benden ayrılan sevgilim

genelleyecek, genellemek zorunda..şu an mantığını böyle susturuyor çünkü.
çünkü bunu yapmayan erkeklerin olduğunu bir kabullenirse aklını kaçırır.
bir komşumuz vardı, yıllarca eşinden dayak yemiş. "büyükşehire taşınana kadar herkesi öyle sanırdım, herkes dayak yiyor kocasından evlilik böyle bişey diye zannederdim.burda başkalarının kocalarını gördükçe kahroluyorum" diye anlatırdı. aynı motivasyon.
bu arada emeğinize sağlık

Tam hayallerinizdeki adam cidden bu anlattığınız gibiyse eğer nasıl bir hayal gücünüz var merak ettim, çok şaşkınım..

kızlar bu kadar ağır konuşmanıza gerek varmıydı
siz hiç aşık olmadınızmı hiç sevmedinizmi hiç yanmadınızmı bir insanın aşkıyla
ne olursa olsun göğüs germek istemedinizmi aşk biraz da fedakarlık ister biz böyle gördük..
başka kızlarla yazışmak olmasa bile aldatmayan erkek varmı siz söyleyin şimdi o kocalarınız mutlaka sokakta orda burda elalemin kızına filan bakmıyormu hiç
güzel kadınlara bakmıyorlarmı sanıyorsunuz bunların doğası böyle
hepsinin içinden geçen şey aynı benimki en azından bi kere yaptı ve pişman oldu bi dahada yapmadı
daha büyük bişi yaparsa tabi güvenim sarsılır ama yazıştığı kızları görseniz her erkeğin dikkatini çekecek tipler
allahı var çok güzeller ve işve cilve dolular
işve cilve nasılki kadının doğasında varsa bu dürtülerde erkeğin doğasında var diye düşünüyorum

evet tokat ve yolda bırakma meselesi çok üzücü benim için ama ben çok üstüne gittim ağır konuştum uzattım
bir erkek ne kadar dayanabilir yada ne kadar sabır taşı olabilirki
hatalıyım o yüzden

anneme küfür etmesi evet çok kötü ama yaradan bile pişman olup hatasını anlayanı affetmiyormu?

arıyorum saatlerdir açmıyor ne yapsam evinemi gitsem annesini mi arasam kafayı yicem bilemedim
normalde çok iyidir aslında çocuklarla arası çok iyi işi gücü iyi ailesi iyi
eğitimli yani mühendis
bilmiyorumki biz neyi aşamadık

2 dil biliyorum ve her ikisinde de bildiğim bütün kelimeler kifayetsiz kaldı savunduğunuz şeyler karşısında...
Durumunuza uygun tek bulabildiğim kelime ile kurabilecegim Tek cümle o da soru cümlesi olabilir ancak....
" Bu nasıl meşrep ? "

Neyini özlediniz çok pardon?
Gelecekteki olası yuvam için sözünüze ayrı sinirlendim. Ciddi ciddi 4 aylık adamla yuva kurmayı düşündünüz ve bu ladar falsosuna rağmen?
Cesaret mi desem
Gençliğinize mi versem
Bundan sevgili de olmaz eş de baba da
Pek hayrlı olmuş bitmesi
Yoksa siz böyle her hatayı bağrınıza basa basa ömür tüketecektiniz

Duymanız gerekenin %50sini yazmış üyeler ve hepsi de doğru. Ancak siz de acaba bile oluşmamış yazık.
Dağılın hanımlar hasta ex.

herşeye ama herşeye kılıfın var, onu görüyoruz en başından..
herşeye bir bahanen var, gözlerini tamamen kapatmışsın da;
hiçbirine cevap verme gereği duymuyorum. saçmalık ötesi, kendi kadınlık gururunu çiğnemek ve de mantığını susturmak için yapılan yüksek sesli gürültüden ibaret..
de; adam "SENİ İSTEMİYORUM" diyor ve senden AYRILIYOR. bu konuyu ne yapmayı düşünüyorsun? bir insana seni istemiyorum deyince ne yapılır?adam seni İSTEMİYOR VE SEVMİYOR. Zorla güzellik olur mu?
buna ne bahanen var mesela? yok aslında o beni seviyor istiyor ama kendisi bunun farkında değil falan diyerek kendini mi kandırıyorsun..
yoksa tüm bu zamk gibi yapışmanın sebebi mühendis olması mı?..
tek tavsiyem şu olacak;annesini falan arama. ararsan yapışkan kadın damgasından annemi bile aramış sapık seviyesine yükseleceksin

