- 4 Şubat 2025
- 4
- -6
- 1
- 22
- Konu Sahibi incirreceli22
-
Yanına geldik derken aynı evde değilsinizdir inşallah.annemle birlikte annemin eskiden çalıştığı yerden tanıştığı 30 yasında birinin yanına geldik tekrar çalışmak için
Bu sanirim iki mi ucmu ne actigin konu. Sen bu adama gideceksin oyle abi kardes mardes gecin valla bu isleri. Anlamadigim siz yemek falan hazirlarken musteri siparis beklerken orda patron garsin annen hic demiyormu oglum kardes ayagina kizi goturuyorsun kalk isine bak gucune bak siparis bekleniyor diyeÖncelikle selam şimdi size karışık bi durumdan bahsedicem annemle birlikte annemin eskiden çalıştığı yerden tanıştığı 30 yasında birinin yanına geldik tekrar çalışmak için (ben 23 yaşındayım konyadan antalyaya geldik) yanına geldiğimiz kişi başından beri bana farklı davranıyor yani kötü değil abim diyor hep ama iş için numaramı falan almıştı sürekli konuşma içerisindeyiz (2 aydır falan yanındayız) ilgisi falan çok hoş oluyo giydiklerime karışmaları falan sürekli gözü üstümde ama abicim diyor bakışları farklı asla kötü niyetli değil filmler önermeye başladı bana bugün incir reçeli diye bi film izlettirdi kendisi gece çalışıyor bugün benim izinli günümdü filmi izlerken de ara ara mesaj attı sevdin mi işte gelince özetini alıcam falan diye ben bu durumdan önerdiği filmlerden bi anlam çıkartmalımıyım aynı yerde çalışıyoruz bi kokoreççide o paketçi ben garsonum orda da böyle bazen kıskançlıklarını görebiliyorum ama belli etmemeye çalışıyor hep acaba ben mi yanlış sezgiliyorum kafam allak bullak gelip arada uğraşır benim saçlarım uzun saçlarımla oynar yemek yerken falan durup saçımı toplar bu gibi şeyler yaşıyoruz ne zaman baksam gözü hep gözlerimin içine bakıyor falan sürekli gülümsüyor benle birlikte çocuklaşıyor falan çok değişik izinli günlerimiz denk gelirse günü hep benimle gezdiriyor dışardakiler bizi sevgili sanıyor birinden fotoğraf çekmesi için rica ettik çekti bizi çekerkende sevgilimisiniz Allah ayırmasın çok yakısıyosunuz dedi o hiç bişey demedi gülümsedi bende yok değiliz dedim falan bu şekildeyiz sürekli napıcam bilmiyorum
Paylasamasım sandım ekleme yapmaya çalışıyordumAyni konuyu farkli baslik ile acma sebebiniz nedir?
Çalıştığım iş yerinin lojmanı o farklı şehirden geliyor biz farklıYanına geldik derken aynı evde değilsinizdir inşallah.
Ben okudukça bi soğudum açıkçası. Hiç sıcak bakamadım bu hikayeye. Bence sıyrılın bu işten. Nedense içim ısınmadı ya. Tuhaf hissettim okurken.Öncelikle selam şimdi size karışık bi durumdan bahsedicem annemle birlikte annemin eskiden çalıştığı yerden tanıştığı 30 yasında birinin yanına geldik tekrar çalışmak için (ben 23 yaşındayım konyadan antalyaya geldik) yanına geldiğimiz kişi başından beri bana farklı davranıyor yani kötü değil abim diyor hep ama iş için numaramı falan almıştı sürekli konuşma içerisindeyiz (2 aydır falan yanındayız) ilgisi falan çok hoş oluyo giydiklerime karışmaları falan sürekli gözü üstümde ama abicim diyor bakışları farklı asla kötü niyetli değil filmler önermeye başladı bana bugün incir reçeli diye bi film izlettirdi kendisi gece çalışıyor bugün benim izinli günümdü filmi izlerken de ara ara mesaj attı sevdin mi işte gelince özetini alıcam falan diye ben bu durumdan önerdiği filmlerden bi anlam çıkartmalımıyım aynı yerde çalışıyoruz bi kokoreççide o paketçi ben garsonum orda da böyle bazen kıskançlıklarını görebiliyorum ama belli etmemeye çalışıyor hep acaba ben mi yanlış sezgiliyorum kafam allak bullak gelip arada uğraşır benim saçlarım uzun saçlarımla oynar yemek yerken falan durup saçımı toplar bu gibi şeyler yaşıyoruz ne zaman baksam gözü hep gözlerimin içine bakıyor falan sürekli gülümsüyor benle birlikte çocuklaşıyor falan çok değişik izinli günlerimiz denk gelirse günü hep benimle gezdiriyor dışardakiler bizi sevgili sanıyor birinden fotoğraf çekmesi için rica ettik çekti bizi çekerkende sevgilimisiniz Allah ayırmasın çok yakısıyosunuz dedi o hiç bişey demedi gülümsedi bende yok değiliz dedim falan bu şekildeyiz sürekli napıcam bilmiyorum
