evet çok doğru soğukta diyen var ama çoğu havalı duruyosun dedikce sinirlerim zipliyor. :)Öyleyse muhtemelen onların da kastettiği şey "soğuk yapılı" olmanızdır, kelime seçimleri yanlıştır, doğru kelimeyi bulamamışlardır falan.
Takılmayın bemce.
kesinlikle katılıyorum, keşke herkes bizim gibi düşünse, ayarında bırakmak mesafeli olmak bana gorede en ideali..Biraz mesafe her zaman iyidir.
:))) süper bir yorumBoş ver havalı sansınlar; soğuk desinler; herkesle vıcık vıcık Ay CAaaaanım modunda olmaktan iyidir.
İmza bir oğlak daha
oo kendimle çok harbe girerim hep şunu soyleseydim şöyle davransaydim diye diye o an olan olaylara odaklanamiycam artık o derece....Bence siz farkinda değilsiniz çünkü insanın kendini tanıması çok zor dur.
Kendinizi analiz edin kötü yönlerinizi görüp düzeltin
başlıkta türkçe karakterler kullanamiyorum mecburen öyle oldu ahhahaben de diyorum allah allah havâli ne? havai falan mı demek istemiş acaba, meğersem havalıymış
eğer gerçekten kibirli falan değilsen çok da takılma. hem yeri geldiğinde azıcık kibir de iyidir zaten.
ben de oğlakım
aynen canım bazen en sevdiklerime bile kizdiktan sonra içim sızlıyor nasıl yaparım diyorum..bu durumda kriter...gece kafanızı yastığa koyduğunuzda harekete geçen vicdanınızdır bence......
haklısın en doğrusu bu sanırımYapmacik canim cicim olacagina boyle ol. Cok da iyi
resmen beni anlatmissiniz benim gibi düşünenleri görünce mutlu oldum:)insanlara bakmayın onlar önyargıdan çok hoşlanırlar.
Benim içinde havalı kibirli vs söylenimleri oluyordu bir zamanlar
oysaki çekingen bir karakterim vardı ve insanlarla iletişim kuramıyordum
biraz da özgürlüğüme düşkünümdür belki de ondan
takmayın siz onları
içinizden geldiği gibi gerçek SİZ gibi davranın
evet yaa çok doğru. sırf onlar istedi diye karakterimizi degistiremeyiz napalim Allah bizide böyle yaratmış:)))mesafeli insanlara verilen genel ada çok havalısın
millet alışmış vıcık vıcık samimiyetsiz ilişkilere o yüzden bir acayip geliyor demek ki