Benden 7 8 yaş büyük lütfen akıl verin

Ben okudukça bi soğudum açıkçası. Hiç sıcak bakamadım bu hikayeye. Bence sıyrılın bu işten. Nedense içim ısınmadı ya. Tuhaf hissettim okurken.
Eklemek isterim ben taciz sezdim valla. Usul usul taciz ediyor. Gidin başka yerde iş bakın.

Resmen taciz.Ya diyorum niye rahatsız oldum acaba adını koyamadım.Lafı ağzımdan aldınız.Konu sahibi tacize uğradım diye konu açmaz inşallah

Ben de mi bir gariplik var bilmiyorum ama 20 li yaşlarda evlilik flört hiç aklımdan geçmedi.Babam emekli öğretmen biz 3 kız kardeşiz 2 de erkek.Kızların okuması lazım erkek ekmeğini taştan çıkarır mantığıyla bizi okuttu.Öğretmen olduk çok şükür ayaklarımızın üzerinde kimseye ihtiyaç duymadan durabiliyoruz.Evlilik kafasında olmadım .Taa ki eşim karşıma çıkana kadar.(45 yaşında evlendim ve hayatımdaki iyikilerimden )Bu gençleri anlamıyorum.Bu tarz sapık insanlara vaktinizi heba edeceğinize eğitiminize kişisel gelişiminize ağırlık vermeniz gereken yaşlardasınız.

Ya şu aklınızı başınıza alın artık. Erkek mi kalmadı antalyada 30 yasında adama mı kaldın. Şöyle yaşın birini bulun kendinize uygun.

7 yaş çok büyük bir fark değil, önemli olan sizin ne hissettiğiniz ve karşıdakinin gerçekten karakter olarak size uygun olduğundan emin olmanız.

İncir reçeli filmini onerip nasıl buldun, nasıl buldun diye sorması da saçma sapan. Ayyy sevisemiyorlarmis yazık demenizi filan mı bekliyor. Önerirsin sorarsın yorumunu da bu filme değil yani. Çok saçma. Kötü kokular aldım. Sevmedim bu işi. Ama siz nick olarak bile kendiniz bu filmin adını secmisseniz zaten aynı yoldasınız gibi

bence burda senin takıldığın konu yaş değil adama karşılık vermeli miyim gibi bir şey. Benimde eşimle aramda 10 yaş var fakat eşim mesleğini eline almış ev geçindirebilecek olgunluğa erişmiş bir birey ama senin anlattığın kişi yaşıyla hiç ötüşmüyor 30 yaşına gelmiş adam neden paketçilik yapıyor mesela, aldığı maaşla ev geçindirebilecek mi sonuçta sizde maddi imkansızlıktan oraya kadar gitmişsiniz bunlar önceliğin olsun eğer bir ilişki düşünüyorsan. Ama her şeyi geçtim anlattığınız kişinin davranışları, saçlarınıza dokunması falan sence bunlar abicim dediği için normal karşılanması gereken şeyler mi? Açıkcası anlattığın kadarıyla sana karşı yaklaşımı hiç iç açıcı değil ve tekrar söylüyorum bence yaş farkı varsa önceliğin hayatta bir şeyler başarabilmiş ve sana da kendi yaşamında bir şeyler katabilecek olgunlukta biri olmalı ayrıca daha 23 yaşındasın mesleki olarak sana ileri zamanlarda imkan sağlayacak işlere yönelmeni tavsiye ederim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…