• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni anlamanızı umuyorum yardım edin

Aisha96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
3
0
1
29
8 ay önce spor salonunda onunla tanıştım ilk goruste tutuldum kaldım kendisi komşu ülkeden okadar farklıydiki iyilik dolu düşünceli çok yakın arkadaş olmuştuk ama ben icimde hissettiklerimi saklayamamistim hemen belli etmiştim ama sonradan sevgilisi olduğunu yanındaki arkadaş yenge napiyo diye sorunca öğrendim okadar kötü oldumki oda bana kıskandinmi sen diye gulmustu herkes onunla bu kadar samimi olmama cok sasiriyodu çünkü bizi yakistirmiyolardi ben kendimi begenmesemde çok çekici ve güzel olduğumu soyluyolar herneyse işte sevgilisi 3 senelik beraberlermis bigun iş çıkışima geldi zaten hep beni almaya gelirdi işte ayrıldıklarını söyledi zaten konusmustuk evlenemiceklerini anlatmıştı ve benide seviyodu hissediyodum ogun elimi tuttu hep hata yaptı bana hakettigini yaşatır allah dedi ..ictenice okadar sevindimki artık benimdi zaten kız onun değerini bilmiyodu ve ona gore ben mukemmeldim biz ogunden sonra daha yakın olduk bigun başbaşa otururken bianda öptü beni küçük bi çocuk gibi masumca opusu bile cocuksuydu gun gectıkce bırbırımıze daha duskun olmaya basladık o bana ben ona hayrandım gozlerımızle konusurduk adeta annesı uzakta babası vefat etmıs ıstanbulda uzaktan akrabalarıyla kalıyo dolayısıyla bende eve cok gıdıp gelıyorum akrabalarıyla cok yakındık bıgun evde basbasayken bıraz ılerı gıttık ama ılıskıye gırmedık ne kadar kendımızı kaybetsekte sınır koyabıldık ogunden sonra aramızda zerre kadar mesafe kalmadı o bendı bende o ona delıler gıbı asıktım ..bıgun bana gelıp sordu bırsey sorucam ama durust olucagını soz verıceksın dıyerekten bende soz verdım ben hayatıma sadece 2 kısıyı aldım bırı suan anlattıgım ve daha oncesı 2 senelık bı beraberlıgım olan kısı onun hakkında sorular sormaya basladı ve en sonunda onunla bısey yasadınızmı dıye sordu bende evet dedım ama ılerıye gıtmedık dıyıp kestırıp attım konuyu benı yanlıs anladı daha dogrusu ben bu konuyu acmasını ıstememıstım salak gıbı evlıler ne yaptıysa bızde onu yaptık dedım okadar pısmanım kı ama ınanın kotu bısey yapmadım sadece hangı aptal anıma geldı bılmıyorum nıye oyle soyledım soyledıgımınden 1gun sonra arkadaslarıya pıknıge gıttı 1 tane 70lık rakıyı tek basına bıtırmıs sarhos olmus onun yakın arkadasıda fırsattan ıstıfade eskı sevgılısını pıknıge cagırıp konusturmus o sarhos oldugu ıcın farkında bıle degılmıs yakın arkadası sırf ben goreyım dıye sarılıp cekıldıklerı fotografı ınternnette paylastıgını gorur gormez kufurlerın en alasını ettım okadar agır konustumkı .sarhosken hıcbısey olmamıs fotograf cekılmısler sadece o bunu bana anlatmak uzereyken kufur ettıgımı onu ıttıgımı gorunce ınadına gıdıp onunla ogun ılıskıye gırdı sırf ınadıma sımdı okadar pısmanımkı keske evıne gıdıp hesap sorsaydım dıyorum kendıme ..ama hersey burda bıtmemıstı ben defalarca konusmaya calısmama ragmen hep ıttı ıstemedı benı benı gorunce okadar kinli bakıyodukı artık ikimizinde hayatını mahfetmıstım sımdı onunla kesınlıkle evlenmek zorunda ..2ay sonra benımle gorusmek ıstedı gıttım bılıyorum yanlıstı ama durduramadım kendımı gıttım sarıldık uzun uzun gozlerıme baktı herseyı anlattı sen bana herseyı yanlıs anlattın benı kandırdın dedı sarhos oldugumda benı keske dınleyıp kızsaydın dedı basımdan asagı kaynar sular dokulmustu ..hersey benım sucumdu ona dakıkalarca sarıldım ogunden sonra hep cagırmaya basladı kendımı tutamıyıp kosuyodum yanına artık sarılmanın otesı okadar ılerı gıdıyoruz kı benı ıstıyo durmadan bende delı gıbı asık oldugum adama karsı koyamıyorum kendımızı okadar kaybedıyoruz kı ıkımızde bılıyoruz yanlıs bu ama o kız masum olsaydı ınanın boyle bısey yapmazdım oda bılıyo kotu bırı oldugunu yakında evlenıcekler ..bana onu bırakamam bılıyosun dıyo onunla evlenmek zorunda daha dun elele dısarıda gordum onları okadar canım yanıyo kı onun yanında ben olmalıydım bı hatam sadece bı yanlıs anlatmam bunlara sebep oldu ondan vazgecemıyorum her zerresıne asıgım gozum kımseyı gormuyo sureklı ne zaman benı ozleyıp cagırıcak dıye zamanın gecmesını beklıyorum lutfen bana bı cıkıs yolu gosterın bılıyorum yanlıs bu olanlar ama kendınızı benım yerıme koyun ....

