• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bener restauranta düğünü olanlar,restaurant bu sabah yıkıldı!!!

Çok teşekkür ederim canımcım bugün yine oralardayız ailemle de şu Balabana bi gidip görcez inş halletmiş oluruz bugün :(

Arkadaslar oncelikle herkese merhabalar bende benerde dugun yapacaklardan biriyim hepimize gecmis Olsun ayni zamanda bener restaurant yoneticilerine de gecmis olsun diyorum cunku bende once kizdim sonra olaylari inceleyince mekan sahiplerinin o gunden beri yer aramalari insanlari magdur etmemeye calismalari bir nebzede olsa beni sevindirdi cunku bu meselelerin siyasi olmasi sebebiyle beneri yikiyorlar calisanlar ve sahibi veya sahipleri bizler gibi magdur ediliyorlar.ben gorusmemde kir dugunu yapacaktim banada avalon , atakosk ve pasaeli kent park denildi.bende kendime pasaeli kent park,I sectim isteklerime en yakin burayi buldum nasibimde bunlari yasamak varmis cok sukur sorunumu Cozdum.ben mutluyum tesekkurler bener calisanlari tesekkurler gercekten yuz ustu birakip kacmadiginiz icin

Arkadaslar balabanda yikilcak diyorlar dikkatli Olun tekrar bir magduriyet yasamayalim herkese kolay gels in hakkimizda hayirlisi neyse o Olsun insallah

Arkadaslar ne diyecegimi bilemiyoum:(( cok cok gecmis olsun hepinize cok sinir bozuy bir durum gercekten, bizde nisanlimla bakmayi dusunmstk ama 9 eylul icin le parc de meriage ile anlastik istersenz bakin sizde kisi basi 45-85 arasi degisiyor,tekrar cok cok gecmis olsun bende gecn sabh gorunce soka girdm ve acaba organizasyon varmdr die dusundm onlarca varmis yoneticelerine pess diyorum insanlari simdi kendi uygn gordukleri yere mecbr birakiolar:(

Arkadaslar oncelikle herkese merhabalar bende benerde dugun yapacaklardan biriyim hepimize gecmis Olsun ayni zamanda bener restaurant yoneticilerine de gecmis olsun diyorum cunku bende once kizdim sonra olaylari inceleyince mekan sahiplerinin o gunden beri yer aramalari insanlari magdur etmemeye calismalari bir nebzede olsa beni sevindirdi cunku bu meselelerin siyasi olmasi sebebiyle beneri yikiyorlar calisanlar ve sahibi veya sahipleri bizler gibi magdur ediliyorlar.ben gorusmemde kir dugunu yapacaktim banada avalon , atakosk ve pasaeli kent park denildi.bende kendime pasaeli kent park,I sectim isteklerime en yakin burayi buldum nasibimde bunlari yasamak varmis cok sukur sorunumu Cozdum.ben mutluyum tesekkurler bener calisanlari tesekkurler gercekten yuz ustu birakip kacmadiginiz icin

Cnm mrb bir tek pasaeliyi gormedm riva etsem anlatrmisn yarin kesn bi karar vermem lazim acil donermisin resimlerde duz bir alan gozukuyo olursa organizasyonu nasil olcak nolur yaz bana en kisa zamanda

Cnm burasi yoksa tesislerin icindeki yermi normal saol ama kapilar disaryada aciliyo pist ve muzik icerde heryeri cam olan bi yer orasimi?

Canim merhaba bence gidip görmelisin internetten pek verimli değil ,görüntüler organizasyonda onceden istediklerim mevcut.kirdugunu olarak yapılacak ben havuz basi mekan için anlaştım havuz bası 250/300 kisi alıyor .dediginiz yerlerdeki camlar kırma cam açılıyor açıldığında ( bahceyle)birleşiyor 800/900kisi alıyor birleştiğinde süslemeler de olunca çok sık bir mekan oluyor hatta benlerden daha havalı olduğunu düşünüyorum .anlastigim insanlarla yoluma devam ediyorum çünkü bu mutlu günümü en iyi sekilde geçirmek istiyorum.bana alternatifler sundular cazip geleni sectim.bana Dursun bey yardımcı oldu hicte denildiği gibi birisi değil sagolsun.sizin düğün ne zaman Canim umarım yardımcı olmusumdur sanada kolaylıklar diliyorum umarım istediğin gibi bir düğün olur mutluluklar Canim.

