Bener restauranta düğünü olanlar,restaurant bu sabah yıkıldı!!!

Kızlar şok şok şok... Benerden biri bugün nişanlımı aramış. Ne yaptınız yer bulabildiniz mi vs diye avalona yönlendirmek istemişler. Nişanlım da tabii ki yer bulduk sizden paramızı alacağız diyince önümüzdeki hafta içi uygun bir günde sizi arayıp paranızı ödeyelim demişler... Umarım dedikleri gibi olur. Aramaları bile büyük gelişme.. Inşallah hepiniz paranızı bir an evvel alır ve istediğiniz tarihe gönlünüzce bir yer bulursunuz. Elif ataparkı tutmuşsunuz ama tarihin 1.5 ay öne gelmiş :18: Eyvah eyvah diyorum nasıl yetişecek herşey allah yardımcınız olsun.. Ben de ataparkta yapacağım biliyorsun. Sordunuz mu siz de buranın durumu nedir yıkılma gibi birşey söz konusu mu vs diye? Inşallah herşey çoook güzel geçer ve iyi ki erkenden olmuş bitmiş dersiniz..

Bnde dün zar zor ulaşabildim. Ve pazar günü gelip paranızı alın dedi. Bakalım inşallah bi aksilik olmazda alırız paralarımızı...

Nihanistan çok teşekkür ederim cnm inş gerçekten öyle derim bir söz vardır bilir misin ölümle düğün tarihin yazılmıştır kaderine diye.. Demek ki benim zamanım buymuş öyle düşünüyorum her işte bir hayır vardır çünkü düşünsene milyonlarca insan evleniyor herkes tutuyor bir yer günü gelince evleniyor bizimkine bak herşey hazır düğün yerini taa Kasım'da ayarladık herşeyi itina ile düşünüyoruz, tıkır tıkır gidiyo işlerimiz, herkes imreniyor planlı programlı düzenli hallettiğimiz işlere, düğün gününü bekliyoruz derken pat salon yıkılıyor yani gerçekten şansızlık demicem sanki bir işaret :)) çok üzüldük biraz eğlenelim artık bir de biz 9 yıldır beraberiz nişanlımla ve 9 lu sayılar uğursuz sayımız bizim ve tuttuğumuz gün 19u, başka tarih bulamadık bir de bence ertelenmemeli çünkü bu tarihi bile ararken nişanlımda bende çok gerildik, ileriye atmamız bizim için daha tehlikeli bir hal alabilirdi o yüzden bugün nasipmiş Allah yardımcımız olur inş. Bi perde ve halılarım kalmıştı şimdi deli gibi onları halletmeye çalışıyoruz

Canım unuttum söylemeyi normalde avcılar sahili komple yıkım kararı mahkemesi sürüyormuş yalnız bunun sebebi deprem bölgesi olması ve hasarlı inşalar şunu öğrendim, Atapark devletin değilmiş, özelmiş kişiye buyüzden de yıkım kararı gözükmüyor, ki öyle olsa sanırım senin düğün yapacağın yerde şuan bukadar tadilat düzenleme yapmazlardı senin nezamandı buarada? Benimki yemekli yapılan yer vardı ya çimli orada olacak kızlar dua edin bana bukadar şeyden sonra o gün bari yağmur yağmasın

Canım atapark hem dış görüntü hemde hizmet bakımından benerden bin kat daha kaliteli için rahat olsun. Bende ataparkı tutacaktım ama yağmura çözüm üretemediği için vazgeçtim. İnşallah senin düğününde yağmur yağmaz :)

Kizlar benim sizn yardminiza ihtyacm var benerle anlasip da sonradan anlasmayi bozmayip onlarin buldugu baska yerde yapacak olablar bana bi yazabilirmi lutfen cok acil

kızlar sızler ıcın cok uzuldum ama oranın sahıbı benım eskı patronum nerdeyse 2 aylık paramı vermedı ben cok sevındım daha beter olsun...sizlerede allah kolaylık versın.buarada beylıkduzunde bır emlak ofıslerı var ordan bulabılırsınız onları

Cnm mrb, sana da geçmiş olsun öyleyse peki hakkını neden aramadın, alamadın mı paranı? Bir de bana emlakçının detaylarını söylermsin mail olarakda atabilirsin elif.bilici_@hotmail.com

Cnm mrb, sana da geçmiş olsun öyleyse peki hakkını neden aramadın, alamadın mı paranı? Bir de bana emlakçının detaylarını söylermsin mail olarakda atabilirsin elif.bilici_@hotmail.com

canım nereye arıyosun?az once aradılar benı mahkemeye verıceklermıs.herseye ragmen bırde hakaret duyuyosunuz.ben ıcımden gecenı yazdıgım benım kızımın rızkıydı oo.dahada bısey demem.hakk yıyenın canı cıksın ınsallah......

