• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldatmiş ola bilir mi

Sadece ilk tecrübeyi yanlış adamla yaşamışım de ve önüne bak . 27 yaşındasın çocuk değilsin .Aklında ilk olan değil , seni kadın gibi hissettiren kalıyor merak etme . İnan bana anısı bile kalmaz .
Siz bakiremiydiniz evlendiniz mi hic
Hani yani eskiden her kes bakmam derdi ama ben o zaman bakireydim simdi bilemiyorum

Seni bildiğin kullanmış , silme diyorsunda napçan bakireliğini verdin diye onun gibi hödükle evlenme hayalin mi var . İlerde de aynı şeyi sana yaşatacağı hiç aklına gelmedi mi ?

Madem bekaretiniz sizin için bu kadar kıymetliydi.
Neden bu kadar kolay gözden çıkardınız.
Hayır yani doğru düzgün tanımadığınız biriyle, neden?

Seni bildiğin kullanmış , silme diyorsunda napçan bakireliğini verdin diye onun gibi hödükle evlenme hayalin mi var . İlerde de aynı şeyi sana yaşatacağı hiç aklına gelmedi mi ?
Sildim zaten peki beni bi kere yapdim desem anlarlar mi evlenir mi baskadi

Madem bekaretiniz sizin için bu kadar kıymetliydi.
Neden bu kadar kolay gözden çıkardınız.
Hayır yani doğru düzgün tanımadığınız biriyle, neden?
Bu yasda bazen bakirelikden bikiyo kimse sevgili olmayinca denemek istiyo ama sonra pismanlik
Yasamadan bilemezsin

Bu yasda bazen bakirelikden bikiyo kimse sevgili olmayinca denemek istiyo ama sonra pismanlik
Yasamadan bilemezsin

Bu kadar pişman olacak kişi yapmasın yahu ama..
Tamam isterim sevişirim, beden benim, pişman olmam diyen 1 saat tanıdığı adamla yatsın isterse.
Ama ah vahh diyecek olan yapmasın, merak da etmesin.
Millet nikah masasından dönüyor.
Neyin garantisi var?

Bu kadar pişman olacak kişi yapmasın yahu ama..
Tamam isterim sevişirim, beden benim, pişman olmam diyen 1 saat tanıdığı adamla yatsın isterse.
Ama ah vahh diyecek olan yapmasın, merak da etmesin.
Millet nikah masasından dönüyor.
Neyin garantisi var?
Sende akil ver diyen olmadi soruya cevap veremiyosan bak gec

Sende akil ver diyen olmadi soruya cevap veremiyosan bak gec

:)
Aldatılmışsın ya da karısını seninle aldatmış.
Her türlüsü çirkin.
Tam olarak tanımadığın biri için sürpriz sonuç da değil..

Giden gitti. Çok da takma kafana artık..

Sildim zaten peki beni bi kere yapdim desem anlarlar mi evlenir mi baskadi
Canım rahat ol hiç kasma , anlıyorum seni. Erkek zevkine yapar , bayanların çoğu sevdiği için yapar. Erkekler ile kimyalarımızda duygularımızda farklı. Doğruyu söylesen tüh kaka derler , söylemezsen duyulursa yine tüh kaka olursun. Sen bu işi burda kapat , arkana bakma önüne bak. Erkek milleti ilk önce kendine baksın arkadaş , ben senin yerinde olsam söylemem (art niyetlilikten veya kandırmak değil amaç) Bizim toplumumuz bunu duymaya hazır değil özellikle bir bayansan hertürlü etiketi yapıştırıyorlar, erkek yapınca ona ADAM diyorlar.

Düzgün insanlarda var , ilerde öyle birine denk gelirsen , bakirelik mevzusunda hasta ruhlu , sapkın , takıntılı olmadığını annladığında evlenirsin. Bakireysen illa ki o gece kanama gelcek diye bişey yok , benim gelmedi mesela ama bazıları varmış dokktora götürüyormuş işte böylesine denk gelirsen arkana bakmadan kaç.