Arkadaslar havalar hep böyle yağmurlu ve kapalı olacakmış Haziran ortasına kadar dünkü gazetede okudum bende kır düğünü yapacagım açık hava havuz bası pasaeli kent Park'ta lütfen dua edin yağmur olmasın dua eden herkese sonsuz teşekkürler Allah razı olsun hepinizden.

Arkadaşlar bende benerin yıkılmasından nasibini alanlardanım. Benerin sit alanı üzerinde olduğunu ve yıkılacağını taaa ocak ayından beri biliyordum o yüzden beneri seçeneklerimin arasına bile sokmadım. Beni şoka sokan benerin yıkılacağını bildiği halde eylül ayına kadar 300 düşün sözleşmesi yapmaları. Neyse ben beneri değil avalon u tuttum. Avalon iki katlı bir mekan. Üst katında bar vardı orda gençler eğlenecek biz aşağıda düğünümüzü yapacaktık. Amam bener devir almış. Dün beni aradılar böyle böyle dediler sizin düğünde aksama yok dediler ama ben şüphelendim.

Avalona gittim bana demesinler mi sizin düğününüz üst katta. Nasıl üst katta dedim şok oldum üst kat bar. Barı düzenleyip düğün salonu haline getiriceklermiş. Sinirden elim ayağım titredi hala aynı durumdayım. Ben bir tek benim düğünüm olacak diye tuttuğum mekanda şimdi 3 düğün olacak. Bener yıkıldıysa benim düğünümün benim ne suçum var. şurda kaldı 50 gün yer bulmam imkansız. 9 haziran tarihi ful dolu.

avalon a 1000Tl kapora verdik. Kaporayı geç kuaförüm dış çekim fotoğrafçım davetiyelerim hediyeliklerim her şeyim hazır. Bunların hesabını kim verecek bana verilern manevi zararı kim karşılayacak. Bunların hepsini geçtim ordaki Türkücü Sinan denilen dııt dıtt bize hikaye anlatıyor way efendim bigünde gelmişte yıkmışlarda yıktılarsa banane ulan ben ocak ayında avalon bahceyi tutmuşum sen nasıl benerdeki düğünü benim mekanıma koyarsın. Anlattı hikayeleri bizde ağzımı açıp dinlemedik tabiki. Babam avukat dediki böyle saçmalık mı olur kimi kandırıyorsunuz ben hukuçuyum dedi babamada dediki sen hukukcuysan bende kanuncuyum buranın kanunu bu falan dedi. Şimdi hem verdikleri zarardan dolayı tazminat davası hem hakaret davası hemde avalondan kaporayı almak için ayrı ayrı 3 dava birden açacağız. Parayı almakta bitmeyecek süründürücem bu pislikleri. Dinsizin hakkından imansız gelir.

Siz siz olun sit alanlarındaki mekanları tercih etmeyin tekrar canınız yanmasın. 9 haziranda düğünü olan insanlara da avalon bahceyi gösterdilerse inanmasınlar çünkü orası taa 0cak ayında bize rezerve edilmişti bile.

Didem senin durumunda kötü :S Umarım sorunu halledersiniz, ya da başka bir yer ayarlayabilirsiniz.

Arkadaşlar bu Benerle görüşüp, parasını geri alan oldumu bu hafta içinde ?

Aaaa kızlar yıkılmıştı dediniz benim düğünüm orda oldu 2009 da çokluk guzelbir düğün oldu rüya gibiydi.... Ne olmuş kızlar nasıl yikilmis

Didem senin durumunda kötü :S Umarım sorunu halledersiniz, ya da başka bir yer ayarlayabilirsiniz.

