- 16 Mart 2011
- 39
- 4
- 86
- 37
Bilgi için saol canım amin inşallah bu durumdan mağdur olan herkes için de bunu diliyorum. Ben de ataparkı tuttum kır bahçesi bununla ilgili bilgisi olan var mı? Varsa iyi kötü yorum yaparsa sevinirim. Burayı daha önceden de beğenmiştim fakat fiyatı çok yüksekti malesef gene o çok yüksek fiyattan tuttuk, Allah büyük kaporayı alırsak sadece allahından bulsun hepsi dicem ama alamazsak işte o zaman buranın parasının 3 katını çıkarıcam, 23 haziranda olcak düğünüm 19 mayısta olcak bi tahmin edin şimdi halimi...
Arkadaşlar haziranda Bener Restaurant'ta düğünüm olacaktı fakat bu sabah duyuyorum ki Bener Restauran yıkıldı!! Şimdi ne olacak, benim gibi mağdur olanlar hadi topiğe..
Bayanlar başına böyle birşey gelenler şimdi ne yapmalıyız? :2:
kızlar sızler ıcın cok uzuldum ama oranın sahıbı benım eskı patronum nerdeyse 2 aylık paramı vermedı ben cok sevındım daha beter olsun...sizlerede allah kolaylık versın.buarada beylıkduzunde bır emlak ofıslerı var ordan bulabılırsınız onları
Cnm mrb, sana da geçmiş olsun öyleyse peki hakkını neden aramadın, alamadın mı paranı? Bir de bana emlakçının detaylarını söylermsin mail olarakda atabilirsin elif.bilici_@hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?