- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Öncelikle teşekkür ederim güzel yorumun için.Kazanmazsan en kötü ne olabilir? Elinden gelen her şeyi yaparsan kaybetsen de olumsuz da sonuç alsan kafanda bir soru işareti kalmaz şunu da yapsaydım diye. Hiçbir emeğimiz karşılıksız kalmaz belki daha hayırlı bir kapı açılır önüne .Ama şuan sonucu düşünüp strese girersen çalışamazsan keşke daha fazla çalışsaydım dersin. Şuan çok emek verdiğin için çok kıymetli doğal olarak.
Stresi azaltmak için kendini en kötüsunu düşünüp öyle bir durumda da şunu yaparım dersen cebinde b planı olur belki rahatlamanı sağlar . Stresini atıp çalışmana yardımcı olur .
Şöyle düşün sebep oluşturmak bizim elimizde ama sonuçlar bizim kontrolümüzde değil .Ne kadar stres yapsak da bir şey değişmeyecek. O zaman biz sınavı geçmek için sebep oluşturmaya bakalım. Onun dışında da yürüyüş yapmanı, bol su tüketmeni tavsiye ederim.
Umarım her şey gönlünce olur
Sıkıcı hayatında ufak bir eğlence yaratamadığım için üzgünüm. Belki başka sefere :)Ayy nirelerdeydinözlettin ama bu konu olmamis. Nerde o eski entrikalar ısırıklar o siddetli iliskiler. Cıks cıks.
Bekliyorum ama bak :) sınavda basarilar bu arada.Sıkıcı hayatında ufak bir eğlence yaratamadığım için üzgünüm. Belki başka sefere :)
Teşekkürler BEFONFİLcim.Bekliyorum ama bak :) sınavda basarilar bu arada.
Sende ölüyorum görmüyor musunuz dersinTeşekkürler BEFONFİLcim.
Şu sıralar bir sürpriz gelebilir, forumdaki hatunların, bana Firdevs'in Bihter'e 'aptal aptal' demesi gibi bir tepki verecekleri :)
Geceleri yattığımda, hemen sabah olsa da ertesi güne başlasam diye sabırsızlanırdım.
Aşıktım, rüzgarda yaprakların hareket edişi bile öyle harika birşeymiş gibi görünüyordu ki.O nasil bisi yaoyle bir his var mi hakkat :/
Yok o replik tam olarak öyle değildi. Ölüyorum anlasanaSende ölüyorum görmüyor musunuz dersin
Yaşadığınız şey başarısızlık korkusuna benziyor. Geçen yıl yaşadım polislik sınavına hazırlanırken aynı anlattığınız duyguları. Hatta sınavdan önceki gün antrenmanda hüngür hüngür ağlamaya başladım. O psikolojiyle girince de kaybettim zaten.İyi Geceler Hanımlar,
Gece gece, saatlerdir içimi boğan bir derdim var.
Benim için çok önemli bir sınava hazırlanmaya başladım. Bu sınav için hayatımda birçok değişiklik yaptım.
Önceden olsa başaracağıma emin bir şekilde çalışmaya devam ederdim.
Ama şimdiki annaboleyna olarak korkuyorum.
Birkaç ayda, bana psikolojik olarak travma yaşatan bir dolu şey oldu ki! Birkaç ay önce huzurlu, keyifli bir hayatım vardı. Geceleri yattığımda, hemen sabah olsa da ertesi güne başlasam diye sabırsızlanırdım. Sonra her şey sarpa sardı.
Elimdeki, hayatımdaki tek şey bu sınav olarak geliyor, öyle düşünüyorum. Kazanamama ihtimalim bile anında ağlamama sebep oluyor.
Bu korkuyu, stresi nasıl yenebilirim? Sizlerin tavsiyelerine ve güzel laflarınızı duymaya çok ihtiyacım var.
Beni az çok çözmüşsünüz.Bu kadar hırs yapmayın sizi yorar diyeceğim ama insanın vücudunun %70'i su ise sizinki safi hırstan oluşuyordu.
Biraz sakin kalıp kazanmanın çok iyi olacağını fakat kaybetmenin de felaket olmayacağını kabullenmenizi öneririm. Şimdiden başarılar.
noo erkek yessss sınavvv ve çalışma çok çalışmaaaa diyerekkİyi Geceler Hanımlar,
Benim için çok önemli bir sınava hazırlanmaya başladım. Bu sınav için hayatımda birçok değişiklik yaptım.
Birkaç ayda, bana psikolojik olarak travma yaşatan bir dolu şey oldu ki! Birkaç ay önce huzurlu, keyifli bir hayatım vardı. Geceleri yattığımda, hemen sabah olsa da ertesi güne başlasam diye sabırsızlanırdım. Sonra her şey sarpa sardı.
Elimdeki, hayatımdaki tek şey bu sınav olarak geliyor, öyle düşünüyorum. Kazanamama ihtimalim bile anında ağlamama sebep oluyor.
Bu korkuyu, stresi nasıl yenebilirim? Sizlerin tavsiyelerine ve güzel laflarınızı duymaya çok ihtiyacım var.
Hırs güzeldir aslında ama kararındayken. Sizinki size zarar vermeye müsait bir hırs. Her şeyden önce tavsiyem o hırsı kontrol etmeyi öğrenmeniz. Evet karakterinizde bu var olabilir ama kontrol etmek tabi ki sizin elinizde.Beni az çok çözmüşsünüz.
Ben de yoruluyorum bu durumdan. Karakterim bu, değiştirebilir miyim bilmiyorum.
Mesela şu an çok özlediğimi düşündüğüm bir eski sevgilim var. Onu gerçekten özledim mi yoksa elde etme hırsı mı bunu bile tamamen bilemiyorum.
Bende tam sizin gibiyim sınava aylar varr ve beni her gece bir stres basıyor çünkü hayatımı buna bagladım ya olmazsaa naparım diye düşündüğğmde düşük ayarda alteenatif şeyleri düşündüğümde biraz rahatlıyorum çok iyi olmasa bile yinede iyi olabilecek şeyleri düşünün hiçbir şey çözümsüz değil o olmazsaa bu olur diyebilelimm belki alt seviyede olur ama ölmeyiz bi şey kaybetmeyizİyi Geceler Hanımlar,