• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni dinleyen biri yok demeyin..BEN VARIM..

Bugün kendinizi nasıl tanımlarsınız????

• Zalim

OY: 1 1,5%
  • Cazgır

OY: 3 4,4%
  • Kahraman

OY: 0 0,0%
  • Pasaklı

• Şımarık

• Ezik

OY: 3 4,4%
  • Sulugöz

OY: 5 7,4%
  • Suratsız

OY: 2 2,9%
  • Meraklı

• Pişman

• Dengesiz

OY: 4 5,9%
  • Hayalperest

• Ben şöyleyim ;

OY: 0 0,0%
  • Faydasız

OY: 9 13,2%
  • Asabi

• Miskin

OY: 7 10,3%
  • Mutlu

OY: 4 5,9%
  • Sakin

• Karmaşık

OY: 20 29,4%

• Ankete Katılan
    68

yasamm_kocu_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
81
2
6
34
Adana
Herkese merhabalar sizi dinleyen birinin olmadığını düşünüyorsanız veya bir şeylere başlamak için motivasyonunuz eksik oldugunu düşünüyorsanız...Buyurun...

Ne gibi konularda yardimci oluyorsun mesela Ben positif dusuncede zorlaniyorum... Yeni hayaller kuramiyorum hayata nerden nasil devam edecegimi bilmiyorum... Herhangi bi sekilde yasiyorum... Bir yil once 4,5 yillik iliskim bitti.. Evlilik hayalleri kuruyorduk filan o da Gitti baskasiyla evlendi Ben kendimi yarim hissediyorum biraz.. Toparlanamadim galiba... Hayatima devam ediyorum okuluma odaklandim filan ama o boslugu dolduramadim.. Zaman Zaman kendimi iyi hissetsemde kendimle basbasa kaldigimda kocaman bi bosluk var icimde... Bunlara bi care varmi insan kendiyle Mutlu olmayi nasil ogrenir... Spor yapiyorum... Meditasyon yapiyorum ne bileyim olumlamalara basladim yine ama yine de bazen olmuyo
..

Ben genel anlamda mutluyum.. Fakat bazı insanlardan negatif elektrik açıyorum ve gerçekten kötü niyetli olduklarını görüyorum. Hislerimde yanılmıyorum. Bu yüzden çok üzülüyorum... Bazı kadınları gördükçe ben neden kadınım diyorum.. Bu kadar küçük beyinli insanlarla aynı cins olamam diyorum... Hayattan çok sıkılıyorum bazen. Başka insanların dengesiz tavırlarından dolayı evimde huzur bulamıyorum kimi zaman. Sonra ne olursa olsun diyorum.

Ben insanların yüzde sekseninin kötü kalpli olduğunu düşünüyorum...

Kamuran85 Genelde mutlu oldugunuzu söylemişsiniz.. Hatırladıgınız kadar mutlu oldugunuz anların listesi ve hayatta size sıkıntı veren şeylerin listesini yapın...daha sonra bunu isterseniz karşılaştırırız... Eğer sizde isterseniz özelden mesaj atabilirsiniz....

merhaba arkadasım tam da bir psikolağamı gitsem diye düşünürken topiğini gördüm:)
benim sorunum haksızlığa uğradığımda kırıldığımda ağlamam.
ağladığım için kendimi ifade edemiyorum.konuşurken ağladığım için konuşma yarıda kalıyor ve
sinir oluyorum kendimi aciz hissediyorum.
bir de toplum içinde konuşurken kalp atışım hızlanıyor ter basıyor kızarıyorum.
bunları yaşamama için konuşacaklarımı içimde terar etme gereksimi duyuyorum ama olmuyor olmuyor:)

Evet nasıl geçirdigini ve sabah ilk gözlerini açtıgında kendinle ilgili ne hissettiginden başlayarak anlatırsan sevinirim...

