3 yillik iliskimiz var 6 aylik sozluyuz, zaten hep kilometreler vardi aramizda farkli sehirlerdeydik ama cok bagliydik abarisiz 2 saat gecer gecmez arardik birbirimizi seslerimizi duymadan dayanamazdik.. simdi mesafe biraz daha artti yurtdisina gitti calismaya 1 hafta olacak, okadar degistik ki ikimizde
<Ben seni hep arayamam, ne istiyorsun benden calisiyorum burda, eskisi gibi konusmayi bekleme vs vs vs diyor ben ilgisizliginden yakindigimda. Oysa ben ondan is saatleri icindeyken beklemiyorum bunu. Orada kuzenlerinin yaninda, butun aksam onlarla mangal yapip iciyor kart oynuyor vs beni 1 kez arasa ona yeter, ama sorarsan cook ozluyormus. Ozledigine inanmiyorum artik, e dogal olarak bende geri cektim kendimi, simdi aramiz cok soguk iki gundur, beni eskisi gibi sevmiyorsun diyor bana soguk davraniyorsun diyor - e sen yaptin bunu, sen beni hep 2,3 plana atiyorsun benden seni hep birinci planda tutmami bekliyorsun diyorum hayir sen kavga yapmaya yer ariyorsun diyor, tamam ozur dilerim diyor ama yine aynisini yapiyor.
isten 17:00 cikiyor saat 21:00 oldu yeni aradi, dus almis yemek yemis, kuzeni gelmis, iyide 5dk beni arayamadin mi
Onceki gun, anne babasiyla isten cikar cikmaz goruntulu konusmus, bana sira gece geliyor keyfi bittiginde
iliskimizin gidisati cok kotu, ben uzaklasiyorum o uzaklasiyor, eskiden hic boyle degildik
ne onerirsiniz? ne yapabilirim? cok kirginim ona