- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.998
- 248
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben miyim o daha onceki mesajlari okumaya usendimdeironiyi anlamayanlar da var kuzum .
Aynen.. Ego tatmini had safhadayorumsuzum artıkkk
Aynen istediğiniz yeri seçebilirsiniz. Hatta isterseniz öğretmeninden memnun kalmaz, baska bir öğretmenle daha uyumlu ilerleyeceğini düşünürseniz değiştirebilirsiniz de öğretmeni. Yani inşallah ona gerek kalmaz da ama tercih sizin. Kapıdan istediğiniz zaman izlersiniz çocuk sizi görmez siz görürsünüz. Bugün ki can sıkıcı konuşmayı yapan kişiyi de görmediniz duymadiniz farzedin. Bildiğinden konuşmamış, ya da sirf kazanmak için açılan kötü bir yere denk gelmiş. Öyle yerler de bilinir, öğretmenin söylediği yere bakin bi. Umarım en yakin zamanda raporunuz silinir, özel eğitime ihtiyacı kalmaz. Çok hafif söylediğinize göre, uzun yıllarınızı almaz en azından. Öyle düşünüyorum. Evde de tv, telefon, tablet olmazsa, bol oyun aktivite olursa hiçbirşeyi kalmaz Allah'in izniyle emin olun.Öğretmenin önerdiği yere bakicam internette de bı göz aticam .ben kendim secicegimi de bilmiyodum doktor bı yer belirliyor sanıyodum
Acaba sizi kimler nasıl bu hale getirdiAllah aşkına rehabilitasyon merkezinde ne olarak çalışmış ta şimdi işsiz...Orda çalışabiliyorsa eğitimli olması lazım...Her önünüze gelenin lafına bakmayın ..Bir de tv nin kablosunu koparmak ne demek ya çocuğa hiç iyi gelmezsiniz siz...Bence o çocuğu devlet himayesine verin, siz bu panikle zarar verirsiniz...Ordan oraya savrulan, düşünceledi panik ve dağınık bi imaj çizdiniz gözümde...O kadar paniksiniz ki önünüze gelen insana anlatıp çare arıyorsunuz...Acaba o çocuk neden bu hale geldi? Devlete başvursa keşke bi yakınınız da inceleme yapılsa
Merak etmeyin. Öyle değil. Kendisi sahte bir rehabilitasyon merkezi gördüyse bilemem. Uzun soluklu bir eğitim olacak, hemen bir değişim olmayabilir. Sabırlı olmalısınız ve siz de bu sürece katkıda bukunacaksiniz. Yani anne ve baba olarak eğitim dışında kalan zamanda boş durmayıp, egitime devam edeceksiniz. Kurumda aradığınız özellikler şunlar olsun: Mutlaka bir özel eğitim öğretmeni ve psikolojik danışman/psikolog olsun. Tanışın bu kişilerle, araştırın... Yaşadığınız şehir küçük mü büyük mü bilmiyorum. Büyük bir şehirse bir konuşma terapistine de danışabilirsiniz.İnanın oraya ilgili tek bir bilgim yok ben bu yola ilkkez girdim hayatımda rehabilitasyon merkezinin içini bile gormemisimdir .başkalarının söyledikleri beni oyuzden etkiliyor acaba olabilir mi diye düşünüyorum
Takip mi komik olmayın Allah aşkına nereye ne yazdığınızın farkındasınızdır herhalde gerçi mesajları okumadan yorum yapıyormuşsunuz normal o zaman.Ben miyim o daha onceki mesajlari okumaya usendimde
MasAallah guzel takip ediyor diger arkadasta
Adada yaşıyoruz bı öğretmen var sağolsun o bana yardımci olacağıni söyledi onun tavsiye ettiği bı kurum var orayada bakicam internette de arastiricmMerak etmeyin. Öyle değil. Kendisi sahte bir rehabilitasyon merkezi gördüyse bilemem. Uzun soluklu bir eğitim olacak, hemen bir değişim olmayabilir. Sabırlı olmalısınız ve siz de bu sürece katkıda bukunacaksiniz. Yani anne ve baba olarak eğitim dışında kalan zamanda boş durmayıp, egitime devam edeceksiniz. Kurumda aradığınız özellikler şunlar olsun: Mutlaka bir özel eğitim öğretmeni ve psikolojik danışman/psikolog olsun. Tanışın bu kişilerle, araştırın... Yaşadığınız şehir küçük mü büyük mü bilmiyorum. Büyük bir şehirse bir konuşma terapistine de danışabilirsiniz.
