- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.804
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Merhaba karpuz çocuğumu 1 yıldır rehabilitasyon merkezine götürüyorum. Çıkıntılık yapmalısin . Benimde çocuğuma ilk başta atipik otizm dendi . Deli gibi araştırma yaptım neler neler. Rehabilitasyon a da başladım çok soru sordum hala götürüyorum ve sınıfın kapısında bekliyorum ne öğretiyor çocuğa ne yapıyor dinliyorum . Sınıftan çıktığında bugün çocuğum nasıldı ? Neler yaptınız ben evde tekrarlamak istiyorum yaptıklarınızı anlatır mısınız diyeceksin . Sorgulayıcı ve araştırmacı olmalısın . Çocuğunu birakip almaya gidersen sıkıntı olabilir. Sen ne kadar dikkat ve özen gosterirsen hocalarda özen gisteriyor çocuğuna
Peki çocuğunuz şimdi nasıl? İlk başta atipik otizim demişler sonradan olmadığı mı çıktı ortaya?Merhaba karpuz çocuğumu 1 yıldır rehabilitasyon merkezine götürüyorum. Çıkıntılık yapmalısin . Benimde çocuğuma ilk başta atipik otizm dendi . Deli gibi araştırma yaptım neler neler. Rehabilitasyon a da başladım çok soru sordum hala götürüyorum ve sınıfın kapısında bekliyorum ne öğretiyor çocuğa ne yapıyor dinliyorum . Sınıftan çıktığında bugün çocuğum nasıldı ? Neler yaptınız ben evde tekrarlamak istiyorum yaptıklarınızı anlatır mısınız diyeceksin . Sorgulayıcı ve araştırmacı olmalısın . Çocuğunu birakip almaya gidersen sıkıntı olabilir. Sen ne kadar dikkat ve özen gosterirsen hocalarda özen gisteriyor çocuğuna
Meraba ben bunuda bilmiyordum kapıdan alıp kapıdan bırakacaklar diye düşünüyordum arkadaşlar söyledi rahatladım biraz . Adana'da yasiyorumMerhaba , tüm yorumları okuyamadım belki daha önce yazan olmuştur. Şöyle bilgi vereyim. Evet bazı kurumlarda suistimaller olabiliyordu.
Devlet bu kurumlara ciddi yatırım ve yaptırımlar uyguluyor.
Siz çocuğunuzla gideceksiniz , onlar derste olduğunda bekleme odasında kameradan izleyebiliyorsunuz.
Her şey yoluna girecek , biraz daha sabırlı olun
Hangi ilde yaşıyorsunuz?
Kamera olayı ilden ile değişebilir belki sorarsınız. Ben Ankara ve Samsun için konuştum.Meraba ben bunuda bilmiyordum kapıdan alıp kapıdan bırakacaklar diye düşünüyordum arkadaşlar söyledi rahatladım biraz . Adana'da yasiyorum
İlerlemesini gördükçe mutlu olacaksın inşallah için rahat olsunMeraba
Haklısın bunuda not aldım .ben zaten meraklıyım oğlumda öyle sorarım elbet neler yaptıklarını
Arastiricam öyle bir yer olması benim içinde iyi olur onu izlemek isterim .önce öğretmenin tavsiye ettiği kuruma gidicem içime sinmezse başka kurumlara bakıcamKamera olayı ilden ile değişebilir belki sorarsınız. Ben Ankara ve Samsun için konuştum.
İlk başta atipik otizm dendi . Ancak sonra tedaviyle kısa sürede toparladı . Gelişim geriliği olduğuna kanaat getirildi . Otizm olması için 6 maddeyi taşıyor olmaliymis. Bizde sadece konuşma kaldı ve biraz daha geriden gelmesi öğrenme güçlüğü buda başka bir sorundan kaynaklandığı anlaşıldı . Şuan çok iyi bu noktaya gelmesini hayal bile edemezdimPeki çocuğunuz şimdi nasıl? İlk başta atipik otizim demişler sonradan olmadığı mı çıktı ortaya?
