Yani tanısdık nıkahlı oldugunu anladım ama dıgılım dedıÇok karışık anlatmışsin konu anlaşılmıyor.
Yani tanısdık nıkahlı oldugunu anladım ama dıgılım dedı
Araları nıkah gunden neden bozuk olsun
Sımdı ınstag aktıv yapmıs oyle kızı buldum ve kız onun soyısmınde
Kız iş dışında hazıranda dugun
Delırcem nolucak bana ayrıldık dıyodu
Geçmişi geriye ceviremezsin bundan sonrasını kurtarmaya bak. Her yerden sil ve yoluna bak.
Aralarında bısey olmamıs sadece uzakdan uzaga nıkah nışan falanBence eşini seninle aldatmış görünüyor
Sılmek bu kadar mı kolay neden bakırelıge kadar ılerletdı o zaman aklım almıyo hıc kımseyle yatma gıt yalnıs ınsanla yatGeçmişi geriye ceviremezsin bundan sonrasını kurtarmaya bak. Her yerden sil ve yoluna bak.
Hayır ayrılmıslardır gercekden bı dugun ıptaal olmus hazıran sımdı dıyılıyo neden bu kadar uzun zaman pekı ne olmus aralarında bozuk olma be ola bılır ben komseyle yapma gıt yalnıs ınsanla yapmdoue ızuldumOfff gözüm agrıdı okurken bi ordan girmişsin bi burdan cıkmıssın
Anladıgım kadarıyla; Nikah yapmıslardır dügün yapmamıslardır
Gecmiş olsun
daha ne olsun nikahtan daha önemli bir şey var mı sen vazgeç ondan daha hayırlı insan çıkar karşınaAralarında bısey olmamıs sadece uzakdan uzaga nıkah nışan falan
Uzaktan uzağa nişan nikah mı olur adam evlenmiş daha ne yapabilirAralarında bısey olmamıs sadece uzakdan uzaga nıkah nışan falan
Artık olan olmus kendini harap etmenin manası yokHayır ayrılmıslardır gercekden bı dugun ıptaal olmus hazıran sımdı dıyılıyo neden bu kadar uzun zaman pekı ne olmus aralarında bozuk olma be ola bılır ben komseyle yapma gıt yalnıs ınsanla yapmdoue ızuldum
ynı yasamıyolar orası kesın ama neden bunu bana yapdı dıye uzuluyorum bakıre dıgılım dahaArtık olan olmus kendini harap etmenin manası yok
Bundan sonrakileri tanımadan birlikte olmazsın
Belki paraları yetmemiştir belki aileler arasında bi husumet cıkmıstır belki istedikleri olmamıstır
Soyadı aynıyda nikah kıyılmıstır hic bi kadın nikah kıyılmadan erkegin soyadını yazmaz
He aynı evde yasamıyolardır o ayrı
Uzaktan uzağa nişan nikah mı olur adam evlenmiş daha ne yapabilir
daha ne olsun nikahtan daha önemli bir şey var mı sen vazgeç ondan daha hayırlı insan çıkar karşına
olsun arkadaşım sen tövbeni et gerisini Allaha bırak o kişiyide Allaha havale et bakire değilsin diye hiç evlenmeyecek değilsin ya neleri çıkar karşına sabret ama uzak dur ondan nikah kıydığı eşini seninle aldatan ileride senide başkasıyla aldatır hem ayrılmasan ne olacak kuma mı olacaksın uzak dur kardeşim sen o kişidenBakire diğilm ama daha
Tabıı uzagım ama ne oldugunuda anlatmak ıstıyodum ama neyse bılerek yakdım kendımıolsun arkadaşım sen tövbeni et gerisini Allaha bırak o kişiyide Allaha havale et bakire değilsin diye hiç evlenmeyecek değilsin ya neleri çıkar karşına sabret ama uzak dur ondan nikah kıydığı eşini seninle aldatan ileride senide başkasıyla aldatır hem ayrılmasan ne olacak kuma mı olacaksın uzak dur kardeşim sen o kişiden
Sadece ilk tecrübeyi yanlış adamla yaşamışım de ve önüne bak . 27 yaşındasın çocuk değilsin .Aklında ilk olan değil , seni kadın gibi hissettiren kalıyor merak etme . İnan bana anısı bile kalmaz .Ya cok kötüyüm anlatamam mantikli düşünmeye çalışıyorum olmuyo delircem
Ya biriyle tanışdım hassas olduğum için bi şey var dedim tartışdım neyse telinde nikah resmi gördüm bide benle tanışmadan 4gün önce olmuş nikahdan döndüm dedi
Neyse yeniydik hiç bi şey yokdu aramızda o zaman
Bi gün gecmedi barışmaya işe geldi benden küs kalamıyodu
Neyse zamanla anlıycaksın kafanda kuruyosun falan filan
Ben 27yaşındayım bakireydim
Baya konuşduk kus kalınmıyodu ben kural koymusdum küs kalınmıycak dıye
Oda be dıyodumsa yapıyodu
Neyse bana seni kaybetmemek için nikahdan dondum demedim dıyo
Neyse ınstag yokdu sılmısdı
Bi şey bulamazdım yanı
Neyse bana bi şeyde yanımda olunca dogru ınsan düşünüp beraber oldum
Bu yaşa kadar bekle sonra yalnış insanla yap nasılım bi düşünün sonra zaten yıne bı sey ler var düşündüm
Tartışdık ıkı gın falandı ayrıyız engellemışdı bayramda çıkardı engeli
Sonra ınstag aktıv etmış ve bakdım kız onu takıp edıyo ve onun soy isminde
Düğünde bana ıptal olmusdu demişdi şimdi ogrendım hazırandaymış
Ya nasıl olucak neden ben kurcaladıhımı bıldıgı halde bakıre oşayına kadar gıtdı
Kız il dışında telını hep kont ederdım kızla beden nıkahdan sonra ayrılıp barıssın
Nolucak napıcam bılmıyorum bu kadar kendımı nasıl kullandırdım
Bı kez beraberlık yasadım bakırelıgım gıtdı 27yasında napıyım ben sıleyım demeyın anca o sılerse sıle bılırım
Kime lazımım bundan sonra çok kotuyum
Nasıl davranayım
Neden pekı engelden cıkarmıs
Hazıranda dugun delırcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?