- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
rica ederim emin ol bana böyle laflar çok gelmiştir oysaki tam tersi alçakgönüllü biriyimresmen beni anlatmissiniz benim gibi düşünenleri görünce mutlu oldum:)
gorumcemin kvsi benim için arkamdan böyle şeyler konuşmuş acaip sinirlerim bozuldu ama şimdi rahatladım çok teşekkürler:)
demekki burcumuzdan gelen bi özellik :) aynen canım annemin cevreside öyle düşünüyor ama bn kimseye kötü gözüyle bakmıyorum derlerse desinler diyorum :)Bana da özelikle annem çok havalısın kimse yanaşmıyor yanına derdi komşular anneme öyle dermiş. Sen çok iyisin de kızın çok soğuk. İş yerinde de gelenler suratsız diyormuş arkamdan beni tanıyanlar da aa hayır tanısanız öyle biri değil çok cana yakındır diye iki gruba ayrıldılar. Bu arada benim de burcum oğlak
doğru soze ne denir...Soğuk mizaçlı olunca havalı sanıyorlar maalesef bende öyleyim kolay kolay ilişki kuramam insanlarla bende çekingenimdir ama kibirli derler varsın öyle sansınlar sahte olmaktan iyidir
inşallah öyle olurum valla takmamak en iyisi :)rica ederim emin ol bana böyle laflar çok gelmiştir oysaki tam tersi alçakgönüllü biriyim
sallama derim
Ben duyunca şaşırıyorum kim ben miiiiiiidemekki burcumuzdan gelen bi özellik :) aynen canım annemin cevreside öyle düşünüyor ama bn kimseye kötü gözüyle bakmıyorum derlerse desinler diyorum :)
Ben duyunca şaşırıyorum kim ben miiiiiiiannem gülüşün bile sert der ama ben hiç farkında değilim suratım nasıl. Oğlum 3 yaşında bazen yanıma gelir anne bana mı kızdın der hayır anneciğim niye kiziyim sana diyorum ama kaşını böyle yaptın diyor.oglumda böyle görüyorsa sert duruyorum demek ki
Oyun oynarken bile söylüyor yavrum içim acıyor öyle deyince bile isteye yapmıyorum normal duruşum gibi geliyor bana benden korksun istemiyorum .konu sahibi yarama tuz bastı resmenBenimki de öyle diyor de4mek ki bundanmış
Patavatsız değil de dobra desek şunaEn yakın kız arkadaşım oğlak kendiside dışardan havalı ve soğuk görünür dert etmeyin bu kadar bide patavatsızdır herşeyi pat diye söyler insanlara ters cevaplar verir açken hiç çekilmez sende öylemisin
YOk yokpatavatsız bazen öyle şeyleri bi anda söylerki bi bakarım bide nevar diye terslenirPatavatsız değil de dobra desek şuna
O patavatsızmış o zaman.bir olay da bak böyle böyle olacak benden demesi derim sonra kesin olur o adım şom ağızlı oluyor sonra. En çok kullandığım laflardan biri de ben demiştimYOk yokpatavatsız bazen öyle şeyleri bi anda söylerki bi bakarım bide nevar diye terslenir