• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden nefret ediyo

Çünkü anlattıklarının önemli bir kısmı yalan.
zaten belli dönemlerde muayene olduğunu düşünüyorum, lütfen tedavini aksatma.🙏🏼

kimseye iftira atma, bu çok günah. Sen değerlisin, insanın değeri, başkalarına kötülük yaptığında düşer. İftira da dahil.
Ben kimseye iftira felan atmadım yalan da değil ister inan ister inanma

Çünkü anlattıklarının önemli bir kısmı yalan.
zaten belli dönemlerde muayene olduğunu düşünüyorum, lütfen tedavini aksatma.🙏🏼

kimseye iftira atma, bu çok günah. Sen değerlisin, insanın değeri, başkalarına kötülük yaptığında düşer. İftira da dahil.
Ben hasta değilim bublar yalan da değil attığım şey de gerçek ister inan ister inanma

Arkadaşlar dün konu acmistim matematik hocamla ilgili istismara uğradığımi soyledigimi fln bugün gittim bir tane kız vardı onun saçını okşadı canim ya dedi öptü sonra delirdim çok kötü oldum sonra diğer ders testlerinin getirin dedi ben de bu son ders hocam dedim baktı cevap vermedi önümde bir kız vardı sakalasiyoduk kıza başka yere geç çabuk dedi benden nefret ediyor gerçekten benden nefret ediyor ben ona naptim onu çok sevmekten başka hayatına devam ediyor ben ise bütün gün onu düşünüyorum kafayı yemek üzereyim kurs çıkışı restorana gittim iş bulurum belki kafam dağılır diye iş yok dediler moralim çok bozuldu içimden nefret ediyo benden nefret ediyo diye diye eve geldim ne istahim var ne uykum gözüme gram uyku girmiyo benden nefret ediyo beni görmezden geliyo sanki ben orda yokmusum gibi çıkışta arabanin arkasina
a geçtim öğrencileriyle sarildi sigara içti sonra bı ara baktı hemen metronun oraya kostüm csnim çok yanıyor söylemek konuşmak istemiyorum zaten beni sevmiyor tarih hocama dedim benden nefret ediyor diye defalarca konuşmayalım dedi :KK43:
Hani dizilerde okula dershaneye giden, kakara kikiri günlerini geçiren, ona buna aşık olan tipler vardır. Sonra aradan 1 yıl geçer ve hepsi hukuk, tıp, mühendislik kazanır ya da 6-7 yıl geçer ve hepsi iyi bir işte çalışır. Oysaki biz onları hiç ders çalışırken görmeyiz ama zamanın ileri sarılmış o hali de hoşumuza gider.

Bir de hayatın acı gerçekleri vardır. İğrenç bir ailede büyüyüp o evden kurtulmak için yırtınarak ders çalışmak gibi mesela. Ya da okumaktn başka çarenin olmadığını görüp yine ders çalışmak ve o aradan geçen 6 yılı ilmek ilmek işleyerek geçirmek vardır.

Ya siz başınıza tam olarak birinci ihtimalin geleceğini düşünüp dershaneyi ve okumayı bir adama olan aşka (!) indirgeyerek günleri geçiriyorsunuz ya da cidden ikinci ihtimaldeki gibi bir hayatınız yok, kurtulma çabanız yok. Hedefiniz yok. Ot gelip ot gitmeye niyetiniz var. Bundan bir sene, beş sene sonraya ışınlanıp mükemmel hayatlar yaşamayacağınıza göre ya bu salakça tavırlardan kurtulmaya bakın ya da hayatınızı çöp etmeye devam edin.

Ne umuyorsunuz? Adam size koşarak gelip aşka yelken mi açacak? Bizim gördüğümüzü o da görüyor. Sonuçta kocaman adam. Siz şu an normal değilsiniz

Ya seni bulup ne yapabilirler ki sana? Mesela seni buldum ne yapabilirim? Sen burda bizimle kavga etme. Senim sorunların var gel biz buna çözüm bulalım çünkü sen farkında değilsin ama hayatın ellerinin arasından kayıp gidiyor
Özel mesajda bana hakaret edince kendisine hakaret etmeye devam etme bak ben bir hukukçuyum seni şikayet etmem çay içmem kadar kolay dedim. Ardından da onlarca güzel mesajla derslerine çalışmasını söyledim. Ve adı soyadı yazan belgeyi sağa sola atmamasını bir ablası olarak tavsiye ettim. Ama garip bir şekilde hala nolur bana bir şey yapmayın demeye devam ediyor çok enteresan

Attığın şey yalan demedim ki?
Ama burada anlattıklarınla belgedekiler uyuşmuyor
Ben istismar kısmını anlamadım. Yanlış anlaşılma gibi bişey olabilir mi abisi el şakası vs yapar konu sahibesi de istismar olarak algılar bunu felan. Yani sistematik tecavüzden bahsediyor konu sahibesi ve bunun hukuken karşılık bulmamış olması imkansız.

