beni havali saniyorlar

Bana da özelikle annem çok havalısın kimse yanaşmıyor yanına derdi komşular anneme öyle dermiş. Sen çok iyisin de kızın çok soğuk. İş yerinde de gelenler suratsız diyormuş arkamdan beni tanıyanlar da aa hayır tanısanız öyle biri değil çok cana yakındır diye iki gruba ayrıldılar. Bu arada benim de burcum oğlak :KK48:

Soğuk mizaçlı olunca havalı sanıyorlar maalesef bende öyleyim kolay kolay ilişki kuramam insanlarla bende çekingenimdir ama kibirli derler varsın öyle sansınlar sahte olmaktan iyidir o_O

resmen beni anlatmissiniz benim gibi düşünenleri görünce mutlu oldum:)
gorumcemin kvsi benim için arkamdan böyle şeyler konuşmuş acaip sinirlerim bozuldu ama şimdi rahatladım çok teşekkürler:)
rica ederim emin ol bana böyle laflar çok gelmiştir oysaki tam tersi alçakgönüllü biriyim
sallama derim :KK60:

Bana da özelikle annem çok havalısın kimse yanaşmıyor yanına derdi komşular anneme öyle dermiş. Sen çok iyisin de kızın çok soğuk. İş yerinde de gelenler suratsız diyormuş arkamdan beni tanıyanlar da aa hayır tanısanız öyle biri değil çok cana yakındır diye iki gruba ayrıldılar. Bu arada benim de burcum oğlak :KK48:
demekki burcumuzdan gelen bi özellik :) aynen canım annemin cevreside öyle düşünüyor ama bn kimseye kötü gözüyle bakmıyorum derlerse desinler diyorum :)

demekki burcumuzdan gelen bi özellik :) aynen canım annemin cevreside öyle düşünüyor ama bn kimseye kötü gözüyle bakmıyorum derlerse desinler diyorum :)
Ben duyunca şaşırıyorum kim ben miiiiiii:KK57: annem gülüşün bile sert der ama ben hiç farkında değilim suratım nasıl. Oğlum 3 yaşında bazen yanıma gelir anne bana mı kızdın der hayır anneciğim niye kiziyim sana diyorum ama kaşını böyle yaptın diyor.oglumda böyle görüyorsa sert duruyorum demek ki:KK14::KK51:

burcundan gelen bir özellik oğlak burcu arkadaşım var oda çok soğuk başı dik yürür görenler havalı kız der herkesle de hemen samimi olmaz , bende yay burcuyum mesela beni görende hemen ayy canım cicim der gelir hemen tepeme biner soğuk olamıyorum istesemde.

Ben duyunca şaşırıyorum kim ben miiiiiii:KK57: annem gülüşün bile sert der ama ben hiç farkında değilim suratım nasıl. Oğlum 3 yaşında bazen yanıma gelir anne bana mı kızdın der hayır anneciğim niye kiziyim sana diyorum ama kaşını böyle yaptın diyor.oglumda böyle görüyorsa sert duruyorum demek ki:KK14::KK51:

Benimki de öyle diyor de4mek ki bundanmış

En yakın kız arkadaşım oğlak kendiside dışardan havalı ve soğuk görünür dert etmeyin bu kadar bide patavatsızdır herşeyi pat diye söyler insanlara ters cevaplar verir açken hiç çekilmez sende öylemisin :KK53:

Burayi oglaklar basmis. Ben de bir kucukbas koc olarak; yilisik,civik denilmesindense, soguk havali denilmesini tercih ederim.

İlk etapda insanlara samimi yaklasamayanlardanim,hatta bazen kendimi yabani olarak tarif ederim,soguklugumdan dolayi... Farkindayim yani. Ama birini seversem,kaynasirsam cok keyifli biriyimdir.

Banada havalı derler de benimki soğuklukla alakalı değil zaten ikizler burcuyum. Derlerse desinler aman napim yani.

Ayy beni anlatmışsiniz resmen banada soğuk havalı. .kibirli derler ama bende hemen kaynaşama m.halbuki çok mütevazı yım dir.

ben vıcık vıcık ol demiyorum ama,biraz daha sıcakkanlı olmaktan bir zarar gelmez.
mesela ben insanlara hep "siz "diye hitap ederdim. böyle olunca bir mesafe koymuş oluyordum. bunu değiştirmek için uğraştım. şimdi rahat konuşabiliyorum .( tabi ince bir çizgi var. )

X