- 30 Haziran 2013
- 21.181
- 16.781
ben de aynıyım cnm havalı kıbırlı sanırlar oysa hıc alakam yok ben de oğlak burcuyum demek burcumuzun verdıgı bı ozellıkmerhaba kknin degerli uyeleri..
canimi sikan bi durum var, cevremde herkes benim havali oldugumu soylerler annemde dahil.. kibirden nefret ederim oyuzden elimden geldigince guleryuzlu olmaya calisirim ama yapim geregi insanlarla hemen samimi olamiyorum. soguk bi mizacim var galiba buarada burcum oglak ..
çok doğru...Aman yalaka bir tip olacagina birak havali desinler yalakalik daha cirkin gozukuyor emin olun
sizlerdende duydum rahatladım vallahi iyiki paylasmisim :)ben de aynıyım cnm havalı kıbırlı sanırlar oysa hıc alakam yok ben de oğlak burcuyum demek burcumuzun verdıgı bı ozellık
senınle başka bı topıkte konusuyoduk sankı yanlış mı hatırlıom bensizlerdende duydum rahatladım vallahi iyiki paylasmisim :)
olabilir hatirlayamadim ama canımsenınle başka bı topıkte konusuyoduk sankı yanlış mı hatırlıom ben
evet çok doğru soğukta diyen var ama çoğu havalı duruyosun dedikce sinirlerim zipliyor. :)
hele gurban çıkar ayaklarını diyen insanlar zaten benim gözümde sicaktir bizimde yörelerde herkes sıcak kanlı ama benim kaynasmam hop diye olmaz:)))Ah be guzelim takma kafana yanlis kelike sevimi soguk sert mizacli demek istemisler iste nolucak , bizim orda da hele gurban cikar ayaklarini gel sorfaya derler mesela napalim ay ayaklarimi kesmemi istiyorlar mi diyelim takilma canini da sikma
e yani bizde insanız kendimden yola cikarak zaten bütün soğuk görünen tipleri anliyabiliyorum aslında o sert mizacin altında bir melek yatıyorBanada öyle derler alıştım hatta ortamlarda insanları uzaktan gözlemleme şansı buluyorum böylece. Oysa çok yurdum insanıyım; göbek atarım , pazara giderim, ev yemeği yapmaya özen gösteririm
hele gurban çıkar ayaklarını diyen insanlar zaten benim gözümde sicaktir bizimde yörelerde herkes sıcak kanlı ama benim kaynasmam hop diye olmaz:)))
çok iyimisEn güzeli be valla boşver.Yumuşak yüzlülükten tez samimiyetten insanlar neler çekiyo okumuyomusunuz buraları.Aman yani değişmek içinde çabalamayın.Misss doğuştan Allah vergisi hazine resmen.
KeSinliklee yani bizde insanız kendimden yola cikarak zaten bütün soğuk görünen tipleri anliyabiliyorum aslında o sert mizacin altında bir melek yatıyor
merhaba kknin degerli uyeleri..
canimi sikan bi durum var, cevremde herkes benim havali oldugumu soylerler annemde dahil.. kibirden nefret ederim oyuzden elimden geldigince guleryuzlu olmaya calisirim ama yapim geregi insanlarla hemen samimi olamiyorum. soguk bi mizacim var galiba buarada burcum oglak ..
valla bu saatten sonra degisemiyecegimize göre sevenlerde böyle sevsin neyapalim :)bende öyleyim kimseyle vıcık vıcık olamıyorum...en yakınımla bile..millet busefer de soğuk kibirli görüyo herhalde.. böylede sevilmek kolay olmuyo
valla bu saatten sonra degisemiyecegimize göre sevenlerde böyle sevsin neyapalim :)
amann canımm gören görsünn.. zaten insan nasıl görünürse hemen başka bişey çıkartırlar.. kendini ıspat edeck değilsin kimseye... daha iyi boşverr.. herkes ona göre konuşurr yaklaşırkötü değilde önyargılı goruyorlar.
havalı derkende ; alımlı calimli anlamında değil, kendini beğenmiş dik başlı anlamında.