Bir bulabilsemm. İnsta kullanmıyordum sırf onun için açtım hatta kuzenimeSiz önce onu sosyal medyadan bulup iyice bi stalklayın hele.Belli eder zaten kendini.
Eşim benden 11 yaş büyük. Evlendiysek de benim yüzsüzlük yapıp gece gündüz demeden yazmam sayesinde evlendik. Onu bekleseydim hala bekardımMerhaba hanımlar, ben daha önce ismini, kişiliğini az çok annemden ve kuzenimden duyduğum, daha görmeden hayranlık beslediğim birini kuzenimin düğününde gördüm. Ama ne görmek. Yani gözlerimi alamadım gerçekten sanki aşık oldum ben anlamadım. Sürekli onun alanına girmeye çalıştım. Yani duramadım yerimde. Birkaç sefer göz göze de geldik. Ben kuzenlerimle fotoğraf çekereken onun yakınlarındaydım. O esnada birkaç sefer göz göze geldik. Ama en son ben fark etmeden onun tam karşısında durmuşuz. Fotoğrafı çektik ben kameradan gözlerimi ayırınca çat diye göz göze geldik. Meğer o esnada bana bakıyormuş. Tabi şoktan hemen gözümü kaçırdım ama neredeyse bir ay olacak ben o bakışı aklımdan atamıyorum. Sürekli aklımda bide bazı fotoğraflarda arkada o da çıkmış baktıkça deli oluyorum. İmkansız bir şey ona ulaşmam resmen ama onunla göz göze geldiğim an her gece uyurken gözümün önüne geliyor. Aşık mı oldum nedir? Aramızda 10 yaş var. Ben 21 o 31. İletişime geçebilmemiz için tek yol onun kuzenime benimle görüşmek istediğini söylemesi. Ama buna da zerre ihtimal vermiyorum. Vallahi yazmayayım yazmayayım dedim ama çıkamadım işin içinden ne yapacağım ben? Kimseden etkilenemiyorum bile bu yüzdenO aklıma gelince kalbim hızlanıyor. Ve onu bir daha göremeyeceğim muhtemelen çünkü kuzenimin arkadaşı. Desteğinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Yaa gerçekten Haluk Levent'e bu kadar aşık birileri var mıymış ya şok oldum, ben hep Tarkan vs duyuyordum@mihrihanim neyse ben konunuzu daha fazla dağıtmayayımHalukçuğumuda alıp gidiyorum,hakkınızda en hayırlısı olur inşallah
he vallaAdam yürüyen karizmaEki Görüntüle 2684472
Aha bu bana gaz verdi şu anEşim benden 11 yaş büyük. Evlendiysek de benim yüzsüzlük yapıp gece gündüz demeden yazmam sayesinde evlendik. Onu bekleseydim hala bekardım
tarkan mı iyyyy.hiç sevemedim bunca yıl.hayko cepkin i bile tercih ederim onaYaa gerçekten Haluk Levent'e bu kadar aşık birileri var mıymış ya şok oldum, ben hep Tarkan vs duyuyordum
Zevkler ve renkler meselesi demek kitarkan mı iyyyy.hiç sevemedim bunca yıl.hayko cepkin i bile tercih ederim ona
Yani ben şimdi onu kuzenime mi sorayım? Anneme mi diyeyim? Ne yapsam iki ucu yani...Tek yolu ona ulaşmanız. Ulaşınca hayal kırıklığı yaşayıp acı çekmekten korkuyorsunuz ama şimdi çekmiyor musunuz? Kafaya takmışsınız onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz şu an çok mu rahatsınız? İyi biriyse anlaşırsanız aşk olur engelleri aşıp evlenirsiniz. Değilse size ders olur yaşınız da genç zaten aslanlar gibi acınızı çekip efkarınızdan ölüp sonra atlatır ve unutursunuz. Hayat risk almadan yaşanmıyor.
Yahu nerden biliyorsunuz istemeyeceğini? İyi böyle kendinizi heder etmeye devam edin :)Aha bu bana gaz verdi şu anbenimkini bulsam gece gündüz yazacam ama herif yok yahu. Bide öyle bir işi var ki istese telefonuma bile sızar mübarek adam istemedikten sonra ben yazsam ne faydaaa
Güzel çektim güzel dağıttım, tekrar dağıtasım var ama yaş 32, iki de çocuk.Sanırım siz de çektiniz
Deli cesareti değil o. Kırılmayın ama konu bile biraz ergence. Daha yolun çok başındasınız. Büyük riskler göze almayın derim. Yoksa hayatınızı çok zorlaştırırsınız.Kendimi tanıdığımı düşünüyorum. Öyle bir cesaret var bende evet. Belki de deli cesareti :) sonu kötü de olabilir.
Valla ikisini de yapabilirsiniz. Ne yapacaklar öldürecekler mi sizi? En fazla ayıplarlar ki bu da gayet çekilebilir bir şey. Ömür boyu pişman olmaktan iyidir.Yani ben şimdi onu kuzenime mi sorayım? Anneme mi diyeyim? Ne yapsam iki ucu yani...
Eski erkek arkadaşımla az kavga etmedik bu yüzden..kıskanıyorduYaa gerçekten Haluk Levent'e bu kadar aşık birileri var mıymış ya şok oldum, ben hep Tarkan vs duyuyordum
Yaa öyle demeyin. Ruhunuz genç. İmkanların el verdiği ölçüde yine dağıtınGüzel çektim güzel dağıttım, tekrar dağıtasım var ama yaş 32, iki de çocuk.
Nereye dağıtıyorum acaba
Hahah harikasınız. Ben de çok yaşadım o aşık olunan ünlü yüzünden ayıplanmaları, iyi bilirimEski erkek arkadaşımla az kavga etmedik bu yüzden..kıskanıyordu...Hatta kışın Aqua Florya’da sahne alacaktı,bana “gidersen bu iş biter” demişti “bitsin o zaman” deyip bilet almıştım ama o konseri iptal olmuştu.Adam aslında bana bilmeden öyle bir iyilik yapmış ki..Gerçi 4 ay sonra temelli ayrılmıştık
Bende şu an çekiyorum doğrusu 2 yıllık ilişkim yeni bitti çok acı bişey keşke çekmesekGüzel çektim güzel dağıttım, tekrar dağıtasım var ama yaş 32, iki de çocuk.
Nereye dağıtıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?