''Evliler ne yaptıysa biz de onu yaptık'' deyip lafı çeviremezsin. Şuurunu mu kaybettin yavrum? Ayrıca karaktersizin teki nereden evlenmek zorunda onunla? Bırakamam deyip elele caddede dolaşıyor, kandırma kendini seni zerre kadar sevmiyor değer de vermiyor. Sarhoş olması da erkekliğine yediremediğinden merak etme sana olan aşkından değil.

Sen adam her canı istediğinde (!) kalkıp yanına gidiyorsun öyle mi? Hemde hayatında biri var? Yanlış anlamış olmak istiyorum. Adam seni kullanıyorum diye bar bar bağırıyor resmen. Ne kadar gerçek bilemiyorum tabii de..

Arkadaşım yaş kaç? Saf liseli kızlar gibi her duyduğuna inanma.

Yok sarhoşmuş, çokta bilmeden kıza sarılmış. Arkadaşı da sana kumpas kurmuş. Şimdi kız bakireydi, kötü biri ama bu mecbur evlenecek vs.

Sırf sana inat olsun diye, gitmiş aynı gün kız ile sevişmiş. Kızımız da hazır da bekliyormuş, ne zaman gelecek de sevişeceğiz diye.

Şimdi de sana daha bir çekici gelmeye başlaması da ilginç hani. Eee kız nasıl olsa kötü, adamı hakketmiyor, her halukarda evlenecek seninkiyle...onlar evlenene kadar adam senindir, bak keyfine. Bu mudur olay? Hayat senin tabii

Son düzenleme:
Iliskisi olan elin adamiyla ne diye gorusursunuz anlamam valla,erkek kitligi mi var yani? Yok sevgilisiyle zaten evlenmeyecekmis yok bilmem neymis,senin aklin nasil kesiyor boyle iliskiyi?adam senle de gezer ve evlenmez ,etik olarak yanlis bir adam

Cok uzun yazmissiniz fakat aklimda kalan kisimlara cevap vereyim o sizin eski iliskinizde yasadiklariniz yuzunden sizi istememis gidip kizla yakinlasmis bunu biliyorsunuz ama siz onu kabul ediyorsunuz.Simdi de evlilik yoluna girmis sizinle iletisimi kesmemis galiba.Yani nerden baksan tutarsizlik..

Belliki adamın her dediğine inanacak her çağırdığındada gidecek kadar safsın. O yüzden üzüldüm haline yaşın kaç bilmiyorum ama adam kızla evlenene kadar seks ihtiyacını gidermek için kullanıyor seni sadece

Kimin eli kimin cebinde belli değil.
Ha o kızla ilişkiye girdi diye evlenmek zorunda, siz sınırları zorluyorsunuz ama evlenecek bir durum yok kafaya bak. :KK14:
Ne güzel ikinizi bir arada idare ediyor sende karşı koyamıyorum diyerekten her çağırışında koşuyorsun.
Biraz gurur diyorum.

Evet kendimi senin yerine koydum.
Öyle bir soru sorduğunda geçmişin geçmişte kaldığını söyler ve eski ilişkimde yaşadıklarımı anlatmazdım.
Yakında evlenecek ama senle görüşmeye devam ediyor üstelik sen de buluşma zamanlarını dört gözle bekliyorsun.
Neresinden tutsam elimde kaldı...

Saçmalıyorsunuz. İnat için ertesi gün gidip eski sevgiliyle yatmak ne demek? İnat. Hayatımda böyle saçma bir mazeret görmedim. Siz de saf mısınız, tercih edilen kişi olmamak ağırınıza mı gitti nedendir bilinmez ama adama inanıyorsunuz ve böyle karaktersiz bir adamın kucağına koşuyorsunuz her çağırdığında. Hiç mi saygınız yok kendinize?
Evleneceği kıza kötü bir kız diyorsunuz bir de. Dönüp bir de kendinize bakın. O kız eski sevgilisiyle birlikte oldu, siz ise yakında evlenecek olan bir adamla birlikte oluyorsunuz. Kim kötü şimdi?

Kizim sen safmisin yoksa fake konu acip milletimi trolluyosun yok inat ugruna kizla birlikte olmusta arkadasi komplo kurmusta gec bunlari hee ayrica bu kizda zaten hemen bekliyomus dimi bizim oglani gelsede sevissek diye tovbe ya.

çok uzundu anladığım kadarıyla cevap yazayım
boşver demek ki kısmetin o değilmiş. sevseydi böyle olmazdı

Ya hu aranizda bir sey yokken yakinlastigin adam eski sevgilinle neler yaptigini tabi ki sorar. Amaci bunu firsat bilip sepetlemekse tabi.

Ki yanilmadim.

sen hatayı en başında ilişki olan birine yanaşarak yapmışsın kusura bakma

Back