beni de everin bee...

ya belinay şu sigara şartını değştirsek olmaz mı kuzum be

EVLİLİK PROTOKOLÜ

MEHMET İLE MERAL ARASINDA YAPILACAK EVLİLİK .... / .. / 2008 TARİHİNDE GERÇEKLEŞECEKTİR TRAFLAR BELİRTİLEN EVLİLİK PROTOKOLÜ DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDECEKLERİNİ YAŞAMLARINI BU ŞEKİLDE İDAME ETTİRECEKLERİNE DAİR AŞAĞIDA BELİRTİLEN ŞAHİTLER HUZURUNDA KABUL ETTİKLERİNİ BEYAN ETMİŞLERDİR

MADELER ;
1: Keyif verici mamuller tamamen SERBESTTİR
2: Eşler bir sene çocuk yapmayacaklardır
3: haftasonları kıyafet uniseks olcaktır
4: haftada bir defa yemeğe çıkılacaktır mum ışığında başbaşa
5: kızın telif hakkı 1 000 000 usd olup bilhare erkek tarafından nakten ödenecektir
6: Erkeğin evde yalnız kalması söz konusu değildir.
7: her sene tatile çıkılacaktır
8: Erkeğin yada kızın eve bekar arkadaşalarını getirmesi söz konusu değildir
9: erkeğin gece geç saatlere kadar dışarda arkadaşlarıyla takılması söz konusu değildir
10: SON OLARAK EVE NET BAĞLATILIP KIZMIZIN K.K İLE BAĞLANTISI ENGELLENMEYECEKTİR..

CANIM BU EVLİLİK SÖZLEŞMESİ ENİŞTEMİZ İMZALASIN VE BUNLAR BENDEN SİZE OLSUNN :)
bu gelin arabanız hazırda bekliyor​
adszfl1.png

buda eviniz bacım tapusuyla birliktee üst kat sizin canım

kfarukflorya20op9.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yeni sözleşme getirdim bakalım bunu beğenecekmisin kihkihkih
kjtgrjklklrfgvy5.jpg

allah razı olsun canım ya benim için kaldırdın ya o kuralı ne diim. kız bana bak biz size oturmaa geldiğimizde sen bize içirtmezsinde sigara heee

ebru ben o mutfağın kırmızısını istiyom, kırmızısnı bul

kız çocuk olursa boşancaz mı yok anam yok bunu istemem ben

allah razı olsun canım ya benim için kaldırdın ya o kuralı ne diim. kız bana bak biz size oturmaa geldiğimizde sen bize içirtmezsinde sigara heee

YOK KIIIZZZZ BİZ İÇMİYORUZ UFUKLA İKİMİZ AMA MİSAFİRLERİMİZ İÇİN KÜLTAPLASI BULUNDURCAZZZ NAPALIM SİZ GİDİNCE ARTIK CAMLARI AÇARIZZ
kaydirigubbakcemile3

ne kadan inc fikirlisin canım kıyamam ben sanaaa..
bizim için 3-4 saat katlanıvereceniz artık

kız çocuk olursa boşancaz mı yok anam yok bunu istemem ben

1 SENE YAZIYO ORDA KÖTÜSÜNN AYO LNE MERAKILSIN YAHUUU Bİ DUR Bİ DURR AAAA SEN SÖZLEŞMEMİ BOZDURCAN ZATEN 1 MADDESİYLE OYNADIMM BAK BARÇMAN ABLAMIN YAPTIĞI SÖZLEŞME ÇOKMU İYİ:mymeka:
YAPMAYI VER SENDE 1 SENE TUTUN KENDİNİZİ SIKIN DİŞİNİZZİ MALİ KRİZ VAR NEREYE GELİYO O BEEBEKgamyoncuiremsusengözlerimebaksanab

1 SENE YAZIYO ORDA KÖTÜSÜNN AYO LNE MERAKILSIN YAHUUU Bİ DUR Bİ DURR AAAA SEN SÖZLEŞMEMİ BOZDURCAN ZATEN 1 MADDESİYLE OYNADIMM BAK BARÇMAN ABLAMIN YAPTIĞI SÖZLEŞME ÇOKMU İYİ:mymeka:
YAPMAYI VER SENDE 1 SENE TUTUN KENDİNİZİ SIKIN DİŞİNİZZİ MALİ KRİZ VAR NEREYE GELİYO O BEEBEKgamyoncuiremsusengözlerimebaksanab

ben zaten o sözleşmeyi seninkine razı olsun diye koydumsengözlerimebaksanab

kızım ben o kadar azgınmıyım bee...
zaten seninkine demedim barçman ablanınkinde kız çocuğu boşanma sebebidir diyo ona dedim.
zaten biz normalde 2 sene çocuk düşünmüyorus:eek:

kızım ben o kadar azgınmıyım bee...
zaten seninkine demedim barçman ablanınkinde kız çocuğu boşanma sebebidir diyo ona dedim.
zaten biz normalde 2 sene çocuk düşünmüyorus:eek:

OZAMAN SUS SEN HEDİYELERİNLE İLGİLENN AA HEM EVLENDİRİN DİON HEM BEĞENMİYONNNÇok üzgünüm çoook:mymeka:

X