Nasil digildiniz bi kez mi yasamisdiniz yoksa bi kac kezmi sonra mi evlendiniz?
Peki yas kacdi esinizin ve sizin
Sormadi hic yani
Hayır sormadı . Ben o tarz soru sorulabilecek biri değilim . Konusu bile geçmedi.Zaten evlenmeden önce birliktelik yaşamıştık .Bakire olmadığımı biliyordu .
Bir kereden fazla yaşadım . Ayaklarımı yerden kesen adamla evlendim :)

Hayır sormadı . Ben o tarz soru sorulabilecek biri değilim . Konusu bile geçmedi.Zaten evlenmeden önce birliktelik yaşamıştık .Bakire olmadığımı biliyordu .
Bir kereden fazla yaşadım . Ayaklarımı yerden kesen adamla evlendim :)
Bende inan baskasiyla yapsaydim asla birakilacak biri digilim yani bu yapdigimin bok isi vardi yani ben kendi bilerek kendime yapdim desem iyidir
Her kes bakire demesi sey yapdi bana
Ne guzel peki bende anca evlenecegim kisinin o oldugunu bence yakinimda oturmasinda benle beraber evi paylasmak istemesinden anlarim dimi zaten bende nişan olsa yapıp ne dıyecegını gormek ısterım ınsallah dogru ınsan olur ıkıncı kez
Bu olay benı buyutucek galıba
Aynen oyle olmak lazım ko cesaret edemesın

Am
Canım rahat ol hiç kasma , anlıyorum seni. Erkek zevkine yapar , bayanların çoğu sevdiği için yapar. Erkekler ile kimyalarımızda duygularımızda farklı. Doğruyu söylesen tüh kaka derler , söylemezsen duyulursa yine tüh kaka olursun. Sen bu işi burda kapat , arkana bakma önüne bak. Erkek milleti ilk önce kendine baksın arkadaş , ben senin yerinde olsam söylemem (art niyetlilikten veya kandırmak değil amaç) Bizim toplumumuz bunu duymaya hazır değil özellikle bir bayansan hertürlü etiketi yapıştırıyorlar, erkek yapınca ona ADAM diyorlar.

Düzgün insanlarda var , ilerde öyle birine denk gelirsen , bakirelik mevzusunda hasta ruhlu , sapkın , takıntılı olmadığını annladığında evlenirsin. Bakireysen illa ki o gece kanama gelcek diye bişey yok , benim gelmedi mesela ama bazıları varmış dokktora götürüyormuş işte böylesine denk gelirsen arkana bakmadan kaç.
in insallah allah benı uzunce en guzelını nasıb eder bu kezde cok uzuldum guzel gunler gelsın

Bende inan baskasiyla yapsaydim asla birakilacak biri digilim yani bu yapdigimin bok isi vardi yani ben kendi bilerek kendime yapdim desem iyidir
Her kes bakire demesi sey yapdi bana
Ne guzel peki bende anca evlenecegim kisinin o oldugunu bence yakinimda oturmasinda benle beraber evi paylasmak istemesinden anlarim dimi zaten bende nişan olsa yapıp ne dıyecegını gormek ısterım ınsallah dogru ınsan olur ıkıncı kez
Bu olay benı buyutucek galıba
Aynen oyle olmak lazım ko cesaret edemesın
Siz biraz takıntılısınız sanırım :(
Bir kere bu konuyu kafanızdan çıkarın artık . .oldu bitti . kapatın
Akışına bırakın . Güzel anlar yaşayacaksınız bunu hatırlamayacaksınız bile eminim
kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz .

Ama canım olmuyo ya bırı bosanmıs oluyo yada nişanlı oluyo artık yakınımdan olmasa kımseyle konusmaya korkuyorum
Siz biraz takıntılısınız sanırım :KK43:
Bir kere bu konuyu kafanızdan çıkarın artık . .oldu bitti . kapatın
Akışına bırakın . Güzel anlar yaşayacaksınız bunu hatırlamayacaksınız bile eminim
kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz .[/QUOTE

İnsallah gelsin ya bırı bosanmıs oluyo yada nişanlı
Bekarda cıkınca eskıden kıskanclık yapardım salak gıbı
Daha kıskanmam kimseyi
Canım kıskansan ne olcak içinde olduktan snra sen arkanı dönesiye o b.ku yer. kıskançlık sevgileri ilişkileri yıpratır, bence de bu huyundan vazgeç.

Back