• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bener restauranta düğünü olanlar,restaurant bu sabah yıkıldı!!!

elifim22

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
216
1
296
İstanbul
Arkadaşlar haziranda Bener Restaurant'ta düğünüm olacaktı fakat bu sabah duyuyorum ki Bener Restauran yıkıldı!! Şimdi ne olacak, benim gibi mağdur olanlar hadi topiğe..
Bayanlar başına böyle birşey gelenler şimdi ne yapmalıyız? :2:

Eyvahlar olsun! Bende bu sabah aldım haberi. Yetkililere ulaşamıyoruz. Temmuz'da düğünüm vardı bener'de! Ne olacak şimdi? Bu nasıl bir iş????:50:

Avcılar Belediyesi istanbul büyük sehir belediyesine orası imar müdürlüğüne orası da zabıta müdürlüğüne aktardıktan sonra aldığım bilgi şudur ki;"kaçak bir yapılmış işgal edilmiş ve karar çıkınca da bu sabah yıkım gerçekleştirilmiş"
Mağduriyetimizi anlatınca da kaporanızı almak için sözleşmenizle savcılığa başvurmanız gerek dendi. Mesele sırf kapora da değil ki. Nereyi bulacağız 2 ay kala hersey hazırken??? Tam bir skandal!!! Bener Restaurant denen yer 10 yıldan fazladır orda. Bugün mü akıllarına geldi???

Avcılar Belediyesi istanbul büyük sehir belediyesine orası imar müdürlüğüne orası da zabıta müdürlüğüne aktardıktan sonra aldığım bilgi şudur ki;"kaçak bir yapılmış işgal edilmiş ve karar çıkınca da bu sabah yıkım gerçekleştirilmiş"
Mağduriyetimizi anlatınca da kaporanızı almak için sözleşmenizle savcılığa başvurmanız gerek dendi. Mesele sırf kapora da değil ki. Nereyi bulacağız 2 ay kala hersey hazırken??? Tam bir skandal!!! Bener Restaurant denen yer 10 yıldan fazladır orda. Bugün mü akıllarına geldi???

Cnm merhaba bende bilmiyorum artık çok sinir bozucu bir durum ve aynı şekilde ben de ulaştım dediğin yerlere bana da uzun zamandır buarnın mahkemesi varmış mahkeme geçen hafta sonuçlanmış ve bugün ani yıkım kararı alınmış, yetkililere de ulaştık biz nişanlım gitti yıkılan yere buldu birilerini ancak söyledikleri şu " bi düğün salonu varmış avcılar da sinirden adını unuttum :'( orada ayarlıcaklarmış veya kaporayı bir şekilde ödemeye çalışcaklarmış böyle birşey olamaz skandal ki ne skandal hayır dediğin gibi mevzu kapora da değil ne hayallerle gidiyosun tutuyosun herşeyini ona göre ayarlıyosun sana sundukları tipik düğün salonu heh hatırladım AVALON cafe bar garip bi yer baktım sitesinden ve benm haziranda bu kadar kısa bir sürede ben nerde yer bulcam bu nasıl bir eziyet bize :'( ve fiyatlar 3 katı bizim anlaştığımız fiyatlardan. Bir gelişme olursa paylaşırmısın benmle de

Cnm merhaba bende bilmiyorum artık çok sinir bozucu bir durum ve aynı şekilde ben de ulaştım dediğin yerlere bana da uzun zamandır buarnın mahkemesi varmış mahkeme geçen hafta sonuçlanmış ve bugün ani yıkım kararı alınmış, yetkililere de ulaştık biz nişanlım gitti yıkılan yere buldu birilerini ancak söyledikleri şu " bi düğün salonu varmış avcılar da sinirden adını unuttum :'( orada ayarlıcaklarmış veya kaporayı bir şekilde ödemeye çalışcaklarmış böyle birşey olamaz skandal ki ne skandal hayır dediğin gibi mevzu kapora da değil ne hayallerle gidiyosun tutuyosun herşeyini ona göre ayarlıyosun sana sundukları tipik düğün salonu heh hatırladım AVALON cafe bar garip bi yer baktım sitesinden ve benm haziranda bu kadar kısa bir sürede ben nerde yer bulcam bu nasıl bir eziyet bize :'( ve fiyatlar 3 katı bizim anlaştığımız fiyatlardan. Bir gelişme olursa paylaşırmısın benmle de

Öncelikle hepinize geçmiş olsun arkadaşlar, hakikaten sıkıntılı bir durum.. Allah kolaylık versin..
Ancak şu da var ki Avalon garip ve tipik düğün salonu değildir bence gidip görüp öyle karar verin.

