Beni anlamıyor

tarifiolmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
15
6
31
3 yillik iliskimiz var 6 aylik sozluyuz, zaten hep kilometreler vardi aramizda farkli sehirlerdeydik ama cok bagliydik abarisiz 2 saat gecer gecmez arardik birbirimizi seslerimizi duymadan dayanamazdik.. simdi mesafe biraz daha artti yurtdisina gitti calismaya 1 hafta olacak, okadar degistik ki ikimizde
<Ben seni hep arayamam, ne istiyorsun benden calisiyorum burda, eskisi gibi konusmayi bekleme vs vs vs diyor ben ilgisizliginden yakindigimda. Oysa ben ondan is saatleri icindeyken beklemiyorum bunu. Orada kuzenlerinin yaninda, butun aksam onlarla mangal yapip iciyor kart oynuyor vs beni 1 kez arasa ona yeter, ama sorarsan cook ozluyormus. Ozledigine inanmiyorum artik, e dogal olarak bende geri cektim kendimi, simdi aramiz cok soguk iki gundur, beni eskisi gibi sevmiyorsun diyor bana soguk davraniyorsun diyor - e sen yaptin bunu, sen beni hep 2,3 plana atiyorsun benden seni hep birinci planda tutmami bekliyorsun diyorum hayir sen kavga yapmaya yer ariyorsun diyor, tamam ozur dilerim diyor ama yine aynisini yapiyor.
isten 17:00 cikiyor saat 21:00 oldu yeni aradi, dus almis yemek yemis, kuzeni gelmis, iyide 5dk beni arayamadin mi
Onceki gun, anne babasiyla isten cikar cikmaz goruntulu konusmus, bana sira gece geliyor keyfi bittiginde

iliskimizin gidisati cok kotu, ben uzaklasiyorum o uzaklasiyor, eskiden hic boyle degildik
ne onerirsiniz? ne yapabilirim? cok kirginim ona

orada başka birini bulmuş olabilir.. ani ilgisizliklerin altından başkaları çıkıyor genelde..

1 hafta soğumak için kısa değil mi, ilk defa yurtdışına gidiyorsa en ufak şeyler bile değişik geldiğinden etrafa bakmakla bile zaman geçiyordur yani. 5 günde bu hale gelmeniz ilginç olmuş kısacası.

Bir haftada yeni birini bulacağını sanmıyorum. Daha yeni gitmiş, kuzenleriyle hasret giderecek zaman geçirecek. E bunun bir de yurt dışında yaşama alışma safhası var. Şehir değiştirince bile sudan çıkmış başığa dönüyoruz, ülke değiştirmek daha zor, alışmanın daha fazla zaman alacağı bir durum.

Açıkçası ben burda sizi haksız buldum. Biraz daha anlayışlı ve sabırlı olabilirdiniz.

4 ay kadar kalacak

asla aldatma gibi durum olacagina inanmiyorum, ama dusmez kalkmaz bir Allah, kul sasar olabilir, yinede asla beklemiyorum iste ondan

ailesi, kuzenleri hep daha degerli, beni hic ozlemiyor halbuki buradayken ve gorusurken bile ozledigini hissediyordum
Simdi ise hiccc

Durun daha 2 gunde kavga etmeyin derim ben. Uzun sure orada kalacaksa daha coook coook yipranirsiniz.

Biraz senin biraz onun alttan almasi lazim. Baska türlü ayrilirsiniz, sonu olmaz iliskinin

annemle paylastim o'da boyle diyor, orada calisiyor yoruluyor senin daha anlayisli olman lazim
neden hep kadinlar anlayisli olmak zorunda, beni onu pohpohlayacagim her an onun icin telefon basinda bekleyecegim o keyfi tuttugunda arayacak oyle mi, hayir anlayisli olamam :/

Hatalı davranıyorsunuz. Anlayışlı olamam deyip işin içinden çıkmak çok bencil ve çocukça bir davranış. Hep kadınlar anlayışlı olmak zorunda değil tabi ki ama şu durumda anlayış göstermesi gereken taraf sizsiniz. Bambaşka bir ortamda ayakları üstünde durmayaçalışan o çünkü. Telefonun başında beklemenize gerek yok. Hayatınıza bakın, ikiniz de uygun olduğunuzda görüşürsünüz. Bu yaptığınız tamamen bir adamı hayatının merkezine koymuş kadın davranışı. Bu şekilde davranırsanız üzülen siz olursunuz.

ama beni buna zorlayan o.. hayatimin merkezine sadece onu koyayim, yoksa bana soguk davraniyorsun beni sevmiyorsun eskisi gibi vs diyor tartisma cikayor.. yani istedigi ben hayatimin merkezine onu koyayim, o ise beni bilmem kacinci plana atsin

ama beni buna zorlayan o.. hayatimin merkezine sadece onu koyayim, yoksa bana soguk davraniyorsun beni sevmiyorsun eskisi gibi vs diyor tartisma cikayor.. yani istedigi ben hayatimin merkezine onu koyayim, o ise beni bilmem kacinci plana atsin
Yaş kaç? Koymayın efendim kimseyi merkezinize. O istese de yapmayın bunu. Ismarlama olmaz böyle şeyler zaten.

Yaş kaç? Koymayın efendim kimseyi merkezinize. O istese de yapmayın bunu. Ismarlama olmaz böyle şeyler zaten.
ben 22 o 24

iliskimiz 3 yil icinde hic ama hic boyle bir duruma gelmemisti, 1 haftada ne oldu ne gitti anlayamiyorum, ama sorumlusu o ve ona cok kirginim

ben 22 o 24

iliskimiz 3 yil icinde hic ama hic boyle bir duruma gelmemisti, 1 haftada ne oldu ne gitti anlayamiyorum, ama sorumlusu o ve ona cok kirginim

Şu yazdıklarınız, dert ettikleriniz benim bakış açımla o kadar küçük şeyler ki anlatamam. O yüzden ne yorum yapacağımı bilmiyorum. Biraz gevşeyip rahat olsanız aslında ortada sorun olmadığını göreceksiniz. Ama zor görünüyor.

cok dogru
cok tesekkur ederim :)

valla bir yıl olmadı ilişkim olalı bende çalışıyorum o da sabah günaydın akşam yemekten sonra konuşuyoruz.kadınsal dürtülerinüzle hareket edip boğmayın derim.

Bence fazla abartmışsınız.
Sizden sıkılmış herif.
Bi rahat bırakın elbet arar.

Ne bileyim ya birileri ilgiden birileri ilgisizlikten işte dünya dönüyor..

Hangi ulkeye gitti?
Belkide kuzenleriyle " ulkeyi kesfetmeye" cikiyorlardir hergun.
Nasjl bi karakterdeler kuzenleri?
Yurt disi meraki insani bozar maalsefki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…