İstanbul da yaşıyorsan Avrupa yakasında tavsiyede bulunabilirimArastiricam öyle bir yer olması benim içinde iyi olur onu izlemek isterim .önce öğretmenin tavsiye ettiği kuruma gidicem içime sinmezse başka kurumlara bakıcam
Ben adana da yasiyorum yinede saolun düşünceniz içinİstanbul da yaşıyorsan Avrupa yakasında tavsiyede bulunabilirim
Yazan oldu mu bilmiyorum ama marketteki kız samimi ve gerçekten faydali olmak isteseydi: " ben xxx merkezinde çalıştım. Her bakimdan kötü bir merkez. Kayit yaptırmadan once cok iyi arastir. Yyy merkezine iyi diyorlar, ona bir bak. " gibi bir şeyler derdi.
Sanki kötülüğünü ister gibi iyilesmesine engel olacakti çocuğunuzun.
Mrb onceki konulariniza bakamadim, cocugunuz kac yasinda ve ne gibi belirtileri vardi rica etsem yazarmisiniz ? Her okul her kres nasil ayni degilse ozel egitim kurumlarida ayni degildir. Bosuna gevezelik etmis marketteki arkadas dr gitmesini uygun gorduyse tabiki gidecek. Bizim komsunun oglu konusamiyordu donen objelere odaklanip kaliyordi gece aglama krizleri oluyordu ve cok hircindi annesi basta kabullenmiyodu durumu sonra sonra farketti ve ozel egitime basladilar hemde krese gitti simdi masallah cocuk 1.5 senede cok iyi durumda normale dondu yani. Sizde uzulmeyin. Benimde 18 aylik oglum var kizima gore epey tembel zaman zaman bende endiseleniyorum gozum uzerinde. Tw tablet telefon izlemiyor ama kelimesi cok az 2 yasina kdar ilerleme olmazsa bende dr a gidecegim .
Markette çalışan kızı neden ciddiye alıyorsun yazılmış da ne üniversite mezunları markette çalışıyor. O merkezi sorun, oraya gitmeyin, öğretmenin önerdiği yere gidin.
İnsallah teşekkür ederimKuruma gidince mutlaka iki dersin biri özel eğitim öğretmeni biri okul öncesi öğretmeni olsun de öğretmenden memnun kalırsan değişmesini kabul etme bı ona bir buna gezmesin çocuk verim alamaz zaten dik duran dişli veli kazanır işine gelmezse kurum degisirsin iyi öğretmen olduğu kadar zaman dolsun diye gözü saatte ogretmende çok anlarsın zaten ilgisini TV izletemez Kamera var izleniyor öğretmen ile iş birliği yap ramda rapor verecekler öğretmen değerlendirme yapıcak çocuğun durumuna göre eğitim planlama yapicak seninle paylaşsın sende evde yaparsan ilerler bol bol hareket etsin Allah yardımcın olsun inşallah
İnanmak değil canım bilinmedik bir yolda endiselenmek .çok normal değilmi.benim bu kurumları dışardan bile sayılı görmüşümdür.mesela ben bilmiyodum Veli'nin kurumun bahçesinde veya bekleme odasında kalabilicegini kamera olduğunu .hepsini burdan öğrendim.Kulaktan dolma saçma şeylere inanıp dertlenip konu mu açıyorsunuz?
Marketteki kız okulun çalışanı mı, müdürü mü, söylenti rivayet bir şeyleri konuşuyor işte. Gözleriyle görmüş mü bu okulu? Yok. Nesine inanıyorsunuz peki?
Gelecek ayin 15 gibiAaa öylemibuluşalım ozaman müsait zamanda.ama önden haber ver hazırlıksız yakalanmayım
Sakinim şuan merak etme dahada sakin olacagim
Bizimkiler kucuk bir not kağıdina neler yaptiklarini yaziyor zaten kameradan da izliyorumMerhaba karpuz çocuğumu 1 yıldır rehabilitasyon merkezine götürüyorum. Çıkıntılık yapmalısin . Benimde çocuğuma ilk başta atipik otizm dendi . Deli gibi araştırma yaptım neler neler. Rehabilitasyon a da başladım çok soru sordum hala götürüyorum ve sınıfın kapısında bekliyorum ne öğretiyor çocuğa ne yapıyor dinliyorum . Sınıftan çıktığında bugün çocuğum nasıldı ? Neler yaptınız ben evde tekrarlamak istiyorum yaptıklarınızı anlatır mısınız diyeceksin . Sorgulayıcı ve araştırmacı olmalısın . Çocuğunu birakip almaya gidersen sıkıntı olabilir. Sen ne kadar dikkat ve özen gosterirsen hocalarda özen gisteriyor çocuğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?