Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende sizden çok daha mağdur durumdayım. 29 nisanda Nişanım vardı çnk benerde. Çok şükür dün Armoni düğün salonlarını aynı güne ayarlayabildim.Ve maddi yönden gerçekten sıkıntı oldu bizim için. sonuçta iyi bir kapora vermiştim Benere.
Sizden ricam, Benerin hiçbir telefonu cevap vermiyor. Siz kimle görüştünüz, ve hangi numaralardan görüştünüz? Lütfen yardımcı olun, görüşen arkadaşlarımız varmış çnk aranızda. savcılığa dilekçede vericem, ama belki daha kısa sürede ödememizi geri yaparlar.
Başka yerlerde kır düğünü için en az kokteyli fiyatlar 35den başlıyo. Canım halkalıda bi yer vardı, Papuli restaurant burayla bi görüş istersen, ben mail ile ulaşmıştım, kokteyli menü alkolsuz 35 demişlerdi.
Canım görüşmezmiyim gittim gördüm bile bu hafta sonu ful dışarda mekanları gezdim sarıyer ozan restauran mehmet restaurant papuli ataköşk atapark lal restaurant hepsine baktım papuli çok garip biryerde insanların bulması biraz zor ve yolları da çok bozuk sarıyer de ki restaurantlar okadar uzakki arabası olmayanlar mümkün değil gelemez kısacası henüz halledemedim bunlar dışında önerileri olan varsa yazarsa çok sevinirim:2: