Valla beni dövseniz yeri ama düşünsenize benden 10 yaş büyük biri beni reddediyor. Benden 10 kere daha dolu daha tecrübeli biri beni reddetse gerçekten geberirimYahu nerden biliyorsunuz istemeyeceğini? İyi böyle kendinizi heder etmeye devam edin :)
Ben anama diyeyim bunu hele durunValla ikisini de yapabilirsiniz. Ne yapacaklar öldürecekler mi sizi? En fazla ayıplarlar ki bu da gayet çekilebilir bir şey. Ömür boyu pişman olmaktan iyidir.
Kendim de gencim naptın yahuYaa öyle demeyin. Ruhunuz genç. İmkanların el verdiği ölçüde yine dağıtın
Her bir kelimesine imza atarım reis beee vicdonsiz çok güzel özetlemiş10 yaş problem değil, sizin 21 yaşında olmanız buradaki problem.
O kadar genç, heyecanlı, dinamik, adeta kelebekler gibi kıpır kıpır bir yaştasınız ki; hayat yolunda yeni emeklemeyi bırakan bir bebek misali.
O sebeple akranlarınızla olun, gezin, tozun, aşk acısı çekin, tatillere gidin, mesleğinizi elinize alın sonra bir şekilde ciddi, oturaklı ilişkilere geçiş yapın.
Maalesef 30 küsür yaşında olan bir adam lolita sayılacak genç kızı kolay kolay reddetmez ve gönül de eğlendirmez artık hele aile çevresinden olan biriyle.
Ciddi bakar olaya.
İyiliğiniz için söylüyorum, böyle durumlara gerek yok.
Kara gözlü çingenem şarkısını dinleyip hayran ruh halime hayranlık katıyorum... Ben iflah olmam.. kuzenime desem ki bizi görüştür, kızın istediği görüşmeden adam itilmez mi?Olsa olsa tipini begenmişsinizdir. Tanimadiginiz insana bu denli aşk?!?!
Ben bu derece aklimi alamiyor olsam kuzene soylerim bana bir gorusme ayarla derim eski usulne bekleyip duracagim.
Ama kendinizi biraz sakinleştirin derim. Hiçkimse mukkemmel degildir, anlatilanlardan yola cikarak kafanizda o adam için muhteşem bir karakter oluşturmuşsunuz belli ki hayranlik duyuyorsunuz ama ilişki içinde olmak bambaşka bir durum, dusundugunuz gibi olmayabilir bazi seyler.
Belki de iyi biridir ama dedigim gibi bir sakinleşin, kafanizda kurmayin.
Yoo niye geberesiniz (!) ki, dediğim gibi aslanlar gibi acınızı çekip yolunuza devam edersiniz. Ben de uğruna şiirler yazdığım yere göğe koyamadığım platoniğimin aslında çok basit biri olduğunu öğrenince gecenin 11'inde çıkıp ona hislerimi yazdığım koca bir defteri ve onunla ilgili her şeyi çöpe atmıştım. Sonra sessizce acımı çektim ve vazgeçtim. Sonra eşim çıktı karşıma zaten, iyi ki de çıkmış :) Demek istediğim hayat acıdan korkmak için çok kısa. Acı çekerek var oluyoruz.Valla beni dövseniz yeri ama düşünsenize benden 10 yaş büyük biri beni reddediyor. Benden 10 kere daha dolu daha tecrübeli biri beni reddetse gerçekten geberirimbundan korkuyorum. En çok korktuğum ise zaten görüştüğü biri olması...
ben tanışmıştım oda arkadaşımın okuldan arkadaşıyla çıkıyordu o zamanlar gazi üniversitesindeydi kız.hiççç sevemedim o kızı nedenseEski erkek arkadaşımla az kavga etmedik bu yüzden..kıskanıyordu...Hatta kışın Aqua Florya’da sahne alacaktı,bana “gidersen bu iş biter” demişti “bitsin o zaman” deyip bilet almıştım ama o konseri iptal olmuştu.Adam aslında bana bilmeden öyle bir iyilik yapmış ki..Gerçi 4 ay sonra temelli ayrılmıştık
Yok, iyidir.Bende şu an çekiyorum doğrusu 2 yıllık ilişkim yeni bitti çok acı bişey keşke çekmesek
Sizdeki overdose hayranlık, zamanla geçer :)Kara gözlü çingenem şarkısını dinleyip hayran ruh halime hayranlık katıyorum... Ben iflah olmam.. kuzenime desem ki bizi görüştür, kızın istediği görüşmeden adam itilmez mi?
Ben o gençlik halleri değil de iyice yaş almış hallerini beğeniyorumben tanışmıştım oda arkadaşımın okuldan arkadaşıyla çıkıyordu o zamanlar gazi üniversitesindeydi kız.hiççç sevemedim o kızı nedense
Yok hani 2 çocuklu evliyim 20'lerdeki gibi değilim demişsiniz ya, ruhunuz hala 20'lerde onu kastettim. Yoksa daha gençsiniz tabii ki 32 ne ki :)Kendim de gencim naptın yahu
Vur dedim öldürdün ahahshsh
Da olmuyor işte, beyine o filtreleme geliyor yani sorumluluklar.
İnsan istediği gibi yarın yokmuşcasına yaşayamıyor bir seviyeden özellikle evlilik çocuk olayından sonra.
Sadece kendinden mesul olmak çok güzel bir şey ve bu ancak tamam ben oldum dedikten sonra bozulmalı bence.
Dinleyip çılgın danslar yapmak mesela, ya da eşimden habersiz lunaparka gitmek. İmkanlar el verdiği ölçüde işte :)Yok hani 2 çocuklu evliyim 20'lerdeki gibi değilim demişsiniz ya, ruhunuz hala 20'lerde onu kastettim. Yoksa daha gençsiniz tabii ki 32 ne ki :)
Evet yaşayamıyor maalesef ama imkanlar ölçüsünde delirebiliyor ara sıra. Benim kendimi mutlu etmek adına yaptığım şey evde yalnızken müzik dinleyip
Kara gözlü çingenem şarkısını dinleyip hayran ruh halime hayranlık katıyorum... Ben iflah olmam.. kuzenime desem ki bizi görüştür, kızın istediği görüşmeden adam itilmez mi?
Ya Allah bismillah. O kadar etkilendim ki heriften ben bu durumu bi annemd açacağım belki o abime söyler bir şeyler olur he. Fotomu falan atarlar benimkineYoo niye geberesiniz (!) ki, dediğim gibi aslanlar gibi acınızı çekip yolunuza devam edersiniz. Ben de uğruna şiirler yazdığım yere göğe koyamadığım platoniğimin aslında çok basit biri olduğunu öğrenince gecenin 11'inde çıkıp ona hislerimi yazdığım koca bir defteri ve onunla ilgili her şeyi çöpe atmıştım. Sonra sessizce acımı çektim ve vazgeçtim. Sonra eşim çıktı karşıma zaten, iyi ki de çıkmış :) Demek istediğim hayat acıdan korkmak için çok kısa. Acı çekerek var oluyoruz.
Siz annenizi sıkıştırın kendisinde çöpçatanlık var biraz sanırım zaten :)Ya Allah bismillah. O kadar etkilendim ki heriften ben bu durumu bi annemd açacağım belki o abime söyler bir şeyler olur he. Fotomu falan atarlar benimkine
Ah işte yaşa bakmamak gerek.Bu açıdan düşündüm evet ama ben yakın yaşıtlarımla anlaşamıyorum. Cidden olmuyor yani. Ne istediklerini bilmiyorlar. Ben en az 25 yaşındakilerle yürütebiliyorum. Sebebi de artık işlerini düzenlerini kurmuşlar gönül eğlendirmiyor birçoğu. Ben öyle gezip tozmalık bir ilişki aramıyorum.
Valla belki de böyle bir delilik aptallık yapıyorumNebileyim adamina bağlı. Kız goruşmek istedi diye itilen adami sen çekeceksen kolay gelsin ne diyim ama biraz yorumlarinizi okudum 16 yaşinda gibi uçuyorsunuz hoş yaşiniz da cok buyuk degil zaten. Bu adama dusundugunuz kadar aşik oldugunuzu dusunemedim ben niyeyse heves gibi ve sandiginiz kadar mukemmel olmadigini goreceksiniz. Şuan kendinize heyecan yaratiyorsunuz.
Çok haklısınız belki de benden daha mantıksız biridirAh işte yaşa bakmamak gerek.
acı şekilde tecrübe ettim bunu.
ben de 21 yaşındayken, 34 yaşında olan adamla tanışıp işini gücünü eline almış olgun adam yuva kurabilir diyerek evlendim. Şuan 29 yaşında boşandım bu kişiden. Sebebi ise olgun olamaması. Olgunluk gerçekten yaşa bakmıyor. Tanımaya çalışın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?