Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avcılar Belediyesi istanbul büyük sehir belediyesine orası imar müdürlüğüne orası da zabıta müdürlüğüne aktardıktan sonra aldığım bilgi şudur ki;"kaçak bir yapılmış işgal edilmiş ve karar çıkınca da bu sabah yıkım gerçekleştirilmiş"
Mağduriyetimizi anlatınca da kaporanızı almak için sözleşmenizle savcılığa başvurmanız gerek dendi. Mesele sırf kapora da değil ki. Nereyi bulacağız 2 ay kala hersey hazırken??? Tam bir skandal!!! Bener Restaurant denen yer 10 yıldan fazladır orda. Bugün mü akıllarına geldi???
Cnm merhaba bende bilmiyorum artık çok sinir bozucu bir durum ve aynı şekilde ben de ulaştım dediğin yerlere bana da uzun zamandır buarnın mahkemesi varmış mahkeme geçen hafta sonuçlanmış ve bugün ani yıkım kararı alınmış, yetkililere de ulaştık biz nişanlım gitti yıkılan yere buldu birilerini ancak söyledikleri şu " bi düğün salonu varmış avcılar da sinirden adını unuttum :'( orada ayarlıcaklarmış veya kaporayı bir şekilde ödemeye çalışcaklarmış böyle birşey olamaz skandal ki ne skandal hayır dediğin gibi mevzu kapora da değil ne hayallerle gidiyosun tutuyosun herşeyini ona göre ayarlıyosun sana sundukları tipik düğün salonu heh hatırladım AVALON cafe bar garip bi yer baktım sitesinden ve benm haziranda bu kadar kısa bir sürede ben nerde yer bulcam bu nasıl bir eziyet bize :'( ve fiyatlar 3 katı bizim anlaştığımız fiyatlardan. Bir gelişme olursa paylaşırmısın benmle de
Sözleşmemiz der ki,
İşletmemiz hukuki nedenlerle kapatılırsa kapora harici hiçbir ücret talep edilemez. Bu da her şekilde ödemek zorunda olduklarını gösterir. Ben onlara gerekeni yapacağımızdan eminim. Günde 4 organizasyondan 3 ayda en az 350 çift bizimle aynı durumda. Ben bugün yeni bir yer tuttum gece 12 itibariyle. Çok şükür ordan da güzel. Belediye yıkmazsa aynı günümde çok daha güzel bir yerde evleniyor olacağım :) Sıkma canını, her işte vardır bir hayır diyelim artık...
öncelikle hepimize geçmiş olsun arkadaşlar.bu olay yüzünden mağdur olan bitek siz değilsiniz.benim babam oranın çalışanıydı! bir sabah kalkıyorsunuz ortada hiç bir şey yok.ayrıca böle bir dava bildirisi geldiğinden beri hiç bir rezervasyon alındığını sanmıyorum.2012 sonunda yıkılcak olan yer hemen de nasıl yıkılıyor ayrıca kaçak demişsiniz madem öyle kaçak bir yerin tabela vergisi mi olur bildğim kadarıyla 40 küsür yıllık kiralama vardı ortada ayrıca olayın olduğu sabah herşey çözülsün istiyorsunuz sizce insanlar olayı yaşarken nasıl böle birşeyi düşünebilsinler ayrıca benim arkadaşımada orayı ayarlamıştık mayıstaydı düğünü.önerdikleri yeri beğenmedi konuşmuş kaporosunu alacağını söyledi.orayı ben önerdiğim için bu kadar ilgilendim arkadaşımın durumuyla.öle başka bir yer için kaç katı fiyat istediklerini kendiniz söylemişsiniz.aynı olay sizin başınızada gelse o zaman adi şerefsiz ....gibi kişiler siz mi olucaktınız?tabiki üzüldünüz ama tek gereken biraz sağduyulu olmanız.umarım daha güzel bir yer bulursunuz arkadaşlar.devlet işine geleni yaptığında zaten hep haksız olan başkaları olurr !!