Hepsini okuyamadım küçük bir tavsiye vermek isterim. Burada 7 8 yaş sorun değil. 10 yaş da büyük olabilir bence sorun yok.Öncelikle selam şimdi size karışık bi durumdan bahsedicem annemle birlikte annemin eskiden çalıştığı yerden tanıştığı 30 yasında birinin yanına geldik tekrar çalışmak için (ben 23 yaşındayım konyadan antalyaya geldik) yanına geldiğimiz kişi başından beri bana farklı davranıyor yani kötü değil abim diyor hep ama iş için numaramı falan almıştı sürekli konuşma içerisindeyiz (2 aydır falan yanındayız) ilgisi falan çok hoş oluyo giydiklerime karışmaları falan sürekli gözü üstümde ama abicim diyor bakışları farklı asla kötü niyetli değil filmler önermeye başladı bana bugün incir reçeli diye bi film izlettirdi kendisi gece çalışıyor bugün benim izinli günümdü filmi izlerken de ara ara mesaj attı sevdin mi işte gelince özetini alıcam falan diye ben bu durumdan önerdiği filmlerden bi anlam çıkartmalımıyım aynı yerde çalışıyoruz bi kokoreççide o paketçi ben garsonum orda da böyle bazen kıskançlıklarını görebiliyorum ama belli etmemeye çalışıyor hep acaba ben mi yanlış sezgiliyorum kafam allak bullak gelip arada uğraşır benim saçlarım uzun saçlarımla oynar yemek yerken falan durup saçımı toplar bu gibi şeyler yaşıyoruz ne zaman baksam gözü hep gözlerimin içine bakıyor falan sürekli gülümsüyor benle birlikte çocuklaşıyor falan çok değişik izinli günlerimiz denk gelirse günü hep benimle gezdiriyor dışardakiler bizi sevgili sanıyor birinden fotoğraf çekmesi için rica ettik çekti bizi çekerkende sevgilimisiniz Allah ayırmasın çok yakısıyosunuz dedi o hiç bişey demedi gülümsedi bende yok değiliz dedim falan bu şekildeyiz sürekli napıcam bilmiyorum
Adam kesinlikle sapık! Hem abim deyip sonra onu o dememiş gibi saçını okşaması,film önermesi ikilem rolünü oynuyor hangisini severse oyum maksadı. Valla bu adamdan uzak dur ya psikolojik sorunu var yada sapık. bunda kafan karisacak birşey yok adam iyi değil. Rahatsız edici.Öncelikle selam şimdi size karışık bi durumdan bahsedicem annemle birlikte annemin eskiden çalıştığı yerden tanıştığı 30 yasında birinin yanına geldik tekrar çalışmak için (ben 23 yaşındayım konyadan antalyaya geldik) yanına geldiğimiz kişi başından beri bana farklı davranıyor yani kötü değil abim diyor hep ama iş için numaramı falan almıştı sürekli konuşma içerisindeyiz (2 aydır falan yanındayız) ilgisi falan çok hoş oluyo giydiklerime karışmaları falan sürekli gözü üstümde ama abicim diyor bakışları farklı asla kötü niyetli değil filmler önermeye başladı bana bugün incir reçeli diye bi film izlettirdi kendisi gece çalışıyor bugün benim izinli günümdü filmi izlerken de ara ara mesaj attı sevdin mi işte gelince özetini alıcam falan diye ben bu durumdan önerdiği filmlerden bi anlam çıkartmalımıyım aynı yerde çalışıyoruz bi kokoreççide o paketçi ben garsonum orda da böyle bazen kıskançlıklarını görebiliyorum ama belli etmemeye çalışıyor hep acaba ben mi yanlış sezgiliyorum kafam allak bullak gelip arada uğraşır benim saçlarım uzun saçlarımla oynar yemek yerken falan durup saçımı toplar bu gibi şeyler yaşıyoruz ne zaman baksam gözü hep gözlerimin içine bakıyor falan sürekli gülümsüyor benle birlikte çocuklaşıyor falan çok değişik izinli günlerimiz denk gelirse günü hep benimle gezdiriyor dışardakiler bizi sevgili sanıyor birinden fotoğraf çekmesi için rica ettik çekti bizi çekerkende sevgilimisiniz Allah ayırmasın çok yakısıyosunuz dedi o hiç bişey demedi gülümsedi bende yok değiliz dedim falan bu şekildeyiz sürekli napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?