Benim durumum tam bir trajediydi cnm daha öncede söyledim ya ben düğünüme dair aklına gelebilecek herşeyi Kasım ayında halletmiştim tüm ayrıntılarıyla hazırdı herşey, sonra bener yıkıldı sonra ataparkı tuttuk ayın 19unda televizyon radyo heryer bangır bangır o günün sağnak yağışlı hatta sele dikkat uyarısı vermesine rağmen ayın 18ine kadar ümidimi yitirmedim o gün kınam oldu şakır şakır yağdı yağmur ve çaresizce Ezo yu buldular, son gün son dakika ve düğünüm Ezo'da oldu kimse tutmasın orayı asla düğünü, organizasyonu bilen bir yer değil ya da bana öyle denk geldi, aceleyle olması sebebiyle bilemicem, ama çok kötüydü. Ataparkın yemekleri bir harika onu söyleyebilirim, Atapark Ezoya taşındı tüm elemanlarıyla servisi de güzeldi ama mekan hayalimdeki yer olmadığı için belki, hiç iyi değildi. BUARADA O GÜN YAĞMUR YAĞMADI!! Ataparkda düğünü olanlarada tavsiyem müzisyene ve fotoğrafçıya dikkat gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum amatörler...
Hatta bir anımı anlatıcam sizlere dökeyim bari içimi düğün esnasında istediğimiz şarkıyı bulamayınca ve internetleri de olmadığı için kendi Iphonumun internetiyle bağlanıp istediğim şarkıyı yutube dan çaldırdım siz düşünün artık gerisini. Burdan yazdıklarımı okuyorlarsa da çok üzgünüm ama gerçekler bunlar !!
Fotoğrafçısıyla da anlaşma yaptık tüm fotoların datası karşılığı belli bir meblaya ve düğün sonunda hepsini aldık fakat video montajdan sonra almaya gittiğimizde bizden biraz daha para aldı helal etmediğimi de söyledim zaten kendilerine.
Ben 9 yıldır bu adama aşığım, neler neler oldu engel olmak ama biz sonunda evlendik şimdi içim azıcık cız etse de hayalimdeki düğün olmadığı için onun aşkı unutturuyo bence önemli olan da bu artık ve nihayet evliyiz, MUTLUYUZ :))
Bir de son birşey burdan tüm evlenecek ve hazırlık içinde olan arkadaşlarıma sesleniyorum, bu önemli adımı atarken hayatıma en büyük iz bırakan şu oldu, tarih,mekan,zaman,saç,makyaj,kuaför,fotoğraf çekimi,gelin çiçeğiniz :) siz ne yaparsanız yapın ne planlar ne hayaller kurarsanız kurun olmayacaksa birşeyler oluyo ve olmuyo o yüzden germeyin kendinizi çok plan yapmayın çok önceden hazırlanmayın çok beklenti içinde gitmeyin soyadlarınızın birleşeceği o yere sadece mutlu olmaya bakın geri kalan herşeyi unutun... Herkese bol şans Allah hepiniz için hayırlısını nasip etsin inş.