benden ayrılan sevgilim

Bence bırak gittiği yerde kalsın.
Adam sana değer vermiyo saygı duymuyo belli ki.. neden hala dönsün aradığım erkek diyosun.
Seni döven annene küfür eden aldatan ve tekrar aldatmaya teşebbüs eden bi adam mı aradığın erkek? Neden kendine saygın yok..!

En son istemiyorum falan demiş. Bi süre özler acı çekersin bütün bi ömür buraya konu açıp acı çekmendense...

Şaka yapıyorsun inşallah, şaka bu dimi.

Ama erkek arkadaşını tebrik ediyorum en azından dürüst davranmış hayatını yaşasın aferin ona, sanada iyilik yapmış terkederek.

Evet ya eskortsuz hangi erkek yaşayabilir, onlara kim hayır diyebilir ki, evet haklısın

Isin acı tarafı şu, bizim hayret edip fake bu dedigimiz sekilde dusunen kadinlardan cok cok fazla var.. Ne yazik ki..
Aynen aynen bi konuda aileyle yaşıyor bir konuda yurda çıkmış,20 yaşında birinde 22 birinde 24,bir konuda çok yalnız ötekinde 4 aylık ilişki ....
ara ara yazınca anlaşılmaz sanmış uyanık

Aynen aynen bi konuda aileyle yaşıyor bir konuda yurda çıkmış,20 yaşında birinde 22 birinde 24,bir konuda çok yalnız ötekinde 4 aylık ilişki ....
ara ara yazınca anlaşılmaz sanmış uyanık

Bende baktım konulara çok yalnız olduğu konuyu geçen yaz açmış, hatta orada da ilişki yaşarsam aldatalırım bütün erkekler aldatıyor tadında birşeyler söylemiş. 24 yaşındayım dediği konuyu bulamadım. İlk konuda 19 yaşında şimdi 21 olması lazım ama 22 demesi de çok anormal gelmedi. Fake değildir demiyorum bence de fake olma ihtimali yüksek ama eski konularında çok çelişki bulamadım.

4 ay birlikteymişsiniz sadece ve yaşadıklarınıza bakın.
Ayrılmanız isabet olmuş sakın böyle bir insanla evleneyim demeyin.

Bir de buna bakın.

Hayatının adamına!!! Ben burdan hayran kaldım...
Anlıyorum seni!

hanımlar konu sahibi sahte değil, gerçek. zira ben kendisini tanıyorum benim anne tarafımdan akrabamdır ve ailemle yaşadığım eve de arada gelip gider. samimiyetimiz yok ama yatılı misafir etmişliği de var ailemin kendisini. elbette gerçek adını burada söyletip ifşa etmek olmaz ama yönetim de bana bununla alakalı bir soru sordu, yani bilemiyorum bize geldiği dönemler evdeki interneti de kullanmış olabilir emin değilim. daha önce laf arasında bu sitenin adını zikretmiştim ancak buraya üyeliği olduğunu da yeni öğrendim dediğim gibi samimiyetim yok. ben evde yokken evdeki bilgisayarları da kullanmış olabilir, kendi telefonundan girmiş de olabilir bilmiyorum çünkü ne yaptığını. ama fake değil ve açtığı konuya da şaşırmadım. bir süredir psikolojik destek de alıyormuş galiba kendisi. böyle bir konu açmış ama doğru mu yalan mı bilemiyorum.

kendisiyle kafa yapısı olarak da çok uzağım ben şahsen, pek anlaşamadığım ama ailemin hatırına ara sıra katlanmak zorunda kaldığım bir hanımdır kendisi.

Tam da "amaaan fakedir" diyecektim ki bu yazdiginizi gordum. Zaten psikolojik sorunu olmasa kendine bunlari reva gormez.

Tam da "amaaan fakedir" diyecektim ki bu yazdiginizi gordum. Zaten psikolojik sorunu olmasa kendine bunlari reva gormez.

Biraz ölü taklidi yapayım dedim ama yönetim de sorunca söyleyeyim dedim yani insan bazı kişilerden ve onun eylemlerinden uzak durmaya çalışsa da bazen ucu dokunabiliyor. :)

Göğsümü gere gere tanıyorum o benim akrabam demek isterdim ama... Anlarsınız işte.

Yalnız yüzyüze baktığın, evinde misafir ettiğin kızı burada çok ağır gömmüşsün, tanımadığın insanlara aynı şekilde düşünmediğini belli etmek için. Ayıp olmuş bence.

adam baştan ayağa falso, üzüleceğinize sevinin böyle bir yükü taşımayacağınız için artık.

Gömmedim olanı söyledim.
Ben misafir etmiyorum ailem ediyor ben olsam kapıdan içeri sokmam, başka şeyleri de var ama söylenmez şimdi. Zaten benim yorumlarımı bilenler bu arkadaş ile bağdaştıramazlar bile. Ben yüzüne de söyledim, buraya da olanı söylüyorum. Lafımı sakınmam kimse kusura bakmasın yüzüne de söyledim, söylemem gereken başka durumlar çıkarsa yine söylerim. Samimiyetim olan insanlara da söylerim gereken durum olursa elbette.
Bana da söylerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…