Beni aidattığı kızla yine görüşüyormuş

çok teşekkürler önerilerin için bugün konuşacağım bakalım.içimdeki herşeyi dökeyim.burada konuşmak bana çok iyi geldi.

be güzelim çıkarken aldatmış seni ayrılsana elini kolunu bağlayan ne
sanki çocukmu var çoocuk için sürdüreyim diyeceksin
off zor Allah yardımcın olsun ne diyeyim

hata yaptım hiç böyle düşünmemiştim ben.herşey çok farklı olacak zannediyodum.

Neyi bekliyosun hala sen?
Kızı üstüne kuma getirmesini mi?
Seviyorsunda o seni seviyor mu sence?
Hayır. Sevmiyor.
Bence çocuk felan olmadan sen en iyisi boşan.
Çünkü bu adam akıllanmaz.

Son düzenleme:
çok teşekkürler önerilerin için bugün konuşacağım bakalım.içimdeki herşeyi dökeyim.burada konuşmak bana çok iyi geldi.
kızlada mutlaka konuş..haddını bılsın...

göz göre göre yanlış bir evlilik yapmışsın

insanlar niye bile bile yanlışı seçerler sonra da dert yanarlar ben anlamıyorum
o kadar farklı ki anlatamam sanırım ben çok sevdiğim için hata yaptım mantıkla değilde duyguyla hareket ettim

Arkadaşlar arkadaşın kocasıyla konuşması daha önce hiçbirşeyi değiştirmemiş ki şimdi değiştirsin.
Kızla konuşsa ne olucak?
Hiç birşey.
Bu adamın evli olduğunu bilmiyor mu kız?
Biliyordur.
Ve buna rağmen kocanla beraberse kızla konuşman hiçbir anlam ifade etmez.
Aksine o kız gider kocanı fişekler kocan gelip sana sataşır.
Aklını başına topla.
Boşanmayıpta adamın seni defalarca aldatmasını mı istiyorsun?

kızlada mutlaka konuş..haddını bılsın...

Kızla konuşunca ne olucak ki...?? Kız tamam diyerek geri çekilse de olan olmuş artık...Zaman geri döndürülemez..Bu eşin aldattığı gerçeğini değiştirir mi ??

Hırsızın hiç mi suçu yok ??

evet karın bana bağırdı aşkım ben bunları haketmiyorum die adamın boynuna atılır sonra adam gelip konu sahibine sataşır :S

bilemiyorum sanırım herşey bitti de ben kabullenemiyorum canım yandığı için sanırım

göz göre göre yanlış bir evlilik yapmışsın

insanlar niye bile bile yanlışı seçerler sonra da dert yanarlar ben anlamıyorum
evlenecek tipler var evlenmiyecek tipler a be güzelim ömrünü feda etme böyle karekteri bozuk adamla!
Böyle aşk olmaz olsun

ne yani kocası ile konuşsa bir konuşma ile adam : tamam karıcım bu konuşman çok etkili oldu bir daha yapmıcam mı dicek ??
o kızla konuşsa kız : Tamam hanfendi yaptığım çok kötü bişi ben vazgeçtim al kocanı mı dicek ??
hiçç sanmıyorumm

Daha önce adamla konusup affetmiste ne olmus ki?
Adam akıllanmııs mı?
Hayır.
Akıllanmıcakta.
İstedigi kadar konussun.

Son düzenleme:
ya ne bılıyım ben kimsenın evlı bı adama yuz veremeyecegını dusunuorum belkıde ...belkıde harbıden kızın haberı yoktur .... evlenmış bi kere evlılıgıne sahıp çıkması lazım sonuçta...olmadı boşan olmazkı böle...her ınsan hatalar yapar...ben evlılıklerın bozulmamasından yanayım o yuzden kızla konuşmasını önerdım belkı kızın azcık aklı varsa akıllanır dıe...

Daha önce adamla konuusp affetmiste ne olmus ki?
Adam akıllanmııs mı?
Hayır.
Akıllanmıcakta.
İstedigi kadar konussun.

adam evlendiği sabah kızın telefonu ile uyanıyo daha ötesi var mı yahuu ?? o sırada beraber güzel bir kahvaltı yapıyo olmaları gerekiyordu kim aradı kavgası yerine ?? haksız mıyım ??

Allah korusun ama yerinde olsam hiçbirşey demeden çıkar giderim arasın aransın bu kadın nerede desın sorumluluğun onda sonuçta cebinide acma aileni arar muhtemel onlarda kızıma hakkettiklerini yaşatacaksan gel al desinler sen hiç muhattap olma derim çirkinleşme ona fırsat verme "bana bunu dedi kızınız" diyecek yüzü olmasın. bu acılarının mükafatını birgün alacaksındır hiç bir acı yerini mutluluga bırakmadan gitmez...
tabi sen bilirsin tercih senin

Kız akıllansa kaç yazar ki adam akıllanmadıktan sonra?
Bence kızın haberi vardır.
Bu evlilik hiç baslamamıs ki bozulsun.

Son düzenleme:

kızı koruma bence ?? bir şekilde öğrenmiştir şimdiye kadar ?? mesela gece çağırsa yatağınızdan çıkıp gidemez.. her daim görüşemez.. bunlardan bişiler anlaması lazım ..

adam evlendiği sabah kızın telefonu ile uyanıyo daha ötesi var mı yahuu ?? o sırada beraber güzel bir kahvaltı yapıyo olmaları gerekiyordu kim aradı kavgası yerine ?? haksız mıyım ??

Evet.
Vay be evlendigim ilk günün sabahında benim kocamı bir kız arıcak.
Sıkardı biraz.
O telefonu kafasında kırardım.

Evet.
Vay be evlendigim ilk günün sabahında benim kocamı bir kız arıcak.
Sıkardı biraz.
O telefonu kafasında kırardım.

ya vallahi büyük konuşmakta istemiyorumda ewi hanımda hani evlenmeden aldattığını görmüş yani .. keşke bunlara hiç mahal vermeden orada bitirseymiş işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…