Çok iyi! Bu demek oluyor ki bu herifler bizi burdan da takip ediyor ve yazdıklarımızı okuyorlar. Doğru tahmin etmişim. Yeni bilgi, parayı almaya gidiyorsunuz ortada sözleşme falan yok onların elinde. Sözleşmeyi alıp dönüyorsunuz... pırrr piyasada kimse yok.1000 lira parayı ödemeye acizler şuan. Ama kusura bakmasınlar düğünüme bu kadar az zaman kalmışken o paraya ihtiyacım var ve ha bugün ha yarın alacağım.Hazır etseler iyi olur! Bu arada eğer sigortasız eleman çalıştırmış ve maaş ödemesi yapmamışlarsa yepyeni mahkeme yolları asıl onları bekler. Onların kanuncusu değil T.C. hukukçuları konuşur mahkemede.Hiç sıkma canını da. Allah kimsenin hakkını kimseye bırakmaz.

gerçekten çok geçmiş olsun.Yaptıkları büyük bir terbiyesizlik.Yardımcı olmak isterim sizlere. Düğün için uygun yerleri sıralayayım ben size..Bakırköy'de Gönül Davet var.Onun birçok yeri var.Avcılar,Bakırköy,Fatih en son da Beylikdüzü'ne açılacaktı..Benim nişanım Gönül Davet Beygen'de oldu.Güzel bir yerdi,tavsiye ederim.Tabi aksilikler yaşandı ama genel olarak iyi bir yer.Sonra bir diğer yer Atapark.Orası da çok güzel..Bakırköy Vakfı Spor Tesisleri çok hoş bir yer.Papuli Restaurant,Gizli bahçe çok güzel yerler ama ters kalıyor yerleri biraz..Aklıam gelenler bunlar umarım biraz da olsa işinize yarar...

Arkadaşlar ben sonunda evlendim :) hemde düğün salonunda 3. kez düğün mekanım değişti ne hoş dimi, Benerle de alakamız kalmadı ödememizi yaptılar.

Elif hanım mutluluklar dilerim umarım hersey gönlünce olmuştur düğününüz nerede oldu acaba bizlerle paylaşırsanız sevinicez bende tereddütler içindeyim o yüzden soruyorum şimdiden cevabınız için teşekkürler mutluluğunuz ömür boyu sursun inşallah bir yastıkta kocayin tekrar tebrik ediyorum Elif hanım sizi

Benim durumum tam bir trajediydi cnm daha öncede söyledim ya ben düğünüme dair aklına gelebilecek herşeyi Kasım ayında halletmiştim tüm ayrıntılarıyla hazırdı herşey, sonra bener yıkıldı sonra ataparkı tuttuk ayın 19unda televizyon radyo heryer bangır bangır o günün sağnak yağışlı hatta sele dikkat uyarısı vermesine rağmen ayın 18ine kadar ümidimi yitirmedim o gün kınam oldu şakır şakır yağdı yağmur ve çaresizce Ezo yu buldular, son gün son dakika ve düğünüm Ezo'da oldu kimse tutmasın orayı asla düğünü, organizasyonu bilen bir yer değil ya da bana öyle denk geldi, aceleyle olması sebebiyle bilemicem, ama çok kötüydü. Ataparkın yemekleri bir harika onu söyleyebilirim, Atapark Ezoya taşındı tüm elemanlarıyla servisi de güzeldi ama mekan hayalimdeki yer olmadığı için belki, hiç iyi değildi. BUARADA O GÜN YAĞMUR YAĞMADI!! Ataparkda düğünü olanlarada tavsiyem müzisyene ve fotoğrafçıya dikkat gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum amatörler...
Hatta bir anımı anlatıcam sizlere dökeyim bari içimi düğün esnasında istediğimiz şarkıyı bulamayınca ve internetleri de olmadığı için kendi Iphonumun internetiyle bağlanıp istediğim şarkıyı yutube dan çaldırdım siz düşünün artık gerisini. Burdan yazdıklarımı okuyorlarsa da çok üzgünüm ama gerçekler bunlar !!
Fotoğrafçısıyla da anlaşma yaptık tüm fotoların datası karşılığı belli bir meblaya ve düğün sonunda hepsini aldık fakat video montajdan sonra almaya gittiğimizde bizden biraz daha para aldı helal etmediğimi de söyledim zaten kendilerine.
Ben 9 yıldır bu adama aşığım, neler neler oldu engel olmak ama biz sonunda evlendik şimdi içim azıcık cız etse de hayalimdeki düğün olmadığı için onun aşkı unutturuyo bence önemli olan da bu artık ve nihayet evliyiz, MUTLUYUZ :))
Bir de son birşey burdan tüm evlenecek ve hazırlık içinde olan arkadaşlarıma sesleniyorum, bu önemli adımı atarken hayatıma en büyük iz bırakan şu oldu, tarih,mekan,zaman,saç,makyaj,kuaför,fotoğraf çekimi,gelin çiçeğiniz :) siz ne yaparsanız yapın ne planlar ne hayaller kurarsanız kurun olmayacaksa birşeyler oluyo ve olmuyo o yüzden germeyin kendinizi çok plan yapmayın çok önceden hazırlanmayın çok beklenti içinde gitmeyin soyadlarınızın birleşeceği o yere sadece mutlu olmaya bakın geri kalan herşeyi unutun... Herkese bol şans Allah hepiniz için hayırlısını nasip etsin inş.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım, sonunda olumsuzluklarda olsa muradınıza ermişsiniz, darısı bizlerin başına artık

Arkadaşlar merhaba ben de bener mağduruyum. Benim öğrenmek istediğim birşey var acaba bener le sözleşme yapanlar kaparolarını alabildiler mi??

21 nisanda nişanım var ben bu kadar kısa sürede nasıl bi yer bulucam ataparkin fiyatları hakkında bilgisi olan yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…