Sabah suratim biraz AasIK uyaniyorum ve farkettigimde ilk is gulumsemeye calisiyorum bazen oluyo ama kisa suruyo mesela hazirlanirken aynada yine gozlerimin taa icine bakip kendime motivasyon veriyorum... Bugun mesela ev isleri yaptim filan sonra arkadasla bulustum bulusacagimiz yere yuruyerek gitmeyi sectim temiz havada yurumek cok iyi geliyo... Yururken dusunuyorum Hep Ben ne istiyorum Hayattan... Okul bitsin,, yeniden asik olayim,, evleneyim cocuklarim olsun... Sonra farkediyorum hic birisi heyecan vermiyo... Sonra derin nefes aliyorum.. Ve bunlar degil Ben ne istedigimi bilmiyorum... Sonrada erteledim ustelemedim ve suan icinde bulundugum duruma sukur ettim kendimi cok iyi hissettim... Sonrasida iste arkadaslaydim Yani.. Onun bi sorunu Ile ilgilendim filan Eve donerken baska bi arkadasla karsilastim.. Onunla okul hakkinda sohbettik... Bugun böyle bitti.. Ve aksam oldu iste huzunlenme vakti... Yanlizligima cok takiyorum Ben ve hic kimse onun yerini doldurayacak gibi geliyo... Son gunlerde Ise yanliz kaldigim zamanlar o geliyo aklima beni dusunuyormu aceba diyorum... Sonra sacmaladigimi dusunuyorum cunku suan evli ve bi hayati var belki de cok Mutlu... Boyle takildigimi farkettigim anlar kendimi telkinlerle filan oyaliyorum Ya da herhangi anlamsiz bi sarki dinliyorum

Merhabalar iş yogunlugundan arkadaşlar cevap veremiyorum kusura bakmayın..yazdıgınız mesajlara tek tek cevap verecem...merak etmeyin...

Merhaba samyelipoyraz... Em son yaptıgınız diyetinizden bir örnek verebilir misiniz...Ayrıca kaç kilo oldugunuzu da bildirebilir misiniz...

Merhaba cilvenaz07....İlk önce bedensel tepkilerinizi tanıyın konuşmaya başladıgınızda mı yoksa toplum içerisinde oldugunuz durumlarda mı daha çok terlemeler gibi durumlar meydana geliyor...

Merhaba hircinmenekse..Herşey istemekle başlar..Önce kendinize bir hedef belirleyin kısa vade de ulaşabileceginiz bir hedef olsun..Akşam yatmadan kendiniz için güzel bir not yazın ve aynanıza yapıştırın...Sadece bir günü kendinize ayırın telefon,tv gibi şeyleri kapatın ve bir günlük çocuklar gibi bir gün geçirin...

Canım konuşmaya başladıgında etrafını inceleyerek dikkatini dagıtabilir kendi lehine cevirebilirsin...Dikkatini insanlara yönelt onların davranışlarına ne giydigine hareketlerine dikkat edin..Dikkatini kendi üzerinden almak için onlarca şey bulacaksın..kendinin nasıl hissettigini düşünmeyi bırak...

Canım konuşmaya başladıgında etrafını inceleyerek dikkatini dagıtabilir kendi lehine cevirebilirsin...Dikkatini insanlara yönelt onların davranışlarına ne giydigine hareketlerine dikkat edin..Dikkatini kendi üzerinden almak için onlarca şey bulacaksın..kendinin nasıl hissettigini düşünmeyi bırak...

merhaba yaşam koçu,
benim de bir tanıdığım konuşurken kızardığı için toplum içinde konuşmaya çekiniyor...bunu nasıl atlatabilir...ne yapması gerekir...birde özgüvensiz etrafındaki herkesi kendinden üstün görüyor...ne desem bu düşüncelerden arındıramadım...

tam bana göre bir topik olmuş

size özelden yazmak istiyorum cevaplarsanız sevinirim

herkese merhabalar sizi dinleyen birinin olmadığını düşünüyorsanız veya bir şeylere başlamak için motivasyonunuz eksik oldugunu düşünüyorsanız...buyurun...

mrb yasamkocu nasılsın benimde bir derdim var hiç düzenim yok günümü cok bos geciriyorum.bi saglık evinde tek kalıyorum iş icabı bi köyde.burda hiç arkadasım yok yasıtım yok rahatım allaha sükür ama düzenim yok bi köyde tek basıma napabilirim.burda hiçbişi yok insanda az.gece gec yatıyorum korkuyorum biri gelcek bana zarar vercek yada soba yakıyorum zehirlencem die korkuyom ve uyuyamıyorum gec yatıyorum gündüzde gec kalkıyorum ve acayip bir bas agrısı günüm kötü geciyo.odadan cıkasım gelmiyo diger odalar soguk.ip aldım örgü öreyim diyorum bide kitap okuyayım diyorum.ama bi düzenim yok bu canımı sıkıyo.cok halsizim gücsüzüm :26:

Harika bir topik, emeğinize sağlık.
2yıldır sigarayı bırakmayı denedim defalarca ama bırakamıyorum.
Bu konudada yardımcı olabilirmisiniz mesela?

Back
X