beni havali saniyorlar

O patavatsızmış o zaman.bir olay da bak böyle böyle olacak benden demesi derim sonra kesin olur o adım şom ağızlı oluyor sonra. En çok kullandığım laflardan biri de ben demiştim :KK48:

Ayy aynı mıyız neyiz

Şom ağızlıyım diye insanlar benden kaçar

Ama stajyerimin askere gideceği yeri bilince zaten üç adım ötemden yürüdüler.

iş ile ilgili şeyleri vs rüyamda falan da görüp bilirim :)

Ayy aynı mıyız neyiz

Şom ağızlıyım diye insanlar benden kaçar

Ama stajyerimin askere gideceği yeri bilince zaten üç adım ötemden yürüdüler.

iş ile ilgili şeyleri vs rüyamda falan da görüp bilirim :)
Aynen iş arkadaşımda korkuyorum senden demişti. Kaybettiğim ruh ikizimi buldum:KK50::KK200:

Aynen iş arkadaşımda korkuyorum senden demişti. Kaybettiğim ruh ikizimi buldum:KK50::KK200:

Benden 50 kişi korkuyordu. Anlatmazlardı bir şeyleri vs ...

Hiç de kötü bir niyetle söylememiştim askerlik yerini ağzımdan çıktı. Bir kaç gün sonra çocuk benim odama girince hıçkırarak ağlamaya vs başladı yani; çoookkk kötüydü.

Ben duyunca şaşırıyorum kim ben miiiiiii:KK57: annem gülüşün bile sert der ama ben hiç farkında değilim suratım nasıl. Oğlum 3 yaşında bazen yanıma gelir anne bana mı kızdın der hayır anneciğim niye kiziyim sana diyorum ama kaşını böyle yaptın diyor.oglumda böyle görüyorsa sert duruyorum demek ki:KK14::KK51:
:))) çok güldüm yorumunuza :-) demekki insan kendinin farkında olamıyor belki bende sizin gibi karşı tarafa böyle bi izlenim veriyorumdur :)

En yakın kız arkadaşım oğlak kendiside dışardan havalı ve soğuk görünür dert etmeyin bu kadar bide patavatsızdır herşeyi pat diye söyler insanlara ters cevaplar verir açken hiç çekilmez sende öylemisin :KK53:
o lafları bana buzamana kadar söyleyen olmadı ama soğuk gorundugumu artık biliyorum :KK70:

Bir oğlak olarak ben de yazayım.
Benim için de aynı şeyleri derler.
Kimseyi beğenmez, burnu havada vs.
Ancak; tanıdıktan sonra bu durum elbette değişiyor.
Açıkçası, tanımadığım insanların ne düşündüğü çok önemli değil ve sırf bu nedenle de yeni tanıdığım insanlarla can ciğer olamam.

Burayi oglaklar basmis. Ben de bir kucukbas koc olarak; yilisik,civik denilmesindense, soguk havali denilmesini tercih ederim.

İlk etapda insanlara samimi yaklasamayanlardanim,hatta bazen kendimi yabani olarak tarif ederim,soguklugumdan dolayi... Farkindayim yani. Ama birini seversem,kaynasirsam cok keyifli biriyimdir.
aynen canım ya ha deyince olmuyor bu işler:)

Benden 50 kişi korkuyordu. Anlatmazlardı bir şeyleri vs ...

Hiç de kötü bir niyetle söylememiştim askerlik yerini ağzımdan çıktı. Bir kaç gün sonra çocuk benim odama girince hıçkırarak ağlamaya vs başladı yani; çoookkk kötüydü.
Tahmin ediyorum canım ararlar beni de senin dediğin çıktı yine diye ama içimiz temiz bizim :KK70:

benı tanıyanlar için çok samimi
tanımayanlara göre çok soguk bırıyım :=)
ıyı ama olması gereken zaten bu:=)

Bir oğlak olarak ben de yazayım.
Benim için de aynı şeyleri derler.
Kimseyi beğenmez, burnu havada vs.
Ancak; tanıdıktan sonra bu durum elbette değişiyor.
Açıkçası, tanımadığım insanların ne düşündüğü çok önemli değil ve sırf bu nedenle de yeni tanıdığım insanlarla can ciğer olamam.
ahaa bitane daha benden :-)

merhaba kknin degerli uyeleri..
canimi sikan bi durum var, cevremde herkes benim havali oldugumu soylerler annemde dahil.. kibirden nefret ederim oyuzden elimden geldigince guleryuzlu olmaya calisirim ama yapim geregi insanlarla hemen samimi olamiyorum. soguk bi mizacim var galiba buarada burcum oglak ..
oğlak bi arkadaşımla çok kötü bi tanışma anım olmuştu. ben çok samimi kıpır kıpırdım arkadaş olabilmek için. o iste gülmedi etmedi hiç bana. moralim bozuldu ağladım hatta benden nefret etti bu kesin dedim. fakat uzunca geçirdiğimiz zamanlardan sonra aslında esprili ve sevecen olduğunu anladım. oğlaklar dostları harici kimseyle iletişim kurmaya gerek duymazlar :KK70:

oğlak bi arkadaşımla çok kötü bi tanışma anım olmuştu. ben çok samimi kıpır kıpırdım arkadaş olabilmek için. o iste gülmedi etmedi hiç bana. moralim bozuldu ağladım hatta benden nefret etti bu kesin dedim. fakat uzunca geçirdiğimiz zamanlardan sonra aslında esprili ve sevecen olduğunu anladım. oğlaklar dostları harici kimseyle iletişim kurmaya gerek duymazlar :KK70:
aynen öyle canım icimizde ne fırtınalar kopuyor ama yansitamiyoruz :))

banada oyle derler halbuki hic oyle biri degilim hatta cevremdekiler bana haksiz yere gicik olurlar.ama taniyinca beni hepsi itiraf ederler seni boyle bilmezdim cok soguk duruyodun havali kibirli duruyodun diye calistigim yerin onunden gecerken hadi girelim yanina bugun ne giymis ne yapmis nasil davrancak bize diye ama alistim artik ;-)

havalı sanmalarındaki sorun ne anlamadım.. bende biraz soğukkanlıyım.. daha doğrusu bu sonradan oldu.. çalıştığım zamanlarda öyle değildim ama neyse.. benim kv eltime havalı ol havalı ol der hep öyle görün der .. kötü bi taraf göremedim açıkçacı

havalı sanmalarındaki sorun ne anlamadım.. bende biraz soğukkanlıyım.. daha doğrusu bu sonradan oldu.. çalıştığım zamanlarda öyle değildim ama neyse.. benim kv eltime havalı ol havalı ol der hep öyle görün der .. kötü bi taraf göremedim açıkçacı
kötü değilde önyargılı goruyorlar.
havalı derkende ; alımlı calimli anlamında değil, kendini beğenmiş dik başlı anlamında.

Aman yalaka bir tip olacagina birak havali desinler yalakalik daha cirkin gozukuyor emin olun

X