Avalon tropicanonun sokagında dr. sadık ahmet caddesinde biliyorum tuhaf bir pavyon!!! facebooktaki grubundan sahne alan tipleri görebilirsin. Şaka gibiler. Ben kaporamı söke söke alıcam canım muhakkak haberleşelim gelişmelerle ilgili.bende başka mekanlar geziyorum.fiyatlar cidden uçuk! Bu yaşananlara inanamıyorum hala.. 15 yıllık bener! araştırdım çoktan biliyormuş adi herifler yıkım olacağını. yaptıkları çok ayıp. yetkili (!) cep telefonunu kapatmış zaten. Kaporayı alana kadar gayet 50 kere konuştuk adamlarla cepten. Bugün ortada kimse yok. Siz yine iyi birilerini görmüşsünüz. Savcılığa başvuracağım. Önce kendime bir düğün mekanı bulayım, ona da sıra gelecek!!

:( malesef aynen söylediğin gibi ama yarın en kötü ihtimalle gidip görcem birlik olursa başarmamız daha kolay olur çünkü belediyenin kararıyla yıkıldığı için biraz daha zor olcağını söylediler :(

Sözleşmemiz der ki,
İşletmemiz hukuki nedenlerle kapatılırsa kapora harici hiçbir ücret talep edilemez. Bu da her şekilde ödemek zorunda olduklarını gösterir. Ben onlara gerekeni yapacağımızdan eminim. Günde 4 organizasyondan 3 ayda en az 350 çift bizimle aynı durumda. Ben bugün yeni bir yer tuttum gece 12 itibariyle. Çok şükür ordan da güzel. Belediye yıkmazsa aynı günümde çok daha güzel bir yerde evleniyor olacağım :) Sıkma canını, her işte vardır bir hayır diyelim artık...

Yaşadığınız olumsuzluk bizleri derinden etkilemiştir. Tüm hazırlıklar tamamlanmışken, çok da az vakit kalmışken, hazırlık stresleri gelinlik falan derken, bir de mekanla ilgili bu şekilde bir sıkıntı yaşıyor olmanıza gerçekten üzüldüm. Bir bayan olarak böyle bir durumda içerisinde bulunduğunuz şartları çok iyi anlıyorum.

Sizlere ve sizin gibi mekan arayışı içerisinde olan kişilere otelimizi önerebilirim. Eğerki planladığınız tarihte müsaitliğimiz var ise sizlere yardımcı olmak ve elimizden gelen maksimum desteği sağlamak isteriz. Otelimiz Beylikdüzü'nde, 5M Migros'un arkasında Acıbadem Hastanesi'nde 100 mt. sonra yer almaktadır. Düğün/ nişan/sünnet v.b. alternatifli paketlerimizle iç mekan veya havuzbaşı organizasyon gerçekleştirebilmekteyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle hepimize geçmiş olsun arkadaşlar.bu olay yüzünden mağdur olan bitek siz değilsiniz.benim babam oranın çalışanıydı! bir sabah kalkıyorsunuz ortada hiç bir şey yok.ayrıca böle bir dava bildirisi geldiğinden beri hiç bir rezervasyon alındığını sanmıyorum.2012 sonunda yıkılcak olan yer hemen de nasıl yıkılıyor ayrıca kaçak demişsiniz madem öyle kaçak bir yerin tabela vergisi mi olur bildğim kadarıyla 40 küsür yıllık kiralama vardı ortada ayrıca olayın olduğu sabah herşey çözülsün istiyorsunuz sizce insanlar olayı yaşarken nasıl böle birşeyi düşünebilsinler :( ayrıca benim arkadaşımada orayı ayarlamıştık mayıstaydı düğünü.önerdikleri yeri beğenmedi konuşmuş kaporosunu alacağını söyledi.orayı ben önerdiğim için bu kadar ilgilendim arkadaşımın durumuyla.öle başka bir yer için kaç katı fiyat istediklerini kendiniz söylemişsiniz.aynı olay sizin başınızada gelse o zaman adi şerefsiz ....gibi kişiler siz mi olucaktınız?tabiki üzüldünüz ama tek gereken biraz sağduyulu olmanız.umarım daha güzel bir yer bulursunuz arkadaşlar.devlet işine geleni yaptığında zaten hep haksız olan başkaları olurr !!

Sözleşmemiz der ki,
İşletmemiz hukuki nedenlerle kapatılırsa kapora harici hiçbir ücret talep edilemez. Bu da her şekilde ödemek zorunda olduklarını gösterir. Ben onlara gerekeni yapacağımızdan eminim. Günde 4 organizasyondan 3 ayda en az 350 çift bizimle aynı durumda. Ben bugün yeni bir yer tuttum gece 12 itibariyle. Çok şükür ordan da güzel. Belediye yıkmazsa aynı günümde çok daha güzel bir yerde evleniyor olacağım :) Sıkma canını, her işte vardır bir hayır diyelim artık...

