Beni korku saldı yardım edin

covid olan o genç anne öldü mü?nutkum tutuldu.umarım yanlış anlamışımdır umarım o değildir

Doktorun seni güzel yönlendiriyor. İşin uzmanlarından destek alarak bu durumu aşacaksınız. Her rehabilitasyon merkezi aynı olmaz panik olma. Tabi sen de ilk defa bu durumla karşılaşıyorsun tedirgin olman o kadar normal ki ..

Süreci yaşadıkça, oğlunda ki artıları gördükçe her şeyde olduğu gibi iyiyi kötüyü ayıracaksın.

Seçme şansın var. Oğlun için en iyisini yapacağina inanıyorum. Yeter ki bu süreçte iyi araştır, anla ve güçlü ol.

Tvyi hiç açmayın zaten. Aynen dediğiniz gibi evde hiç olmasa iyi olurmuş ama koparmakla da iyi yapmışsınız. Izlememesi degil, izlemesi zarar verir çocuğa.

Karpuzcum sıkılan beyin üretir bunu unutma
çocuğun her anını sen doldurursan telefon tablet tv gibi çocuk sıkılacak zaman bulamaz, beyni de bedeni de uyuşur
şimdi bunların hiçbiri yok hayatında, e ne yapacak belki bir süre huysuzluk edecek ama ondan sonra sıkılacak, sıkıntıdan konuşmaya çabalayacak, resim yapıp oyalanacak, oyuncaklarını parçalayıp yapmaya çalışacak, hayal kuracak, hayatı yaşamı inceleyecek gözlemleyecek…..böyle böyle hayata karışacak

Ne kadar guzel anlattiniz
Allah rahmet eylesin anne babayi ebeden razi olsun rabbim
Umarim biraz sakinlesmistir karpuz

Canım çok üzüldüm gerçekten bu haldeyken bile bana yazman beni duygunlandirdi Allah rahmet eylesin anksiyete bozukluğum var bilmediğim bir yol bazen beni endişelendiriyor söz veriyorum o anne gibi elimden gelen herşeyi yapacağım o zaman işte bende rahat nefes alacağım. Bu konular hakkında pek bilgim yok bilgisi olan insanlardan duymak istiyorum.oglum bir özel eğitime başlasın bende rahatlarim inşallah

Az öncede yazmıştım gerçekten öyle oluyor çocuğum soru soruyor oyuncaklardan bilmediğini bu ne diyor bugün replika telefonuyla önce zil sesi gibi ses çıkarıp sonra telefon mu kulağına koydu Kukuli nerdesin dedi gerçektn işe yaradığını şimdiden goruyorum

Sağol arkadaşım Amin

Bak bir de profesyonel destek almaya başlasın seni beni beğenmeyecek annesi
Maşaallah delikanlıya Maşaallah

Evet ceycey, kaybettik
çok kötüyüm doğal olarak, biraz kafa dağıtmaya uğramıştım
nedennn ya nedennn o?bu kadar kötü insan varkenn .allah rahmet eylesinn .başka da yazmaya mecalim yok.içimde umut vardı iyileşecek diyordum olmadı haa

Bende inanıyorum basaracagiz

Merhaba karpuz çocuğumu 1 yıldır rehabilitasyon merkezine götürüyorum. Çıkıntılık yapmalısin . Benimde çocuğuma ilk başta atipik otizm dendi . Deli gibi araştırma yaptım neler neler. Rehabilitasyon a da başladım çok soru sordum hala götürüyorum ve sınıfın kapısında bekliyorum ne öğretiyor çocuğa ne yapıyor dinliyorum . Sınıftan çıktığında bugün çocuğum nasıldı ? Neler yaptınız ben evde tekrarlamak istiyorum yaptıklarınızı anlatır mısınız diyeceksin . Sorgulayıcı ve araştırmacı olmalısın . Çocuğunu birakip almaya gidersen sıkıntı olabilir. Sen ne kadar dikkat ve özen gosterirsen hocalarda özen gisteriyor çocuğuna

Merhaba , tüm yorumları okuyamadım belki daha önce yazan olmuştur. Şöyle bilgi vereyim. Evet bazı kurumlarda suistimaller olabiliyordu.
Devlet bu kurumlara ciddi yatırım ve yaptırımlar uyguluyor.
Siz çocuğunuzla gideceksiniz , onlar derste olduğunda bekleme odasında kameradan izleyebiliyorsunuz.
Her şey yoluna girecek , biraz daha sabırlı olun
Hangi ilde yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…