Arkadaşlar bu Benerle görüşüp, parasını geri alan oldumu bu hafta içinde ?

Başka bir yer bulamıyorum canım benim günüm yani 9 haziran cumartesi hep dolu 8 haziran cuma boş ama fiyatlar inanılmaz uçuk ve cuma olsun istemiyorum. Avalonla görüştük alt katta yapmayı kabul ettiler (kabul etmek ne kelime oluyorsa zaten alt kat diye anlaşmıştık! ) İçimde bir korku var bener mağduru ailede biz alt katta yapacağız diye tutturursa düğün sahipleri birbirine girecek. Canım çok sıkkın. Hiç bir şey yapmaya hevesim kalmadı.

Kizlar topigi acan ben olaraktan hala malesef kaporayi alamadk
Fakat sunu ogrendimki kaporayi vermezlerse tazminat davasini acip rahatlikla alabilirmisiz cunku isletme ismi dugun yapmaya devam ediyo hemde kaporanin bikac katini manevi ve sahsi tazminatla cunku buraya sizi
nde ogrendgniz uzere aylar once tebligat gitmis yikim icin biz %100 dolandirildik Herneyse didem 35 seninle baska bir topikte daha konustuk sanirim bu baler icin sanirim sonra vazgecip orayi tuttun senin icinde cok uzuldum bener ve baleri gorup avalonu avalonu tutmana sasirdim biraz ama ins hayirlisi olur ama ben senin yerinde olsam asla riske atip en guzel gunumu rezil etme buna sebep olanlari reIl ederdm madem ailen hukukcu neden hakkini aramaktan vagectin bunu da paylasirsan bizlerle cok mutlu olurum. ayrica arkadaslar oncelike sunu soliyim baler havuzunda suren bir mahkemesi var yikim icin lutfen belediyeden arastrmadan hicbir yeri tutmayin!! Bunun disinda bizim maddi manevi zararimizi kim karsilicak bizde tuttuk baska yeri tam 3 kati para odeyerk gunah degilmi bu tum misafirlerimizin biletleri iptal oldu tekrar bilet alcaklar ailemle ettigim kavgalar kaynananamla tartismalarim sabaha kadar doktugum gozyaslari kim vercek ya bunun acisini hic bir aksaklik olmasin diye ben bu yeri kasim ayinda tuttum gunlerce kostur kostur yer aradik nisanlimla suan ne noktadayi olsunda artik iyi kotu nasil olursa olsun yaziklar olsuntum sebep olanlara :,(

Beylikdüzü'nde bulunan otelimizde düğün/nişan/sünnet/kokteyl organizasyonları düzenlemekteyiz. Uygun fiyatlarla en iyi hizmeti alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar topigi acan ben olaraktan hala malesef kaporayi alamadk
Fakat sunu ogrendimki kaporayi vermezlerse tazminat davasini acip rahatlikla alabilirmisiz cunku isletme ismi dugun yapmaya devam ediyo hemde kaporanin bikac katini manevi ve sahsi tazminatla cunku buraya sizi
nde ogrendgniz uzere aylar once tebligat gitmis yikim icin biz %100 dolandirildik Herneyse didem 35 seninle baska bir topikte daha konustuk sanirim bu baler icin sanirim sonra vazgecip orayi tuttun senin icinde cok uzuldum bener ve baleri gorup avalonu avalonu tutmana sasirdim biraz ama ins hayirlisi olur ama ben senin yerinde olsam asla riske atip en guzel gunumu rezil etme buna sebep olanlari reIl ederdm madem ailen hukukcu neden hakkini aramaktan vagectin bunu da paylasirsan bizlerle cok mutlu olurum. ayrica arkadaslar oncelike sunu soliyim baler havuzunda suren bir mahkemesi var yikim icin lutfen belediyeden arastrmadan hicbir yeri tutmayin!! Bunun disinda bizim maddi manevi zararimizi kim karsilicak bizde tuttuk baska yeri tam 3 kati para odeyerk gunah degilmi bu tum misafirlerimizin biletleri iptal oldu tekrar bilet alcaklar ailemle ettigim kavgalar kaynananamla tartismalarim sabaha kadar doktugum gozyaslari kim vercek ya bunun acisini hic bir aksaklik olmasin diye ben bu yeri kasim ayinda tuttum gunlerce kostur kostur yer aradik nisanlimla suan ne noktadayi olsunda artik iyi kotu nasil olursa olsun yaziklar olsuntum sebep olanlara :,(