Cnm nereyi ayarladn cok magdur durumdayiz suan biyer bulmamiz gerekiyo acil :(

Atapark - Avcılar canım benim. Benim günüm boştu şansıma, inşallah sen de gününü bulursun. İbrahim bey çok ilgili ve her keseye uygun planlama yapıyor sağolsun. Ben gece 00:30'da anlaştım orayla. İnternetten de bak bi git görüş derim ben. Benim içime daha çok sindi nedense :)

SuAn ordayim cnm peki daha guzel olcani nasil anladin ben artik heryere on yargili bakiyorm bi de benmle ozelden kaca anlastgini paylasabilrmsn sakincasi yoksa senin icn

özel mesaj atamıyormuşum. ama şu kadarını söyleyeyim yemeksiz kişi başı 17 lira gibi birşey oldu canım. konuş sen bi orayla bakalım senin günün boş mu falan o da önemli..

Gulum ozamn seninki atapark2 de olcak obur taraf yemekli sartmis 2.park henuz acilmams gidp gordun dimi bide avcilardaki heryer yikilcakms busefer arastralim haber vercm sana

Gördüm canım gördüm. Şuan boş alan evet. Atapark 2 benimki. Tadilattalar ufak tefek yapılacak şeyler var. Haberim var bu defa. Bu akşam bir uğrar açık açık ta sorarım yıkılma ihtimaliniz var mı diye? Ben laf arasında arazi sizin mi diye sormuştum zaten ama tekrar açık açık ta sorarım. Arazi onlarınmış heralde. Buldunuz mu bir yer var mı bir gelişme?

öncelikle hepimize geçmiş olsun arkadaşlar.bu olay yüzünden mağdur olan bitek siz değilsiniz.benim babam oranın çalışanıydı! bir sabah kalkıyorsunuz ortada hiç bir şey yok.ayrıca böle bir dava bildirisi geldiğinden beri hiç bir rezervasyon alındığını sanmıyorum.2012 sonunda yıkılcak olan yer hemen de nasıl yıkılıyor ayrıca kaçak demişsiniz madem öyle kaçak bir yerin tabela vergisi mi olur bildğim kadarıyla 40 küsür yıllık kiralama vardı ortada ayrıca olayın olduğu sabah herşey çözülsün istiyorsunuz sizce insanlar olayı yaşarken nasıl böle birşeyi düşünebilsinler :( ayrıca benim arkadaşımada orayı ayarlamıştık mayıstaydı düğünü.önerdikleri yeri beğenmedi konuşmuş kaporosunu alacağını söyledi.orayı ben önerdiğim için bu kadar ilgilendim arkadaşımın durumuyla.öle başka bir yer için kaç katı fiyat istediklerini kendiniz söylemişsiniz.aynı olay sizin başınızada gelse o zaman adi şerefsiz ....gibi kişiler siz mi olucaktınız?tabiki üzüldünüz ama tek gereken biraz sağduyulu olmanız.umarım daha güzel bir yer bulursunuz arkadaşlar.devlet işine geleni yaptığında zaten hep haksız olan başkaları olurr !!

Sizede gecmis olsun oyleyse yalniz sormak istedgm bisi var 2012 yili sonunda yikilacak yer hemen nasil yikiliyor demissin peki bu karari nerden biliyosun yani boyle bir olasilik belliydi ortada sure gelen bir dava vardi en azindan babaniz bukadarini bilyodu ve kendini bu duruma gore ayarlamaliydi veya ayarladi peki biz napalim bir onerin varmi nisanlimin tum ailesi sehir disindan gelcek ve ucak biletleri alindi gelinligim fotografcim davetyem herseyim hazir bu ihtimali biliyo olsaydim yada suregelen bir davaniz oldugunu bilseydim sence bukadar hazirlanmis olup simdi bukadar magdur olurmuydum?

Konuya girip cevap vermeye çalışırken tam 36 saat geçti sağolun yöneticiler.Sizlerin durumu bizden iyi bizim düğünümüz 22 nisanda yani 1 hafta sonra..Öncelikle dün gece ilgili kişiyi buldular ve gösterilen mekan hiçde kötü bir yer değilmiş.gidip gördüler başka çaremiz olmadığından tamam demek zorunda kaldık.ama yukarda yazan babası orda çalışan kardeş böyle bir durumda 1 hafta evvel yıkım kararı alınmış bir yer en yakın zamanda düğünü olanları arayıp bildirmesi gerekirdi.15 gün kala belki bir çare bulunurdu ama 1 hafta kala malesef öyle bir şansın tüm hazırlık tamam masraflar yapılmış oraya vereceğin parayı ayarlamışsın olmaz çok saçma.

Cnm sen simdi bu konuyla ilgili napicaksin benim mailim elif.bilici_@hotmail.com buradanda devm edebilrz biz bugun sahibiyle gorstk buarada 3 yer ayarlicakmis kimseyi magdur etmicekmis bunlardan bi tanesi avalon digeri atakosk cafe gumuspala sosyal tesisi bunlarin 3 unede baktk :( yada kaporalar iade edilcekms ama belli bi surede.. Simdi kaynanamlarlada tartistm durumum vahim

Back