Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar oncelikle herkese merhabalar bende benerde dugun yapacaklardan biriyim hepimize gecmis Olsun ayni zamanda bener restaurant yoneticilerine de gecmis olsun diyorum cunku bende once kizdim sonra olaylari inceleyince mekan sahiplerinin o gunden beri yer aramalari insanlari magdur etmemeye calismalari bir nebzede olsa beni sevindirdi cunku bu meselelerin siyasi olmasi sebebiyle beneri yikiyorlar calisanlar ve sahibi veya sahipleri bizler gibi magdur ediliyorlar.ben gorusmemde kir dugunu yapacaktim banada avalon , atakosk ve pasaeli kent park denildi.bende kendime pasaeli kent park,I sectim isteklerime en yakin burayi buldum nasibimde bunlari yasamak varmis cok sukur sorunumu Cozdum.ben mutluyum tesekkurler bener calisanlari tesekkurler gercekten yuz ustu birakip kacmadiginiz icin
Didem senin durumunda kötü :S Umarım sorunu halledersiniz, ya da başka bir yer ayarlayabilirsiniz.
Arkadaşlar bu Benerle görüşüp, parasını geri alan oldumu bu hafta içinde ?
Kizlar topigi acan ben olaraktan hala malesef kaporayi alamadk
Fakat sunu ogrendimki kaporayi vermezlerse tazminat davasini acip rahatlikla alabilirmisiz cunku isletme ismi dugun yapmaya devam ediyo hemde kaporanin bikac katini manevi ve sahsi tazminatla cunku buraya sizi
nde ogrendgniz uzere aylar once tebligat gitmis yikim icin biz %100 dolandirildik Herneyse didem 35 seninle baska bir topikte daha konustuk sanirim bu baler icin sanirim sonra vazgecip orayi tuttun senin icinde cok uzuldum bener ve baleri gorup avalonu avalonu tutmana sasirdim biraz ama ins hayirlisi olur ama ben senin yerinde olsam asla riske atip en guzel gunumu rezil etme buna sebep olanlari reIl ederdm madem ailen hukukcu neden hakkini aramaktan vagectin bunu da paylasirsan bizlerle cok mutlu olurum. ayrica arkadaslar oncelike sunu soliyim baler havuzunda suren bir mahkemesi var yikim icin lutfen belediyeden arastrmadan hicbir yeri tutmayin!! Bunun disinda bizim maddi manevi zararimizi kim karsilicak bizde tuttuk baska yeri tam 3 kati para odeyerk gunah degilmi bu tum misafirlerimizin biletleri iptal oldu tekrar bilet alcaklar ailemle ettigim kavgalar kaynananamla tartismalarim sabaha kadar doktugum gozyaslari kim vercek ya bunun acisini hic bir aksaklik olmasin diye ben bu yeri kasim ayinda tuttum gunlerce kostur kostur yer aradik nisanlimla suan ne noktadayi olsunda artik iyi kotu nasil olursa olsun yaziklar olsuntum sebep olanlara :,(