Canım kaporayı alamamanıza çok üzüldüm ancak sende öğrenmişsin zaten dava açarak nerdeyse 3 katı fiyatı geri alırsın ama peki işin manevi kısmı ne olacak? Ben dediğim gibi davetiye şeker kuaför fotocu her şeyi ayarlamıştım. Şimdi neden vazgeçtiğime gelelim..
1. ve en büyük neden herkese 9 haziran olduğunu duyurduk ayrıca davetiyelerim hediyeliklerim dış çekim fotoğrafçım kuaförüme bile kaporayı bıraktım herşey hazırdı.
2. sözleşmeyi tamamen iptal ettik ve babam yeni bir sözleşme hazırladı eğerki sözleşmede anlaşılanların 1 maddesi bile yerine getirilmezse 5 kuruş ödemeyeceğiz ve 10000TL tazminat ödeyecekler. İki patronda bu sözleşmeyi okumadan imzalamışlar.
3. olarak canım avalon şuan kötü oldu aslında çok güzeldi üstü bardı barda gençler eğlenecekti ve bir tek benim organizasyonum olacaktı bener ve balerde 3 düğün bir anda oluyor. ayrıca yağmura çözüm üretemiyorlar. Baler şemsiye veririz büyük şemsiyelerimiz var demiş ama bana çok yakın arkım dediki sakın baler i tutma benim arkımıda şemsiye veriyoruz diye kandırdılar bir yağmur yağdı düğünü rezil oldu panda dondurma şemsiyeleri havalarda uçuşuyordu resimlerini bile gördüm.

Seninde dediğin gibi balerde yıkılabilir zaten balaban havuz ve huzur bahçeside kayan bölgede olduğu için her an yıkılabilir.

Ben davamdan vazgeçmedim sözleşme değişti vaatleri büyük eğer ki en ufak bir sorun çıkarsa organizasyon sonrası kendileriyle uğraşacağım. Sanada allah sabır versin canım inşallah böylesi daha güzel daha eğlenceli olur.

Bilgi için saol canım amin inşallah bu durumdan mağdur olan herkes için de bunu diliyorum. Ben de ataparkı tuttum kır bahçesi bununla ilgili bilgisi olan var mı? Varsa iyi kötü yorum yaparsa sevinirim. Burayı daha önceden de beğenmiştim fakat fiyatı çok yüksekti malesef gene o çok yüksek fiyattan tuttuk, Allah büyük kaporayı alırsak sadece allahından bulsun hepsi dicem ama alamazsak işte o zaman buranın parasının 3 katını çıkarıcam, 23 haziranda olcak düğünüm 19 mayısta olcak bi tahmin edin şimdi halimi...

offff şok oldum resmen haberi okuyunca. ilk gidip baktığımız yer orasıydı ve çok beğenmiştik, hatta tutacaktık. sonra ailelerimiz avcıları çok uzak bulunca, bir de yemekleri hizmeti vs. iyi değil diye geribildirim alınca biz de vazgeçtik. Allah yardımcınız olsun. size önerebileceğim yer "avcılar beygen gönül davet". kesinlikle gidip bir görüşün, oraya yemeğe gitmiştik ve beğenmiştik. illa dışarıda olsun diye düşünmeyin, kapalı mekan da olabilir. zaten yaz olacağı için kapının önüne çıkılır edilir. ayrıca bana kalırsa tarihlerinizi öne almayın. eylüle atın hem havalar bozmamış olur hem de siz bu şoktan sonra kafanızı toplamış olursunuz, rahat rahat halledersiniz bazı şeyleri.

Kızlar, avalon cafemidir nedir onun telefonu olan varmı aranızda ?

Back