Burada istesem belgeyle ilgili bir detay yazabilirim, hiç de bir şey olmaz biliyor musun? Ama yazmayacağım üzülme daha fazla. Kapat telefonunu, git bir duş al.
Psikolojisi iyi değil birde siz tehditvari zorbalıkta bulunmayın kız güvenmiş belge atmış size yaptıgınız ayıp. Ne atacaksanız atın atmayacaksanız ima yapmayın. Karşınızda 16 yaşında bir çocuk var. İntihar kelimesini sık kullanıyor. Doğru haklı o bu önemli değil karşıdaki insan bir an bile ufacık bile risk taşıyorsa yaklaşımımıza dikkat etmeliyiz

Hoca çok garip birisi zaten o kıza taktik gibi gözde öğrencisi onun başını okşadı sonra öptü delirdim sonra çıkışta favori öğrencilerine sarıldı ben sinirden deliye dönüyorum onlarla yemeğe çıkıyor geziyor bebeğim diyor başlarını okşuyor sarılıyor benim eksiğim ne
Bebeğim mi diyor?

Tamam abla ister inan ister inanma lütfen konuyu kapatali mztn bu dünyadan gidicem ölmek istiyorum

Güzel kuzum, biz hiç kimseyiz. İnansak ne? İnanmasak ne? Ne intiharı? Ailenin sana destek olduğunu düşünüyorum, babanın öğretmen olduğunu yazmıştın değil mi? Başka kuzulara kol kanat geren seni nasıl itsin?
Git bi sarıl babana, annene. Kapat burayı da, koca koca kadınlarız bizi kandıramazsın burada, canın iyice sıkılır

Özel mesajda bana hakaret edince kendisine hakaret etmeye devam etme bak ben bir hukukçuyum seni şikayet etmem çay içmem kadar kolay dedim. Ardından da onlarca güzel mesajla derslerine çalışmasını söyledim. Ve adı soyadı yazan belgeyi sağa sola atmamasını bir ablası olarak tavsiye ettim. Ama garip bir şekilde hala nolur bana bir şey yapmayın demeye devam ediyor çok enteresan
Aslında yapmak lazım. Çoluk çocuk böyle hassas konuları ilgi arsızlığı yapıp ortalıkta hikaye etmesin. Psikolojik rahatsızsa yatırsınlar hastaneye tedavi olsun, dalga geçiyorsa aklı sıra ceza alsın sicilinde yazsın, çocuksa ailesi öğrensin kontrol etsinler.

Güzel kuzum, biz hiç kimseyiz. İnansak ne? İnanmasak ne? Ne intiharı? Ailenin sana destek olduğunu düşünüyorum, babanın öğretmen olduğunu yazmıştın değil mi? Başka kuzulara kol kanat geren seni nasıl itsin?
Git bi sarıl babana, annene. Kapat burayı da, koca koca kadınlarız bizi kandıramazsın burada, canın iyice sıkılır
Kandirmiyorum hiç kimseyi haham da abnem de beni sevmiyor istemiyor ben olucem

Ben istismar kısmını anlamadım. Yanlış anlaşılma gibi bişey olabilir mi abisi el şakası vs yapar konu sahibesi de istismar olarak algılar bunu felan. Yani sistematik tecavüzden bahsediyor konu sahibesi ve bunun hukuken karşılık bulmamış olması imkansız.

Hayır tecavüz yok, bende muayene edilmemesine şaşırmıştım, iddialar var

Kazen teyit edemez mi

Tahmin ettim aslında böyle bir durum olduğunu 😔😔

Bana burda bir avukat sana inanmıyorum hukuki bir gecerliligi yok ama ben o zaman 9 yasindaydim
Bak neden inanılmadığını söyleyeyim sana. Bir öğrencim abisine kızdığı bir gün koşa koşa gitti beni taciz ediyor diye şikayet etti. Sonra yalan söylediğini itiraf etti ama işte oluyor böyle şeyler. Buna benzer birkaç şeye daha şahit oldum. O yüzden bu tür iddialar epey hassas konular. Söz konusu başka birinin onuru oluyor çünkü. İnanılmamasını normal karşıla, bunu da ayrıca dert etme diye söylüyorum bunu. Sen de yalan söylüyorsun, demiyorum ama üzerinde durman gereken sorunların olduğu açık. Çok genç olduğun için de çözümü olan sorunları içinden çıkılmaz hale getirme, geleceğine yazık etme istiyorum. Desteği yanlış kişilerde arama. Saçını okşayan, sana sarılan bir erkeğe ihtiyacın yok şu an.

Back