- 25 Aralık 2022
- 264
- -17
- 18
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
-
Ne 25 yaşı düzgün okur musunuz sunyNerden biliyorsun mezarın altını?Ailen ile mi yaşıyorsun?25 yaşındaymışsın.Dersane kpss için mi?Oturup derslerine çalışsan matematik öğretmeniyle uğraşacağına.
He aynen aynen elimde belgeler var diyorum sen ne diyosun asıl sen tedaviliksin yazma bana ben yarın intihar edicem mutlu ol 16 yasindayimGerçekten bunu yaşayan biri bir başka çocuk için bunu temenni edebilir mi?hele ki ebeveynine kızıp böyle bişey söyleyebilir mi? Kesinlikle tedaviliksiniz Allah hocanıza sabır versin.
Aynen aynen başka yerlerinden anlirsybGerçekten bunu yaşayan biri bir başka çocuk için bunu temenni edebilir mi?hele ki ebeveynine kızıp böyle bişey söyleyebilir mi? Kesinlikle tedaviliksiniz Allah hocanıza sabır versin.
He aynen aynenGerçekten bunu yaşayan biri bir başka çocuk için bunu temenni edebilir mi?hele ki ebeveynine kızıp böyle bişey söyleyebilir mi? Kesinlikle tedaviliksiniz Allah hocanıza sabır versin.
İlaçlara ihtiyacım yok bıraktım baskalarinin ihtiyacı var benim değil ben o zaman 9 yasindaydim elimde belgeler var ben yarın ulintihat edicem mutlu olPsikolojik yardım alıyor musunuz şu an? Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz?
Haklısın bı tek sen anliyosun beni herkes nefr ediyor ama tacizi kanitlicam sonra intihar edicemBurada bir konu üzerinden birbirimize neler neler söylüyoruz. Bana da başka konularda diyorlar bazen böyle şeyler. Takılmıyorum çünkü kendimi biliyorum. Sen kendini sevmeye çalış. Dediklerimi düşün, kendini sevmek için harekete geç. Sonra bak kimsenin tavrı, sözü incitebilir mi gör. Destek alman da gerekirse al lütfen, eziyet etme kendine.
Psikolojik destek almak kötü bir şey değildir. Ben akran zorbalığına maruz kalan çocuğuma destek aldırıyorum . Yarınlarını sağlıklı kurması çok önemli çünküAynen aynen başka yerlerinden anlirsyb
He aynen aynen
Zor bir genç kızsın. Kendinle kavgalısın aslında. Kimseyle değil. Kimsenin de seninle kavgası yok, unutma. Daha sakin düşünmeni ve daha mantıklı kararlar almanı öneririm.Haklısın bı tek sen anliyosun beni herkes nefr ediyor ama tacizi kanitlicam sonra intihar edicem
11.siniftayim açık lisedeyimZor bir genç kızsın. Kendinle kavgalısın aslında. Kimseyle değil. Kimsenin de seninle kavgası yok, unutma. Daha sakin düşünmeni ve daha mantıklı kararlar vermeni öneririm.
Okula gidiyor musun? Açık Lise mi? 11. sınıfta mısın?
Öğretmenin seni niye sevsin ki? Onun görevi senin başını okşamak değil dersini anlatıp gitmekSıkılmadım çünkü beni sevsin benim başımı oksasin istiyorum beni sevsin istiyorum beni
Troll olmanızı umuyorum ben ya, konularınız üzdü beni.İlaçlara ihtiyacım yok bıraktım baskalarinin ihtiyacı var benim değil ben o zaman 9 yasindaydim elimde belgeler var ben yarın ulintihat edicem mutlu ol
Çünkü onu kafama coooooook taktım yolda birini görsem onu görüp peşine takılıyorum sonra aklım başıma geliyor
Bilmiyorum ben birilerine belge attım çok pişmanım senin kim olduğunu rahatça bulurlar fln dediTroll olmanızı umuyorum ben ya, konularınız üzdü beni.
Sizi "başkaları"ndan farklı yapan nedir? İnsanlar dönem dönem takıntılar yaşayabilir, kendileri bunlarla baş edemeyip aşırı kaygılanabilir. Psikologla görüşür yardım alırsınız. Bizden daha iyi tavsiyeler verir emin olun. Psikiyatrik ilaçlar da ruh halinizi düzenler. Böyle yaşamak çok daha zor niye kendinize eziyet edesiniz?
Öfff bu da siyasetçiler gibi elimde belgeler var elimde belgeler var diye gsgsgsgs. Bahsi geçen belge hukuken hiçbir geçerliliği olmayan ve savcılık tarafından da bu sebeple kapatılmış bir dosyaya dair belge. Tekrar ediyorum bazı küçük kızlar çok tehlikelisiniz .
Neden açıktan. Niye normal okumadın11.siniftayim açık lisedeyim
Bilmiyorum ben birilerine belge attım çok pişmanım senin kim olduğunu rahatça bulurlar fln dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?