Benden 10 yaş büyük birini mi vuruldum?

Siz önce onu sosyal medyadan bulup iyice bi stalklayın hele.Belli eder zaten kendini.
Bir bulabilsemm. İnsta kullanmıyordum sırf onun için açtım hatta kuzenime
beni etiketleyerek bir şeyler de paylaştırdım hani görür ekler diye ama yok. Adamın instası yok bence arattım yani kuzenimin takipçilerinde olsaydı kesin orada olurdu

Eşim benden 11 yaş büyük. Evlendiysek de benim yüzsüzlük yapıp gece gündüz demeden yazmam sayesinde evlendik. Onu bekleseydim hala bekardım

Tek yolu ona ulaşmanız. Ulaşınca hayal kırıklığı yaşayıp acı çekmekten korkuyorsunuz ama şimdi çekmiyor musunuz? Kafaya takmışsınız onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz şu an çok mu rahatsınız? İyi biriyse anlaşırsanız aşk olur engelleri aşıp evlenirsiniz. Değilse size ders olur yaşınız da genç zaten aslanlar gibi acınızı çekip efkarınızdan ölüp sonra atlatır ve unutursunuz. Hayat risk almadan yaşanmıyor.

21 yaş için 10 yaş çok çok fazla bence o ne ya. Aynısını 31 yaşında bir kadın 21 yaşında bir erkek için yazarsa neler neler yazılırdı şimdi. Erkekler geç olgunlaşır diye başlarlardı. Ne gec olgunlasmaksa artık bu yaşlarda 10 yaş bile normal görünüyor (!) Ikiyuzlulugunuzu sizin

Eşim benden 11 yaş büyük. Evlendiysek de benim yüzsüzlük yapıp gece gündüz demeden yazmam sayesinde evlendik. Onu bekleseydim hala bekardım
Aha bu bana gaz verdi şu an benimkini bulsam gece gündüz yazacam ama herif yok yahu. Bide öyle bir işi var ki istese telefonuma bile sızar mübarek adam istemedikten sonra ben yazsam ne faydaaa

Yani ben şimdi onu kuzenime mi sorayım? Anneme mi diyeyim? Ne yapsam iki ucu yani...

Aha bu bana gaz verdi şu an benimkini bulsam gece gündüz yazacam ama herif yok yahu. Bide öyle bir işi var ki istese telefonuma bile sızar mübarek adam istemedikten sonra ben yazsam ne faydaaa
Yahu nerden biliyorsunuz istemeyeceğini? İyi böyle kendinizi heder etmeye devam edin :)

Kendimi tanıdığımı düşünüyorum. Öyle bir cesaret var bende evet. Belki de deli cesareti :) sonu kötü de olabilir.
Deli cesareti değil o. Kırılmayın ama konu bile biraz ergence. Daha yolun çok başındasınız. Büyük riskler göze almayın derim. Yoksa hayatınızı çok zorlaştırırsınız.

Yaa gerçekten Haluk Levent'e bu kadar aşık birileri var mıymış ya şok oldum, ben hep Tarkan vs duyuyordum
Eski erkek arkadaşımla az kavga etmedik bu yüzden..kıskanıyordu ...Hatta kışın Aqua Florya’da sahne alacaktı,bana “gidersen bu iş biter” demişti “bitsin o zaman” deyip bilet almıştım ama o konseri iptal olmuştu.Adam aslında bana bilmeden öyle bir iyilik yapmış ki..Gerçi 4 ay sonra temelli ayrılmıştık

Olsa olsa tipini begenmişsinizdir. Tanimadiginiz insana bu denli aşk?!?!
Ben bu derece aklimi alamiyor olsam kuzene soylerim bana bir gorusme ayarla derim eski usul ne bekleyip duracagim.

Ama kendinizi biraz sakinleştirin derim. Hiçkimse mukkemmel degildir, anlatilanlardan yola cikarak kafanizda o adam için muhteşem bir karakter oluşturmuşsunuz belli ki hayranlik duyuyorsunuz ama ilişki içinde olmak bambaşka bir durum, dusundugunuz gibi olmayabilir bazi seyler.

Belki de iyi biridir ama dedigim gibi bir sakinleşin, kafanizda kurmayin.

Hahah harikasınız. Ben de çok yaşadım o aşık olunan ünlü yüzünden ayıplanmaları, iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…