Beni anlamanızı umuyorum yardım edin

Bu nasıl bir ilişki ya sana birsey diyeyim mi adam sevgilisiyle ayrılmamıs senin ilgini farkettiği için ayrılmıs gibi yapıp ikinizi idare etmek istemiş

Kitap gibi yazmissin ama cok uzun okuyamadim ozet gecsen.
yakında evlenmek üzere olan bir adama aşık ve sevgililer ama anladığım kadarıyla tek paylaşımları da cinsellik
haaa bu arada adaMIN öteki kızla evlenme sebebi o kızla cinsel birliktelik yaşamış olup kendini zorunlu hissetmesi!!!!!!

Çok karışık bir ilişki insan idrak etmek için zorluyor beynini. Yani gerçekten bu ilişkinin tutulur bir yanı yok zaten gidip de sen hayatında varken birisiyle birlikte olan adamdan da bir cacık olmaz. Uuzun lafı kısası unutmak en güzeli.

Bu ilişkinin en başında adamın sevgilisi varken onun yanında olarak ayrılmalarına vesile olmuşsun aslında.Şimdi o kızla birlikte ve hala adamın yanına gidiyorsun.Ayrılınca çok sevindim diyorsun bir de.Bu durumda sana da iyi olmuş kusura bakma,umarım o kızla evlenir,sende böyle bakarsın arkasından.Memlekette adam kalmamış gibi sevgilisi olan adamı rahat bırakmıyorsun ya.Adam seni sevse o kızla ne işi var? Bu devirde artık birlikte olduğu kızla evlenen erkek sayısı bile çok az,sen inanıyor musun sadece birlikte olduğu için o kızla evleneceğine? Kendini bu yalanlarla avutma,gururlu ol bir daha muhatap olma onunla.

Sevgilisiyle birlikte olan kız masum değil ve kötü... Ama sevgilisi olan adama ilgisini belli eden sen ve sevgilisi varken elin kızıyla flörtleşen, sevgilisinin arkasından konuşan, onunla ilişkiye girip mağdur rolüne bürünen adam masum ve iyi öyle mi? Peh peh...

Ee o evlendikten sonra bi kenarda bosanmasinimi bekleyeceksin?uyan bi an once bu kabustan!!

Bence zaten o seni haketmiyormus, sen oyle soyledin yaptin diye solugu kizin yaninda almasi gerekmiyordu, kendini sakin suclama burda suclu biri varsa kesinlikle o kisi sen degilsin, onunla evlenmek zorunda kalsa da zorunluluk kelimesinden de anlasilabilecegi gibi isteyerek olmadigindan onunla gezmek bile istemez ustelik bir de el ele tutusuyorlarmis, senin icin uzuldum canim cunku onu seviyorsun ama o senin onu sevdigin gibi sevmiyormus

Kimse bir erkeği zorla bir kadının koynuna sokamaz.
Alkol alınca akıl baştan gitmiyor ya, ne yaptığının gayet farkında.
Akıllı olun feci derecede kullanılıyorsunuz.

O kızla ilişkiye girdi diye evlenmek zorunda. Ve dışarda el ele herkes evlenicekler diye biliyor. Senle de ilişkiye giriyor ama gizli kapaklı ve kimsenin bilmicegi şekilde. Sen şimdi bu yazdiklarimdan kimin kullanıldığıni anlarsın heralde.

Seni anlamıyorum Konu sahibi . Yazdıklarından anladım tek şey bir erkek iki bayan başka da bir şey yok . Adam sanki bulunmaz ...

hic inanamadim ben bu hikayeye. eski iliskisi hic bitmemis devam etmis ve evlilik karari vermisler seninlede arada vakit gecirmis gibi geldi. hayatta en kolay sey insanin kendini kandirmasidir . erkek seni degilde sen kendini kandirdin heralde. yoluna bak

Bence adam hiç ayrilmadi diğer kizdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…