Çalışmaya niyetin yokmuş ki ne burukluğu? Daha iş hayatına bile girmeden hamile kalarak nasıl bir kariyer planlıyordunuz ki ? Yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum.kendinize dürüst olun.sanki taş devrindeyiz de hamile olduğumu öğrendim diyorsunuz.eee yapmasaydın, burada duygu sömürüsü yapıyorsun yalandan.iş bulamadım da umutsuzluktan desen tamam.eee iş de bulmuşsun.madem alınacaktın planlı yaşasaydın.kimseye haksız olduğu konuda teselli veremem valla.okudukça bahane üstüne bahane çıkartıyorsunuz.çalışmaya niyetin yoksa pişkinleş biraz.bu kadar basit.hem gururlu hem tembel.elin kadınına gururlanacağına, kocana gururlansaydın.bile isteye ev hanımı olmuşsunuz işte.30,35 yaşına gelmiş hâlâ şu işi yapacağım, bu işi yapacağım diye etrafındakileri keklemeye çalışan işsiz güçsüz adamlar gibisiniz.çocuk doğurunca farklı oluyor sanıyorsunuz.Öyle cevaplar veriyorum okudum pişman değilim bı sürü kitap okudum kendimi geliştirdim çalışmak için her zaman şansım var mesleğim var diyorum. Ama istediğim yerde olamadigim için ister istemez içimde burukluk var onlar öyle yaptıkça açığa çıkıyor bu duygum bide öfkeleniyorum
Çalışmaya niyetin yokmuş ki ne burukluğu? Daha iş hayatına bile girmeden hamile kalarak nasıl bir kariyer planlıyordunuz ki ? Yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum.kendinize dürüst olun.sanki taş devrindeyiz de hamile olduğumu öğrendim diyorsunuz.eee yapmasaydın, burada duygu sömürüsü yapıyorsun yalandan.iş bulamadım da umutsuzluktan desen tamam.eee iş de bulmuşsun.madem alınacaktın planlı yaşasaydın.kimseye haksız olduğu konuda teselli veremem valla.okudukça bahane üstüne bahane çıkartıyorsunuz.çalışmaya niyetin yoksa pişkinleş biraz.bu kadar basit.hem gururlu hem tembel.elin kadınına gururlanacağına, kocana gururlansaydın.bile isteye ev hanımı olmuşsunuz işte.30,35 yaşına gelmiş hâlâ şu işi yapacağım, bu işi yapacağım diye etrafındakileri keklemeye çalışan işsiz güçsüz adamlar gibisiniz.çocuk doğurunca farklı oluyor sanıyorsunuz.eee birşey omamış tabi olmuş mu ?
Ben içimi döktüm sizden iş mi dileniyorum teselli edin beni pohpohlayin mi diyorum ayrıca sizleri tanimiyorum bile niye duygunuzu somureyim bana ne yararı var ? yaşanilan her zorluk buraya yazılmıyor kabaca yazdım. Bebeğim var pişman değilim kocamada gururlanmiyorum olayı baska yerlere saptiriyorsunuz problem değil. Bu sorunu yaşayan tek insanda değilim. He dediğiniz gibi tembel olup hiç çalışmamısta olabilirdim bundan kaynaklı pismanda olabilirdim ya da okuduğum alanla ilgili iş bulamayinca başka bı iş yapıp sonra buna da uzulebilirdim bunu da buraya yazabilirdim. Yasamadiginiz hayat ve zorluklar hakkında ahkam kesmek kolay oluyor. Yorumunuz için teşekkürlerÇalışmaya niyetin yokmuş ki ne burukluğu? Daha iş hayatına bile girmeden hamile kalarak nasıl bir kariyer planlıyordunuz ki ? Yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum.kendinize dürüst olun.sanki taş devrindeyiz de hamile olduğumu öğrendim diyorsunuz.eee yapmasaydın, burada duygu sömürüsü yapıyorsun yalandan.iş bulamadım da umutsuzluktan desen tamam.eee iş de bulmuşsun.madem alınacaktın planlı yaşasaydın.kimseye haksız olduğu konuda teselli veremem valla.okudukça bahane üstüne bahane çıkartıyorsunuz.çalışmaya niyetin yoksa pişkinleş biraz.bu kadar basit.hem gururlu hem tembel.elin kadınına gururlanacağına, kocana gururlansaydın.
