canım benim eşim dayatmıyor sözde ama ben onlarla kötü olduğumda eşim de benim aileme takıyor. Ailemden birilerinde kusur arıyor.
benim onun ailesiyle aram kötü olduğunda evimiz sürekli huzursuz.Sözle söylemiyor ama bahaneler yaratıyor. Neticede huzursuzluk çıkıyor.
Dün akşam tüm gün onun ailesiyle beraberdik mesela..İnanılmaz mutlu anlayışlı sevecen bir adam vardı yanımda.
onlarla bir sorunum olduğunda ben de senin gibi eşime anlatamıyorum.Hemen beni susturuyor. Konuyu kapat diyor. Sürekli onu ailesine karşı kışkırtıyormusum gibi bir hava yaratıyor. Başka da kimseye derdimi anlatamıyorum zaten. Kendi anneme anlatsam o da sinirleniyor. Çok kızgın zaten eşimin ailesine. Oda başlıyor söylenmeye daha da doluyorum.
Belki de kimseyle konuşamadığımdan bu kadar takıntılı oldum bu konuya.
Sürekli hayatımızın içindeler. Tamam olsunlar ben de çok istiyorum iyi olalım hep birlikte güzel zaman geçirelim ama sürekli yarış halindeler özellikle küçük görümcemle eltim. Beni kıskandırmak ya da ortam dışı bırakmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Eşim bunları görmüyor ya da görmek istemiyor.
Dün sabah eltim herkesi kahvaltıya çağırmış.Anneler günü için.Kendi annesini kayınvalidemi görümcemleri ve bizi..
bizi eşinin zoru ile çağırdığı öyle belli ki. Her tavrı bunu belli ediyor.Dolayısı ile rahatsız oluyorum.Kayınvalidemle de gereksiz samimiyetler.
Yani kız eskiden yakın arkadaşım olmasa içini bilmesem ben bile inanıcam o kadar güzel oynuyor.
neyse kahvaltı edildi. Ben oğlumu uuyutmak için eve geçmek istedim. Akşam da maç izliyeceklerdi akşama da bize gelin bizde izleriz dedim.
Ok bakalım dediler.Öncesinde dışarda yemek yemek istiyorlarmış .Canları farklı bir şey çekmişti ok. dedik bizde hep birlikte gittik. Yemek sonrası bize geçicektik. Ben eltimin annesini de davet ettim sonucta o kadında ortamdaydı. Hep birlikte bize geçtik.
Çocuklar evin altını üstüne getirdi. Hiçbiri kalkıp kendi çayını bile doldurmadı. Resmen eziyet olsun diye yapıyolar. Görünüşte çok güleryüzlüler.
Ve ben sabah 7 de kalkıp işe gidiyorum ayrıca 2 yaşında çocuğum var. Bilerek yapıyolar ama eşim bunu göremiyor. Yenildi içildi kalkıp gittiler.
1 e kadar ev temizledim. Samimiyet olsa hiç gözüme batmaz inanın.
bu sabah görüyorum face de eltim görümcemin kızının yemek yediğimiz mekandaki resimlerini paylaşmış.E bu çocuklar hep beraber oynadılar.
Hiç mi benim çocuğumun resmi yoktu.Şimdi bunu eşime söylesem bu geceki kavga sebebimiz de bu olur ..