Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

Yahu nerden biliyorsunuz istemeyeceğini? İyi böyle kendinizi heder etmeye devam edin :)
Valla beni dövseniz yeri ama düşünsenize benden 10 yaş büyük biri beni reddediyor. Benden 10 kere daha dolu daha tecrübeli biri beni reddetse gerçekten geberirim bundan korkuyorum. En çok korktuğum ise zaten görüştüğü biri olması...

Yaa öyle demeyin. Ruhunuz genç. İmkanların el verdiği ölçüde yine dağıtın
Kendim de gencim naptın yahu
Vur dedim öldürdün ahahshsh
Da olmuyor işte, beyine o filtreleme geliyor yani sorumluluklar.
İnsan istediği gibi yarın yokmuşcasına yaşayamıyor bir seviyeden özellikle evlilik çocuk olayından sonra.

Sadece kendinden mesul olmak çok güzel bir şey ve bu ancak tamam ben oldum dedikten sonra bozulmalı bence.

Her bir kelimesine imza atarım reis beee vicdonsiz çok güzel özetlemiş

Kara gözlü çingenem şarkısını dinleyip hayran ruh halime hayranlık katıyorum... Ben iflah olmam.. kuzenime desem ki bizi görüştür, kızın istediği görüşmeden adam itilmez mi?

Yoo niye geberesiniz (!) ki, dediğim gibi aslanlar gibi acınızı çekip yolunuza devam edersiniz. Ben de uğruna şiirler yazdığım yere göğe koyamadığım platoniğimin aslında çok basit biri olduğunu öğrenince gecenin 11'inde çıkıp ona hislerimi yazdığım koca bir defteri ve onunla ilgili her şeyi çöpe atmıştım. Sonra sessizce acımı çektim ve vazgeçtim. Sonra eşim çıktı karşıma zaten, iyi ki de çıkmış :) Demek istediğim hayat acıdan korkmak için çok kısa. Acı çekerek var oluyoruz.

ben tanışmıştım oda arkadaşımın okuldan arkadaşıyla çıkıyordu o zamanlar gazi üniversitesindeydi kız.hiççç sevemedim o kızı nedense

Bende şu an çekiyorum doğrusu 2 yıllık ilişkim yeni bitti çok acı bişey keşke çekmesek
Yok, iyidir.
Acı güzel bir tecrübedir.
İnsan dibi gördükçe daha da sağlam kalkar ayağa.
Aynı zamanda hissedebilmek, hala o duygu yoğunluğuna bile sahip olmak çok güzel.
Geçer, geçiyor merak etmeyin.
Doya doya yaşayın:)

Yok hani 2 çocuklu evliyim 20'lerdeki gibi değilim demişsiniz ya, ruhunuz hala 20'lerde onu kastettim. Yoksa daha gençsiniz tabii ki 32 ne ki :)
Evet yaşayamıyor maalesef ama imkanlar ölçüsünde delirebiliyor ara sıra. Benim kendimi mutlu etmek adına yaptığım şey evde yalnızken müzik dinleyip

Dinleyip çılgın danslar yapmak mesela, ya da eşimden habersiz lunaparka gitmek. İmkanlar el verdiği ölçüde işte :)

Kara gözlü çingenem şarkısını dinleyip hayran ruh halime hayranlık katıyorum... Ben iflah olmam.. kuzenime desem ki bizi görüştür, kızın istediği görüşmeden adam itilmez mi?

Nebileyim adamina bağlı. "Kız goruşmek istedi diye itilen adami sen çekeceksen kolay gelsin" ne diyim ama biraz yorumlarinizi okudum 16 yaşinda gibi uçuyorsunuz hoş yaşiniz da cok buyuk degil zaten.

Bu adama dusundugunuz kadar aşik oldugunuzu dusunemedim ben niyeyse heves gibi ve sandiginiz kadar mukemmel olmadigini goreceksiniz. Şuan kendinize heyecan yaratiyorsunuz.

Ya Allah bismillah. O kadar etkilendim ki heriften ben bu durumu bi annemd açacağım belki o abime söyler bir şeyler olur he. Fotomu falan atarlar benimkine

Ah işte yaşa bakmamak gerek.
acı şekilde tecrübe ettim bunu.
ben de 21 yaşındayken, 34 yaşında olan adamla tanışıp işini gücünü eline almış olgun adam yuva kurabilir diyerek evlendim. Şuan 29 yaşında boşandım bu kişiden. Sebebi ise olgun olamaması. Olgunluk gerçekten yaşa bakmıyor. Tanımaya çalışın derim.

Ne güzel iste, bunlar hayatın tatlı heyecanları. Kalbin pır pır, sevgiye aç, yeniliklere ve guzelliklere açık... Merak etme, daha bu şekilde kimlerle kimlerle göz göze gelirsin, tatlı şirin flortler edersin. Tam bu yaşlardasin.
Duygularını dolu dolu yasamanin tadını çıkar ama gozunu seveyim arabeske baglama

Valla belki de böyle bir delilik aptallık yapıyorum aşık olmamışımdır dimi? Normalde ilişkiler konusunda çok mantıklı düşünen biriyimdir kafama yatmayan bir şey olursa keser atarım ama şu an ne yapıyorum? Ben ben değilim. Neden bu kadar heyecanlandım ki acaba uzun süredir aşık olmak istediğim için mi? Şimdi birinden etkilenince göklere çıkardık adamı he mi?

Çok haklısınız belki de benden daha mantıksız biridir

Normalde 10 yaş cok degil ama siz kucuksunuz 21 yasinda aşık olmaniz normal duygular ve hormonlar tavan haliyle normal :) ama 31 yasindaki adam daha ciddi beklentilere girer, ne bileyim iliskide belki cinsellik de isteyebilir. Hayatında birileri de olabilir. Bence siz okulunuza kisisel gelisiminize odaklanin. Siz saf genc kiz, adam yetiskin ve ne istediğini bilmesi gereken olgun biri. Yani olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…