• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni gerçekten seviyor mu acaba?

Dogalkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
42
20
88
Bundan 8 sene önce bana çıkma teklif etmişti ben kabul etmedim sadece tanışmamıza müsade etmiştim 2-3 ay konuştuk sonra ben tamamen konuşmamızı bitirdim. O süre zarfında birçok kez aileme haber gönderip benimle evlenmek istdiğini arz etti ama ben ve ailem istemedik. Benim başımdan bir evlilik geçti ve 3 aydır beni arıyo yani mesaj atıyor sosyal medyadan bende hayır diyorum ama beni çok sevdiğini vazgeçemediğini söylüyor, Bugün de ailesini aratıp anneme söyletmiş, ailesi de beni hala çok seviyorlar çok iyi insanlar ama çok sinirlendim bugün hayır dediğim halde böyle bişey yapması sinir etti beni sizce ne yapmaya çalışıyor bi yandan bana mesaj atıyor bir de hiç bişey yokmuş gibi ailesiyle haber gönderiyor amacını anlayabilmiş değilim!!!!!

Ben de anlayamadım gerçekten.
Bilgi edinme hakkı kanunu çerçevesinde kesin cevap bekliyor herhalde.

Ne aşkmış 8 senede bitmemiş. Saplantı haline getirmiş seni deli midir nedir? Baban falsn konuşsa kızımı rahatsız etmeni istemiyorum gibi. Yararı olmaz mı?

senin ona bi duygun yoksa ya da hic oluru yoksa onun sevmesi pek bisey ifade etmez malesef.. sen kendi duygu ve dusuncelerini tanimla once.. baslikla konu icerigi alakasiz olmus bi de..

saplantılı gibi davranmıyor unutamadım seni diyor ben artık kimseye güvenmiyorum mutluluk ben de değil diyorum, böyle düşünmen normal ben senin bu düşüncelerini değiştiricem bana şans ver sana sevgimi seni nasıl mutlu edeceğimi göstereyim diyor bugüne kadar sevgilim oldu ama sen benim için evlenicek bir kızsın ailemde seni çok seviyor diyor.

Belki gercekten seviyordur.
Belkide ulasamadigi icin bunca cabasi , belki birkez evet desen..
Hersey degisecek onun acisindan..

Eee ben de baslikla yazini bir turlu bagdastiramadim. Adami istemiyorsun, haber gonderiyor diye sinirleniyorsun, saydiriyorsun. Gercekten sevip sevmedigini ne yapacaksin?

Eee ben de baslikla yazini bir turlu bagdastiramadim. Adami istemiyorsun, haber gonderiyor diye sinirleniyorsun, saydiriyorsun. Gercekten sevip sevmedigini ne yapacaksin?

benim sinirim biz aramızda konuşuyoruz ben hayır evlilik düşünmüyorum dediğim halde bunu ailesine aktarıp haber yollaması amacını anlayamadım gerçekten sevse ilk önce beni ikna etmesi gerekir daha sonra bu prosedür olur yani dalga mı geçiyor benimle sevgisi beni kandırmak mı anlayamadım.

Belki gercekten seviyordur.
Belkide ulasamadigi icin bunca cabasi , belki birkez evet desen..
Hersey degisecek onun acisindan..

İşte kafamdaki soru işaretleri bu yüzden ulaşamadığı için mi böyle sevdiğini mi zannediyor acaba hep hayır dediğim için mi bütün bu çabası bilemiyorum sevgisine inanmak zor geliyor.

İşte kafamdaki soru işaretleri bu yüzden ulaşamadığı için mi böyle sevdiğini mi zannediyor acaba hep hayır dediğim için mi bütün bu çabası bilemiyorum sevgisine inanmak zor geliyor.
Inansaniz bisey değişecek mi? Ayrıca nasıl bir art niyet olabilir ki? Seviyor ve her yolu deniyor hepsi bu.

Burda kotu niyet gormuyorum ben cikna teklifi etmiyor size art niyet ariyor desek he kendi basina size teklifte etmiyor evkenelim diye ailesini gondetiyor ne guzel simdi asklar zaten haftalik aylik ne guzel bak 8 yil olmus sizi unutamamis
Boyle ilunca deli olunmuyor iste sevgi bu olsa gerek tabi gercek ask olunca genelde tek tarafli oluyor

E ne guzel beyfendının nıyetı cıddı ımıs sıze acılan butun kapıları calıyor.. Sızde onunla bır gorusme ayarlayıp kendı hıslerınızıo samımı bır dılle anlatın .bellımı olur sızde ona ısına bılırsınz

Back