile aşabilirsin sanırım. Sınava çalışma fikri harika, umarım başarılı olur ve kendini istediğin yerde, istediğin insan olarak görebilirsin. Sevgiler.Çok teşekkür ederim harika yorumun için.
Bu tarz kötü yorumları okuyup gülüp geçiyorum. Kimisi kendi içindeki zehrini başkalarına akıtıp rahatlayabiliyor ne yazık ki.
Bana zarar veren bir insana zarar verme eğilimim var. Yok diyemem. Ama 10 şey düşünüyorsam belki 1'ini yapıyordum.
Doğduğumdan beri hayatımda bir baba figürü olmadı. Bu nedenle hayatıma giren erkeklere ne yazık ki çabuk bağlanıyorum.
Bazı insanlara göre, daha ne yaşadığımı bilmeden, oturdukları yerden 'bu takıntılı hebele hübele' demek çok kolay.
annaboleyna olarak korkuyor musunuz?Ama şimdiki annaboleyna olarak korkuyorum
Maalesef benim de korkum, belki de korkularım var. Başarısız olmak, istediğimi gerçekleştirememek gibi gibi.annaboleyna olarak korkuyor musunuz
annaboleyna olarak korkuyor musunuz?