beni havali saniyorlar

ben de aynıyım cnm havalı kıbırlı sanırlar oysa hıc alakam yok ben de oğlak burcuyum demek burcumuzun verdıgı bı ozellık

evet çok doğru soğukta diyen var ama çoğu havalı duruyosun dedikce sinirlerim zipliyor. :)

Ah be guzelim takma kafana yanlis kelike sevimi soguk sert mizacli demek istemisler iste nolucak , bizim orda da hele gurban cikar ayaklarini gel sorfaya derler mesela napalim ay ayaklarimi kesmemi istiyorlar mi diyelim takilma canini da sikma

Banada öyle derler alıştım hatta ortamlarda insanları uzaktan gözlemleme şansı buluyorum böylece. Oysa çok yurdum insanıyım; göbek atarım , pazara giderim, ev yemeği yapmaya özen gösteririm

Ah be guzelim takma kafana yanlis kelike sevimi soguk sert mizacli demek istemisler iste nolucak , bizim orda da hele gurban cikar ayaklarini gel sorfaya derler mesela napalim ay ayaklarimi kesmemi istiyorlar mi diyelim takilma canini da sikma
hele gurban çıkar ayaklarını diyen insanlar zaten benim gözümde sicaktir bizimde yörelerde herkes sıcak kanlı ama benim kaynasmam hop diye olmaz:)))

Banada öyle derler alıştım hatta ortamlarda insanları uzaktan gözlemleme şansı buluyorum böylece. Oysa çok yurdum insanıyım; göbek atarım , pazara giderim, ev yemeği yapmaya özen gösteririm
e yani bizde insanız kendimden yola cikarak zaten bütün soğuk görünen tipleri anliyabiliyorum aslında o sert mizacin altında bir melek yatıyor

hele gurban çıkar ayaklarını diyen insanlar zaten benim gözümde sicaktir bizimde yörelerde herkes sıcak kanlı ama benim kaynasmam hop diye olmaz:)))

E fitrat meselesi herkesle kaynasip fitne dedikodu vs cok yapan bi ton insan taniyorum havali olsun can olsun aman bosvet

En güzeli be valla boşver.Yumuşak yüzlülükten tez samimiyetten insanlar neler çekiyo okumuyomusunuz buraları.Aman yani değişmek içinde çabalamayın.Misss doğuştan Allah vergisi hazine resmen.

ahhh keşke bende böyle bir yapıya sahip olsaydım. diğer türlüsü daha kötü arkadaşım.

İyi de havalı demek bu değil ki
dışarıya karşı soğuksunuz demek ki bu da insanın yapısı değişmez ki

benimde yükselen oğlak sanırım. ne zaman inanlara sıcak davrandım daha sosyal oldum o zaman en büyük kazıkları yedim. arkamdan kuyumu kazdılar. soğuk mesafeli olduğum zamanlarda daha huzurluyum. 1-2 dostunuz arkadaşınız olsun. gerisini boşverin.

bende öyleyim kimseyle vıcık vıcık olamıyorum...en yakınımla bile..millet busefer de soğuk kibirli görüyo herhalde.. böylede sevilmek kolay olmuyo

valla bu saatten sonra degisemiyecegimize göre sevenlerde böyle sevsin neyapalim :)

ya bilmiyorum mesela ben öyle az konuşurum ki beni bu yüzden sevecen bulmuyolar bence.bu beni üzüyo aslında..daha girişken olmayı isterdim

kötü değilde önyargılı goruyorlar.
havalı derkende ; alımlı calimli anlamında değil, kendini beğenmiş dik başlı anlamında.
amann canımm gören görsünn.. zaten insan nasıl görünürse hemen başka bişey çıkartırlar.. kendini ıspat edeck değilsin kimseye... daha iyi boşverr.. herkes ona göre konuşurr yaklaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…