• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bener restauranta düğünü olanlar,restaurant bu sabah yıkıldı!!!

Kuzenimde aynı durumdan magdur...bizde düşünmüştük ama ben gidip bakınca pek sevmemiştim...Kuzenim tutuncada vazgeçmiştik...Ucuz atlatmışız...Hepinize geçmiş olsun...

Magdur olan tum arkadaslar bir olup ne yapicamizi konusalim mailide yazmstim en onemli ayrintimzdi bu bizim simdi bukadar kisa zamanda sil bastan durumdayiz

Ayy cok sasırdım ve uzuldum sızın adınıza kızlar :( Bızde nısanlımla orayı begenmıstık ama ıcımıze pek sınmedıgı ıcın kır dugunumuzu baska bır mekanda yapmaya karar verdık ve tuttuk sukurler olsun..
Iyı kı orayı tutmamısız tutanlara da yanı sızlere Allah kolaylık versın umarım gonlunuze gore bır yer hemen bulursunuz mutluluklar ..

merhaba hepimiz aynı durumdayız ve çğumuz da oturup kara kara ne yapabiliriz diye düşünüyruz.bener yıkılmış cümlesini duyduğum anda öylece kalakaldım.çok önceden bilinen bir durum diye düşünüyorum.oldu artık ne yazıkki umarım hepimiz kesemize göre biyeri istediğimiz tarihe bulabiliriz.Bener de sadece 9 eylül boş diye orayı alıp nikah tarihimi de benere göre almıştım.istediğim bir tarihi bulmak ta çok zor olacak şimdi.arkadaşlar bu maduriyet için ne yapabiliriz.hepimize geçmiş olsun:(

Evet kizlar tam 2senedir belliymis yikilacagi ama diretiyolarmis bircok yerede borclari varmis bu yaza kadarda 400 kisiye ywr satmislar...yaziklar olsun bizi boyle magdur edipte rahat bir hayat surebilceklermi hayatinizda birkere yasayacaginiz en onemli gunde bukadar insanin hayalini yikan ve bu ise ortak olan kisiler iki yakasini bir araya getirebileceklermi bugun avalona gittim berbat berbat berbat bir yer!! kir dugunu yapcaz orda dediler gittik gorusmeye abla otoparki acalim size istersenz dediler o is yalan dediler ne rezil bir durumdayiz yarabbim ortaklarndan biri ordaydi bizi gorunce kacti babasi orda calisan arkadasimiz hadi su soyledklerimede bir cvp versene vicdanin rahat yazabilcekmisn bakalim ne gerekiyosa yapalim ne gerekiyosa!!

Kızlar bende sizden çok daha mağdur durumdayım. 29 nisanda Nişanım vardı çnk benerde. Çok şükür dün Armoni düğün salonlarını aynı güne ayarlayabildim.Ve maddi yönden gerçekten sıkıntı oldu bizim için. sonuçta iyi bir kapora vermiştim Benere.

Sizden ricam, Benerin hiçbir telefonu cevap vermiyor. Siz kimle görüştünüz, ve hangi numaralardan görüştünüz? Lütfen yardımcı olun, görüşen arkadaşlarımız varmış çnk aranızda. savcılığa dilekçede vericem, ama belki daha kısa sürede ödememizi geri yaparlar.

Kızlar bende sizden çok daha mağdur durumdayım. 29 nisanda Nişanım vardı çnk benerde. Çok şükür dün Armoni düğün salonlarını aynı güne ayarlayabildim.Ve maddi yönden gerçekten sıkıntı oldu bizim için. sonuçta iyi bir kapora vermiştim Benere.

Sizden ricam, Benerin hiçbir telefonu cevap vermiyor. Siz kimle görüştünüz, ve hangi numaralardan görüştünüz? Lütfen yardımcı olun, görüşen arkadaşlarımız varmış çnk aranızda. savcılığa dilekçede vericem, ama belki daha kısa sürede ödememizi geri yaparlar.

Canım bana mailden ulaş yukarda yazmıştım

Ya herkes biryerler bulabiliyor çok şükür ama benim hayallerim vardı kır düğünü olacaktı şimdi kır düğünü için en ucuz fiyatlar 45TL kişi başı hemde tarihlerim hep dolu ben napıyım şimdi ya düğün salonu olsa illaki bulurum bir yer ama tüm hayallerime de veda ederim..

Başka yerlerde kır düğünü için en az kokteyli fiyatlar 35den başlıyo. Canım halkalıda bi yer vardı, Papuli restaurant burayla bi görüş istersen, ben mail ile ulaşmıştım, kokteyli menü alkolsuz 35 demişlerdi.

Başka yerlerde kır düğünü için en az kokteyli fiyatlar 35den başlıyo. Canım halkalıda bi yer vardı, Papuli restaurant burayla bi görüş istersen, ben mail ile ulaşmıştım, kokteyli menü alkolsuz 35 demişlerdi.