Hayalindeki adam buysa seninde ciddi sorunların var demektir. Manyak manyak olma bacim s...Et gitsin adam zaten ortada sanki kocan sallaaa emin ol daha iyisini bulursun bundan iyisi muhakkak vardir:)

Kardeş sen çok yanlış gelmişsin. Bu kafayla giderseniz yanlış yollara gireceksiniz . Sizin bu yazdıklarınızda bir tane mantıklı cumle gosterin bana ?

Ya fakesin bam telimiz üzerinde sosyal deney yapıyorsun ya da sırf mühendis,ailesi iyi, işi gücü yerinde diye aldatan,döven,annene söven bir hödüğü kabul edecek kadar ezik ruhlusun.
Git kapısında yat,ağla falan hatta....

Bence bir sosyoloji öğrencisinin yüksek lisans tezine denek oluyoruz şu an:) 4 aylık ilişki, maddiyattan yara almış(taksi parası), ailevi ilişki sınırı aşılmış(anneye küfür), kadına dayak atmış adam ve aldatma var. Sondaki paragraf kamunun nabzını, vicdanını yokluyor gibi:)

Erkektir aldatır ama yine döner dolaşır sana gelir. Sonuçta dayak olayında sen de çok üzerine gitmişsin olabilir bir anlık öfke. Annene de kufredebilir erkek sonuçta. Bir pasta yap kapısına git ağla umarım sana döner. Özünde iyi biri kaçırma adamı.
Bekledigin yorum böyle bir şey heralde al yazdım. Çok özür dilerim ama yasadiklarinizi ve yasayacaklarinizi hakediyorsunuz.

Dayak ye, ben kışkırttım diye adami akla..
Ihanete ugra, o kizlara kimse karsi koyamaz diye akla..
Annene saygisizlik etsin, cicekle tatliyla geldi cocukcagiz, annen affetmedi diye akla..
Bi de kendini "hangi erkek boyle degil ki" diye rahatlat..
Sosyal deney filan insaAllah bu?

Tövbeler olsun
Ne döndürmesi kız kurtulmuşsun işte 4 ayda bunları yapan adam daha sonra neler yapar ne hayat yaşayacaksa artık kıllarını kaba kuvvetini erkeklik sanan karaktersiz herif
Sende hayatını yaşa gülüm bırak defolsun gitsin

Haziran ayinda hayatinda kimsenin olmamasina dertlendigin bi konu var ciciş, simdi bu 4 aylik ilişki ne ola ki?

Yok ya hikaye hepsi trollün önde gideni bu hanım kızımız ya da belki Harun abi ?
Her konuda benzer yorumlar yazmış,kadınlar evlensin kadınlar çocuk yapsın,aldatanı affetsin,dayak yese de sussun.
Deneyi de geçtim bu bildiğin hödük bir erkek ve burada algı yönetmeye çalışıyor bence

merhaba iyi haftasonları... ben üniv.öğrencisiyim ve bu sene yurda yerleştim. oda arkadaşlarımdan birisi aynı zamanda sınıf arkadaşım.

ablalarım merhabalar benimde derdim ailem. ben öğretmenlik okudum, 22 yaşındayım bu sene mezun oldum

iyi haftasonları kk bayanları
benim derdim beni benden alıyo birkaç gündür. derdim şu ki 4 aylık erkek arkadaşım

Yalanın dibisin canım sen git kumda oyna

Millet 20 yıllık yuvası icin sabretmiyor sen 4 aylık iliskide gelecekte ki yuvan icin sabretmişsin
Masallah sabır taşı mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…