Eee yoruma tepki gösterdiğine göre pohpohlayalım ve hak verelim istemişsin işte sadece.Ben içimi döktüm sizden iş mi dileniyorum teselli edin beni pohpohlayin mi diyorum ayrıca sizleri tanimiyorum bile niye duygunuzu somureyim bana ne yararı var ? yaşanilan her zorluk buraya yazılmıyor kabaca yazdım. Bebeğim var pişman değilim kocamada gururlanmiyorum olayı baska yerlere saptiriyorsunuz problem değil. Bu sorunu yaşayan tek insanda değilim. He dediğiniz gibi tembel olup hiç çalışmamısta olabilirdim bundan kaynaklı pismanda olabilirdim ya da okuduğum alanla ilgili iş bulamayinca başka bı iş yapıp sonra buna da uzulebilirdim bunu da buraya yazabilirdim. Yasamadiginiz hayat ve zorluklar hakkında ahkam kesmek kolay oluyor. Yorumunuz için teşekkürler
Tamam farklı bişey yazdığınız için teşekkür ederimEee yoruma tepki gösterdiğine göre pohpohlayalım ve hak verelim istemişsin işte sadece..
Bakma sen o rezile, kendi bir halt olamamiş, sana sataşıyor.amann dış kapının dış mandalı, kırk yılda bir göreceğin biri boşver. Herkes kendine baksın.saçma tipler için canını sıkma.herkes kendi yaşadığını biliyor. O senin yaşadıklarını yaşasa ayakta duramadı be.
Hehh bunu yazayim.ne işe yaradı ki şimdi ? Herkes aynı şeyleri yazıp dursun.
Yasal mi değil mi bilmiyorum İnanki. Ama yapıyorlar ve bayaa da kazanıyorlar resmen randevu yetistiremiyor. Güzellik salonu gibi ben eski kafaliyim hala kuaför diyorum. Doktor maaşıyla kiyasliyor kazanç olarak. Ki kazanıyor öyle böyle paralar dönmüyor. tabiki statü olarak yanından geçemez. Bence aklı okulda olmayanı da çok zorlamamak lazım ittire kaktira bir şeyler olmamalı eli yatkın bir meslekti yolunu seçti ve o yolda ilerliyor. Birilerinin bu işleri de yapması lazimKuafor dolgu yapamaz, hitap ettigi kesim belli. Kim kuafore islem yaptırır. Saglik bak. medikal estetik uzmanligi dahi yasal degil zaten ! Bu iş cerrahlarin isi, ona giden kisiler bilincsizdir. Yaptirdigi dolgunun adini, barkodunu almayan tipler. Bir suc duyurusuna bakar kaderiKuafore bak sen, doktorla kendini kiyasliyor. Bilincsiz kekolara caka satıyor
Tabi ki şuan ozellikle bu meslekler daha çok kazanıyor. Okumak istemeyen meslek edinmeli zaten şuan ki sistemde meslek edinen avantajlı. Okuyan kişi 24-25 yaşlarında anca iş hayatina atılabiliyor ya da bı düzene yavaştan koyabiliyor malesef.Yasal mi değil mi bilmiyorum İnanki. Ama yapıyorlar ve bayaa da kazanıyorlar resmen randevu yetistiremiyor. Güzellik salonu gibi ben eski kafaliyim hala kuaför diyorum. Doktor maaşıyla kiyasliyor kazanç olarak. Ki kazanıyor öyle böyle paralar dönmüyor. tabiki statü olarak yanından geçemez. Bence aklı okulda olmayanı da çok zorlamamak lazım ittire kaktira bir şeyler olmamalı eli yatkın bir meslekti yolunu seçti ve o yolda ilerliyor. Birilerinin bu işleri de yapması lazim
Öyle kendini iyi olduğu alanlarda gelistiriyor. Merakı onlara yönelik. Tarih matematik vb ilgisini çekmiyor ama yüzüne bakıp analiz yapıyor hangi cilde ne uygulanır bunu araştırmayı seviyor. Aslında olması gereken bu. kuşlar uçmali balıklar yuzmeli.Tabi ki şuan ozellikle bu meslekler daha çok kazanıyor. Okumak istemeyen meslek edinmeli zaten şuan ki sistemde meslek edinen avantajlı. Okuyan kişi 24-25 yaşlarında anca iş hayatina atılabiliyor ya da bı düzene yavaştan koyabiliyor malesef.
Tabi ki öyle herkesin ilgi alanı yeteneği farklı bide mutlu olacagi yerde çalışmalı insanlarÖyle kendi iyi olduğu alanlarda kendini gelistiriyor. Merakı onlara yönelik. Tarih matematik vb ilgisini çekmiyor ama yüzüne bakıp analiz yapıyor hangi cilde ne uygulanır bunu araştırmayı seviyor. Aslında olması gereken bu. kuşlar uçmali balıklar yuzmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?