Canım görüşmezmiyim :( gittim gördüm bile bu hafta sonu ful dışarda mekanları gezdim sarıyer ozan restauran mehmet restaurant papuli ataköşk atapark lal restaurant hepsine baktım papuli çok garip biryerde insanların bulması biraz zor ve yolları da çok bozuk sarıyer de ki restaurantlar okadar uzakki arabası olmayanlar mümkün değil gelemez :( kısacası henüz halledemedim bunlar dışında önerileri olan varsa yazarsa çok sevinirim:2:

evet benerin önünde duran takım elbiseli ağır abiler gittiğimizde bir sorun mu var abi modundalar.sanki herşey gayet normalmiş gibi..avalona yönlendiriyorlar herkesi.benerin işletmecisi bugün devir alıyormuş avalonu.ama hakkatten berbat bir yer.Dursun beye ulaşmak için numara sorduğumuzda kimse numarasını bilmiyor nedense.!!Dursun beyin ismini duyan herkesin surat ifadesi değişiyor.bu kadar stres magduriyet,içeride bulunan onca kapora..hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.

Canım görüşmezmiyim :( gittim gördüm bile bu hafta sonu ful dışarda mekanları gezdim sarıyer ozan restauran mehmet restaurant papuli ataköşk atapark lal restaurant hepsine baktım papuli çok garip biryerde insanların bulması biraz zor ve yolları da çok bozuk sarıyer de ki restaurantlar okadar uzakki arabası olmayanlar mümkün değil gelemez :( kısacası henüz halledemedim bunlar dışında önerileri olan varsa yazarsa çok sevinirim:2:

http://www.kadinlarkulubu.com/dugun-mekani/341280-avrupa-yakasi-nda-buldum-kizlaaaarrkir-dugunu.html

canım bak burda arkadaş Huzur bahçesi diye bi yerden bahsetmiş, bide buraya bak istersen

Arkadaşlar bende bener restaurant mağdurlarındanım temmuzda düğünüm var yıkıldığını görünce şok oldum ne yapacağımı şaşırdım kaporamızı almaya çalışıyorum peşini bırakmayın aynı zamanda yer araştırması yapıyorum aynı bölgede elıte garden diye yeni bir yer açılmış çok beğendim hatta daha güzel diyebilirim yeni oldukları için tarih olarak çuğu günleri müsait adresi yazıyorum denizköşkler mahallesi.dr.sadık ahmet cad.no:99 diye geçiyor tel.0212 593 49 50 yardımcı olabildiysem ne mutlu kesinlikle görmenizi tavsiye ederim allah yardımcınız olsun..

Arkadaşlar bende bener restaurant mağdurlarındanım temmuzda düğünüm var yıkıldığını görünce şok oldum ne yapacağımı şaşırdım kaporamızı almaya çalışıyorum peşini bırakmayın aynı zamanda yer araştırması yapıyorum aynı bölgede elıte garden diye yeni bir yer açılmış çok beğendim hatta daha güzel diyebilirim yeni oldukları için tarih olarak çuğu günleri müsait adresi yazıyorum denizköşkler mahallesi.dr.sadık ahmet cad.no:99 diye geçiyor tel.0212 593 49 50 yardımcı olabildiysem ne mutlu kesinlikle görmenizi tavsiye ederim allah yardımcınız olsun..

Arkadaşlar bende bener restaurant mağdurlarındanım temmuzda düğünüm var yıkıldığını görünce şok oldum ne yapacağımı şaşırdım kaporamızı almaya çalışıyorum peşini bırakmayın aynı zamanda yer araştırması yapıyorum aynı bölgedeki mekanları gezin ELITE GARDEN diye yeni bir yer açılmış çok beğendim hatta daha güzel diyebilirim yeni oldukları için tarih olarak çuğu günleri müsait ben aynı tarihime yer buldum adresi yazıyorum denizköşkler mahallesi.dr.sadık ahmet cad.no:99 diye geçiyor tel.0212 593 49 50 yardımcı olabildiysem ne mutlu kesinlikle görmenizi tavsiye ederim allah yardımcınız olsun..

YA cnm simdi faceden baktim resimlerine ama bahce goremedm kir dugunumu konsepti biliyonsn yada gittinmi gormeye yarn arcam ona gore tesekkur ederm ayrca

Huzur bahçesi Ataparkın tam karşısı. Orası da güzel bir yer canım.
Onun da yanında. Atapark 'nin karşısında balaban yüzme havuzu var. İnternetten bak istersen. havuz başı düğünleri yapılıyor orda da

Benerle ilgili gelişmeleri lütfen açık açık paylaşalım birbirimizle. O adamların yanına kalmayacak bu durum. Bunları okuyor olabileceklerini biliyorum. Bu yüzden de kuruşu kuruşuna ödemek zorunda olduklarını hatırlatıyorum!!!

Back