beni de everin bee...

OZAMAN SUS SEN HEDİYELERİNLE İLGİLENN AA HEM EVLENDİRİN DİON HEM BEĞENMİYONNNÇok üzgünüm çoook:mymeka:

tamam ama bi damatlığı yok hala benim ömrümün.
boxerla mı çıksın çocuk düğüneelaelaelaelaelae

ya hayallerimdeki gibim olsun istiyom ne kızıyon kiii

böcüğüm imdadıma yetiştin.
bu kadar olur yani, yazık bana ever bei hadi

ooooo sel....kız sendemı..brutus....
he senın var nasılsa evlenırsın....ya ben basımı nerelere vursam...ne yapsam bılemedım...

ooooo sel....kız sendemı..brutus....
he senın var nasılsa evlenırsın....ya ben basımı nerelere vursam...ne yapsam bılemedım...

he napim başım afurdu artık kaç yıldır nişanlı nişanlı duruyos yazık bize acıyın yawwwŞeniz
eğitimden sorumlu bakan kimdi benim nişanlıma diplomasını versin uçurtmasın kafasını:mymeka:
evlenem diom para yoh eşya yoh bilmem neyim yoh
seninde yardım ve desteğini canı gönülden beklerimm bu topicde ne bulursan Allah ne verdiyse kabulümdür kaydirigubbakcemile5

sende takma duygum ben sana gurban olam emi sana en sağlamından şöle devit bekim gibim bişe bulcam :roflol:

nedir bu kk'nın bekarlarının çektiği bilmiim :roflol:

canımya allah tamamına erdırsın ve kavusun bacım..amııııııııın darısı basıma püskülü ben olayım:))))))))))

canım ben öğretmenim hemde bilgisayar öğretmeni:jeyyar::jeyyar:
ona güzel bi kurs veririm sonrada eline bi diploma.mesleğini hazır ederimyerimseniben
takma sen kafana gülüm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…