Bazi yorumlarimi anlamayanlar da begenmedim atiyor sadece farkli bakis acim yuzunden bana mantikli geldi muhtesem atmamin sebebi de fisi koparmasini mantiksiz buldugu icinİroni değil o mesaja muhteşem beğenmiş arkadaş
Fiş konusunda hepimiz hemfikir olabiliriz fakat mesajın bütününe bakınca çaresiz ve tedirgin bir anneyi örselemekten öteye gitmiyor maalesef.Bazi yorumlarimi anlamayanlar da begenmedim atiyor sadece farkli bakis acim yuzunden bana mantikli geldi muhtesem atmamin sebebi de fisi koparmasini mantiksiz buldugu icin
Uzun uzun açıkladim sebebini.gelismeyi gördüm TV yarım saat bile olsa acmiyacagim çocuk bu ister elbet ama dikkatini dağıtıyorum her defasında TV olmasada olurBazi yorumlarimi anlamayanlar da begenmedim atiyor sadece farkli bakis acim yuzunden bana mantikli geldi muhtesem atmamin sebebi de fisi koparmasini mantiksiz buldugu icin
Bazi yorumlarinla sadece panik oldugun icin mi cocugun da gerilik var acabaBirgaripanne bilgilendirme için teşekkürler tv konusunda doktor üstüne basa basa asla izlemicek dedi . telefonlari saklıyorum o görmüyor eğer giriceksemde onun yanında girmiyorum mutfağa geçiyorum yada biri ararsa başka odada konusuyorum kısa kesiyorum ..o uyudugu zamanlar buraya giriyorum öğleden sonra birde akşam saatlerinde uyumuş oluyor. Osekil giriyorum çok sikildiysam ara sıra göz atıp birşeylere çıkıyorum .yani çocuk telefonda görmüyor dün mesela babasının telefonu koltuktaydi koştu aldı.dikkatini dağıtmaya çalıştım o şekil aldım .ara ara TV aç diye huysuzluk yapıyor oyuncak sepetini döküyorum o sekil oynuyoruz biraz oyuncaklari tanıtıyorum dikkati dağılsın diye .inan benim bile bunaldigim oluyor ama yapacak bişi yok.ben gözle görülür gelişmeler gördüm bu bir kaç günde çocuğumda .daha çok soru sorar oldu oyuncaklari ilgisini çekmeye başladı yada boş bir kağıt veriyorum çizdim diye dışarı çıkarıyorum parka dondurma ya falan böyle günümüzü geciriyoruz
televizyonun fişini gerçekten koparmamışsındır zaten.fişten çekmişsindir en fazla çocuk kumandadan açamasın diyeUzun uzun açıkladim sebebini.gelismeyi gördüm TV yarım saat bile olsa acmiyacagim çocuk bu ister elbet ama dikkatini dağıtıyorum her defasında TV olmasada olur
Canım doktor kapının önünde bile o TV açılmicak dedi kaç kez dedi hemde okadar üstüne basa basa . kızdı da zaten TV izlediği için haklıymış bırak fişi koparmayi keşke TV hiç olmasaydı bile dedim kendi kendime .oğlum şuan TV izlemek için hiç müsait değil .zaten konuşma gecikmesi işte bu yüzden .TV kapandigindan beri inan çok gelişmeler oldu oğlumda .Fiş konusunda hepimiz hemfikir olabiliriz fakat mesajın bütününe bakınca çaresiz ve tedirgin bir anneyi örselemekten öteye gitmiyor maalesef.
Babası daha çok TV bağımlısı o açmasin diye uydunun fişini kopardımtelevizyonun fişini gerçekten koparmamışsındır zaten.fişten çekmişsindir en fazla çocuk kumandadan açamasın diye
Sadece sasiriyorum tabi her cocuk ayni deil benim kizimda egitime gidiyor bir ayda cok fark oldu
Ama ben tamamen kesmedim kesemedim daha dogrusu
Gelisimi gayet iyi konusmasi tv dekileri tekrar etmesi sarki soylemesi
Simdi tamamen kesmem ileride tv izlemeyi daha fazla arsinlayabilir gibi geliyor
Cunku cok inat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?